MHP Nizip İlçe Yönetiminde 9 kişi belediye meclis üyesi adaylığı için istifa ettiler.
MHP ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıda açıklama MHP İlçe Başkanı Cemal İnal'dan geldi. MHP İlçe Başkanı Cemal İnal aralarında kendisininde bulunduğu 9 yönetim kurulu üyesinin belediye meclis üyeliği için istifa ettiğini belirterek MHP Nizip İlçe teşkilatının başına Vahdettin Akkuş'un seçildiğini söyledi.
Belediye meclis üyeliği için yönetimden ayrılan isimler;Cemal İnal, Sadettin Bozfırat, Yusuf Atak, Mehmet Korkmaz, Halil Baştosun, Tahsin Kirkiz, Salih Turan, Hüseyin Bayındırlı, Halil Kılıç.
İl genel meclisi için; Ahmet Bozdoğan ve Necip Öztürk.
Toplantı sonunda ilçe başkanlığına getirilen Vahdettin Akkuş, Cemal İnal ve ekibine teşekkür ederek;"yerel seçimlerde MHP'yi iktidar yapacağız"dedi.

Basından Nizip Haber
Nizip MHP meclis üyelerini belirledi
Yeni yönetime siyaset hayatında başarılar dilerim...
Yeni ilçe başkanının öz geçmişi nedir acaba tanıyan varmı.
Emekli bir asker bildiğim kadarıyla.
başarılı olunur işallah..
İlçemiz adina hayirli olur insallah
Vahit Akkuş, davanın en eski ve sadık neferlerinden biridir.Emekli başçavuştu.Memleketin yerlisi değerli bir hemşerimizdir.İlçe başkanlığını en iyi şekilde yapacağına eminim.Kendisine başarılar diler, ilçemize hayırlı çalışmalar yapacağına inanıyorum.
vahdettin akkuş benim hocam dı...çook iyi bir insandır...ben bu seçimin onun için iyi olacagına inanıyorum...
müslü akpek ilçe baskanın öz geçmişi ile ne işin var merak ettim. bana yardımcı olurmusun
hayırlı olsun
Yeni ilçe başkanının öz geçmişini merak ettim ne var bunda anlamadım, zaten öğrendim zahmet etmeyin.baba_sultan;155746 wrote:müslü akpek ilçe baskanın öz geçmişi ile ne işin var merak ettim. bana yardımcı olurmusun
ya bende yeni başkanın geçmişini merak ettim,anlatın acı bende bilim,tanim
Haberin başlığı yanlış.Haberde de belirtildiği gibi Belediye meclis üyelerinin belirlendiği yok.Sadece belediye meclis üyeliğine aday olabilmek için ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa edilmiş.
Vahdettin Akkuş benim amcam oluyor.. Babam ona benzeyeyim diye onun ismini vermiş.. Çok başarılı bir insanmış babam anlatır hep.. (Asker - siyaset) Otoriter bir yapı. Askeriye de Politikada.. Üstesinden geleceğini düşünüyorum..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.