Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

miksam1988 Üye
MaVi UmuT
umutların ışığında bir gölge gibisin artık umut söndüğünde hangi fırtınalara kapılacaksın bahara değil sen hep güzlere ait olacaksın rüzgarın denizle dansı gibiydi bizim sevdamız çiçeğin yeniden tomurcuklanması baharların hep bizde kalmasıydı bir su damlası bile anlamlı gelirdi bize anlamsız olan herşey manalıydı bizce herşey güzeldi hayat güzeldi aşk bizdeydi çünkü pembeydi hayaller pembeydi gönüller adı mavi umuttu umuda yolculuktu rastgele atılan tavla taşlarının hep düşeş gelmesiydi bir yalan çemberindeymişim oysa yalancı oyununu oynamak hiç hesaba gelmeyecek roller almak aslında ne mavi vardı sevdamda nede pembe gönlümde siyahı biraz renklendirmiş birazda şenlerdirmiştim kendimce ne sen vardın gerçekte nede tövbelerle bozulmuş yeminlerde sen gittin mavi umutlara sevdanda gönüllere yakışmadı
firaset Üye
Resim kaynağı
Hani erken inerdi karanlık, Hani yağmur yağardı inceden, Hani okuldan,işten dönerken, Işıklar yanardı evlerde, Eskidendi, çok eskiden. Hani ay herkese gülümserken, Mevsimler kimseyi dinlemezken... Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken, Eskidendi çok eskiden. Hani hepimiz arkadaşken, Hani oyunlar tükenmemişken, Henüz kimse bize ihanet etmemiş, Biz kimseyi aldatmamışken, Eskidendi, çok eskiden. Hani şarkılar bizi bu kadar incitmezken, Hani körkütük sarhoşken gençliğimizden, Daha biz kimseye küsmemişken, Daha kimse ölmemişken, Eskidendi çok eskiden. Şimdi ay usul, yıldızlar eski Hatıralar gökyüzü gibi gitmiyor üstümüzden Geçen geçti, Geçen geçti, Geceyi söndür kalbim Geceler de gençlik gibi eskidendi Şimdi uykusuzluk vakti.
blackcat Üye
ANADOLU Ziyafet ziyafet her bir baharı Soframda yediğim içtiğim sensin Işıktan daha parlak altından sarı Tarlamda istikbal biçtiğim sensin Aldım oku elime gerdirdim yayı Seni bulmak için gezdim dünyayı Nihayet terkettim orta asyayı Kendime vatan seçtiğim sensin Bir beylik kurdum senin üstüne Korku saldım durdum küffar büstüne On orduyla gelen haçlı kastına Tüm cihana savaş açtığım sensin Şehit verdim,ordu kurdum kalan sağlardan Ders aldım ,plan yaptım eski çağlardan Gemileri yürüttüm tepelerden dağlardan Asya'dan Avrupa'ya geçtiğim sensin... Cengiz KILIÇPARLAR
Gökhan Dokuyucu Üye
Orucun hikmeti nefsi terbiye Orucun hikmeti nefsi terbiye Elin ile oruç tutacaksın dost Dilini kilitle gezme haybeye Dilin ile oruç tutacaksın dost İçinde aşk yoksa boştur o kalıp Kanın öz suyundan abdestin alıp Girip gönüllerde namazın kılıp Belin ile oruç tutacaksın dost Kör şeytanı besmeleyle ipleyip Pis nefsini vicdanına kitleyip İnsanlığa sevgi gülü toplayıp Gülün ile oruç tutacaksın dost Gece gündüz yaratanı anarak Özünden özüne sevgi salarak Allahın aşkıyla nara yanarak Külün ile oruç tutacaksın dost Borani orucu özünde bulur Hikmetin bilmeyen arada kalır Yarın mahşer günü davacı olur Ölün ile oruç tutacaksın dost HALİL ÇİMEN AŞIK BORANİ 2008-08-20
Halil Çimen
fsoyarik Üye
Aşk Yarası Yüreğimden aşk kurşunu yedim ben Doktor ağlar, merhem ağlar yarama. Dilekçemi gökyüzüne verdim ben Yağmur ağlar, meltem ağlar yarama. Gözyaşları kiripiklere dizilir Damla damla yanaklara süzülür Ruh röntgenim duygulara çizilir Zülüf ağlar, perçem ağlar yarama. Yazan kalem kesin yazmış fermanı Kimse sorsam ''yoktur'' diyor dermanı Anlatsam çıldırtır dağı - ormanı Yangın ağlar, deprem ağlar yarama. Aşk yarası ilaç kabul etmezmiş Bir gelirse daha dönüp gitmezmiş Tıb ilminin aklı fikri yetmezmiş Hatip ağlar, ebkem ağlar yarama
Gökhan Dokuyucu Üye
İştahım Gaçık Her saat başında, madem* zil çalıy Çerezler dişimin, gogunda* galıy Şirin tarhanasız, gücüm azalıy Bir ölbe* zor yiyim, İştahım Gaçık Üç takım ciyerden, kebap, gavırma Yeyip diyemiyim, boş ver aldırma Cârtlak* kebap çerez, nefis kandırma Yirmi şiş zor yiyim, iştahım gaçık Öğlen lahmacını, fazla gaçırdım Gırktana saymışlar, bütün aşırdım Üç maşraba* ayran, üstten daşırdım Fazla yiyip içmiym, iştahım gaçık Üç kelle suyuna, samsak goyuyum Tiride bi sele, ekmek doğruyum Gönülsüz, gönülsüz, gaşşı vuruyum Bu gadar zor yiyim, iştahım gaçık Gahvaltı, topaçlı simit aşına Õlen bi hamadan, peybaz, maşına Ãşama eşkili, küfte başına Gönülsüz yumuluym, iştahım gaçık Bir mahra dökülgen, birez hönnüsü Garbili kütürder, sabah mönüsü Sabır ediym gelmiy, günün danüsü Fazla yiyemiyim, iştahım gaçık Elbeşte kazanla*, malhıtalı aş Soğan yumruklarım, hıh yavaş yavaş Yarım küp eşgili*, on tana lavaş Hafif oluy yiyim, iştahım gaçık Gahırdağı* yemiyn, ite attırıyn Erimiş guyruğa, ekmek batırıyn Dürüme beş topak, topaç* yatırıyn Geneyikli senin. iştahım gaçık
blackcat Üye
ÇİLE SEN TÜM ŞEHİRLERİN EN ÖZGÜR KUŞU UFUKTA GÖRDÜĞÜN HERYER SENİNDİR BEN SEVDA ÇETESİNİN ELEBAŞI ZINDANINDA DÖRT DUVAR BENİMDİR EZİLİŞİM KIVRANIŞIM KENDİ İÇİMDE HERGÜN AYNI ACI FARKLI BİÇİMDE BENİ HER GECE BU DÖRT DUVAR İÇİNDE BOĞAR,HER DOĞAN YENİ GÜN İDAM GÜNÜMDÜR BEKLEMEK,ÖZLEMEK,BULMAK,YİTİRMEK ÖYLECE AY GÖRÜP GÜNEŞ BATIRMAK SANIRIM TAM BUDUR ÖMÜR BİTİRMEK BUNUN ADI YAŞAMAK DEĞİL, ZULÜMDÜR SAÇ SAKAL BİR KARIŞ ÜST BAŞ PAÇAVRA EŞ DOST KAÇAR OLMUŞ KALMAMIŞ ÇEVRE SENDEN SANA KADAR GİDEN BU EVRE YİĞİDE ÖLÜMLERDEN BETER ÖLÜMDÜR ÖMRÜM ÇOCUKLUĞUM,GENÇLİĞİM BİTTİ YÜREĞİM,BEDENİM,DİNÇLİĞİM BİTTİ BU SAHNEYİ KAÇIRMA ÇÜNKİ FİLM BİTTİ PERDE KAPANIYOR,BU SON BÖLÜMDÜR Cengiz KILIÇPARLAR
esento Üye
ettiğini bul sana, allah'tan ne görünmez kaza ne ızdıraplı bi ölüm dilemeyeceğim... Senin sevdiğin, sevdiğincede çok sevildiğini sanıp, taki kavuşmanıza beş kala tıpkı bana yaptığın gibi hiçbir sebep gösterilmeden terk edilip, çeyizin benim gibi bağlı, yüreğin sönmezcesine dağlı, ve, ömrünce mutsuzluğa mahkum kalasın......... mahmut küçük 18/08/1993 17:05
nizip27700 Üye
Bedirhan Gökçenin okumuş olduğu bu şiir çok güzel olduğu için sizlerle paylaşayım dedim. Bu şiiri Bedirhan Gökçenin sesi ile dinlemek isterseniz youtubede arayın, yada mp3 olarak indirin dinleyin derim. Kendi sesi ile dinlemesi dahada güzel.... NAMISSIZ SENİ Cemo derdin biye söylemek haram Miggin tahir ile sarayim yaram Uyy dedim bekledim nerdesen agam Gittinde dönmedin namissiz seni Elimin ginasi bögrümde galdi Basimin yazmasi yüzümde soldi Bende bir ellerde dört çocug oldi Neye gittin gelmedin namissiz seni iki bas öküzle üç dönüm tarla Üç kurus bes kurus sarip sarmala Kör bogaz doyardi iki logmayla Alaman neyine namissiz seni He he arada bir mektubuda geliir Ese dosta selam sabah ediir Anasinin ellerinden öpiir E beni unuttun mu namissiz seni Ehmo sorar aney babam hanidir La bu dünyada bizim gibi fanidir Agam arvat erinin sag elidir Ellerin girilaydi namissiz seni Eyvana doguma tezgahi gurdum Her ilmegi hasretimden dem vurdum Ben cennete degismezken öz yurdum Yaban ele sattin beni namissiz seni He biliyem sen orda cog ehvansen Allah biliyi kimseleri görmezsen Eyso, eyso bu can siye gurban deridin Canin çiksin emi namissiz seni Uyy aney uyy ataslara yaniyem Urfa sicak damda sabah ediyem Yildiza rüzgara adin veriyem Agrep sogsun emi namissiz seni Yufka açtim göz göz oldu üregim Gazan kebabiynan kebap cigerim Çig köfteye gattim derdim kederim isotsuz kal emi namizsiz seni, namizsiz seni Çog söyledim artik dilim dönmüyor Ne bileyim cahil aglim ermiyor Gene erim dogrusunu biliyor Geliver artig be namissiz seni Gurdun gusun yani yavri dolusti Devran döndü burda hersey degisti Ula bin yil sonra harran suya gavusti Bizede gavusmag yokmi namissiz seni Namissiz seni, namissiz seni
okyanus_27 Üye
NELER YAPTI BANA KADER Neler yaptı bana kader Uyansana kara bahtım Yel değdikçe erir gider Karşı dağda kara bahtım Tecellinin ters kalemi Bana dar etti alemi Dedim güzel sar yaremi Çıkageldi hora bahtım İçimden gitmez kederim Mihnet ile doldu derim Dünya kalsın ben giderim Bilet veren kara bahtım Yükün aldı gam kervanı Terk edip gider bu hanı Bilinmez nerde mekanı Göğe bahtım, yere bahtım Bu bir sır ki açıklanmaz Diyen bilmez, bilen demez Öyle bir yol giden gelmez Uzar gider ara bahtım Veysel söyler derdi çoktur Ecel gelir ölüm Haktır Saklanmıya imkan yoktur Ora bahtım bura bahtım ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA... AŞIK VEYSEL
Gökhan Dokuyucu Üye
GANIN İÇİNE AHA Gız sen benim göynümün yuha bülbülüsün, Acı bi gül ki bu yüreg havas etsin,bi gülsün. Binaan şoorda sümbülken,binaan bülbülsün, Dinnemedim senin için ne demir gapı,ne de taha, Ambel beter çemkiriyn ya yüzüme,ganın içine aha... Maalle uşağıyıg sennen...Eyisin,hoşsun,yeen gözelsin, Emme neynemeli,löküs yaşıycım dey zıpırlarnan gezersin. Erzigırıg adamlarnan yörüyüp,haneen uluunu ediysin, Dinnemedim senin için ne demir gapı,ne de taha, Ambel beter çemkiriyn ya yüzüme,ganın içine aha... Bundan soona ıstıfıl ol,ben olsam da fıhara, Seni tergeym,galbimde galsa da bööyk bi yara, Asas da eyi oldu heeerif,sen düşün gara gara, Dinnemedim senin için ne demir gapı,ne de taha, Ambel beter çemkiriyn ya yüzüme,ganın içine aha... Alıntıdır...
fsoyarik Üye
Yeter ki Gel Üzülme her hafta gelemem diye Haftada olmazsa ayda gel canım. Üç yüz altmış beş'i böl on iki'ye Sırala otuz'u say da gel canım. Bekletme geciken müddet ziyandır Güzele kin,öfke,hiddet ziyandır Varsa gurur,kibir,şiddet ziyandır Onları orada koy da gel canım. Kitap 'aşk masal' der,yıkar bırakmaz Akıl 'tedbir al'der çöker, bırakmaz Korku 'gitme kal'der çeker, bırakmaz Sen gönül sözüne uy da gel canım. Yazı,güzü,kışı bahar zamanı Yaşadın bilirsin ki her zamanı Dinle rüzgârları seher zamanı Uzaktan sesimi duy da gel canım.
Abdurrahim Karakoç
Subutay Üye
Yokluğumuzda şiir dostları buraları ıssız bırakmamış. Yeni şiirlerimizle yine buralardayız inşallah...
fsoyarik Üye
DOSTA DOĞRU İçimde uzayan her yol Çıkar gider dosta doğru Nergis. ıtır, menekşe, gül Kokar gider dosta doğru Zamanım yoğrulur gamla Birleşir sabah akşamla Ilık kanım damla damla Akar gider dosta doğru Gel bende gör, sen gel beni Durduramaz engel beni Görmediğim bir el beni Çeker gider dosta doğru Beynim fırın, bağrım tandır Yanarım hayli zamandır Sevgim bir yavru ceylandir Çeker gider dosta doğru Ne saklarım ne gizlerim Yalnızca onu özlerim Tabutta bile gözlerim Bakar gider dosta doğru ABDURRAHİM KARAKOÇ
Gökhan Dokuyucu Üye
Asrın Aşk Şiiri Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip, Kontrol-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şey i Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın?
gazi27 Üye
arkadaşlar bir nizipli olarak benim şiirlerim antoloji.com sitesinde yayınlanmakta, şiirlerimi okumak isteyenler google'de abit akgöbek yazsın karşısına çıkar, saygılarımla
firaset Üye
ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA... İki İsim Uzaklardan bir ses işitiliyor Taaa bin dörtyüz yıl öncesinden Kulağımıza fısıldanıyor sanki Allah ve Muhammed isimleri. Şu koşan çocuğun mutluluğuna bir bakın Değildir ki mutluluğu bir bayram için Tüketiyor tüm insanlara nefesini Güzel sesiyle,iki mübarek ismi. Değilki dünya ebedi Hiç olur mu yaratılan ebedi Haykırmak zamanı gelmedi mi daha senin? Kainattaki eşsiz iki ismi.
Abit Akgöbek
nizip sevdalısı Üye
AŞK VE ÇİLELER (13859 Hit) Monna Rosa siyah güller, ak güller; Gülce'nin gülleri ve beyaz yatak Kanadı kırık kuş merhamet ister; Ah, senin yüzünden kana batacak, Monna Rosa, siyah güller; ak güller! Ulur aya karşı kirli çakallar, Bakar ürkek ürkek tavşanlar dağa. Monna Rosa, bu gün bende bir hal var, Yağmur iğri iğri düşer toprağa, Ulur aya karşı kirli çakallar. Zeytin ağacının karanlığıdır Elindeki elma ile başlayan... Bir yakut yüzükte aydınlanan sır, Sıcak ve minnacık yüzündeki kan, Zeytin ağacının karanlığıdır. Zambaklar en ıssız yerlerde açar, Ve vardır her vahşi çiçekte gurur. Bir mumun ardında bekleyen rüzgar, Işıksız ruhumu sallar da durur, Zambaklar en ıssız yerlerde açar. Ellerin, ellerin ve parmakların Bir nar çiçeğini eziyor gibi... Ellerinden belli olur bir kadın. Denizin dibinde geziyor gibi Ellerin ellerin ve parmakların. Açma pencereni, perdeleri çek: Monna Rosa seni görmemeliyim. Bir bakışın ölmeme için yetecek; Anla Monna Rosa, ben öteliyim... Açma pencereni, perdeleri çek. Zaman çabuk çabuk geçiyor Monna; Saat on ikidir, söndü lambalar. Uyu da turnalar gelsin rüyana, Bakma tuhaf tuhaf göğe bu kadar; Zaman çabuk çabuk geçiyor Monna. Akşamları gelir incir kuşları, Konarlar bahçemin incirlerine; Kiminin rengi ak, kiminin sarı. Ah, beni vursalar bir kuş yerine! Akşamları gelir incir kuşları... Ki ben Monna Rosa, bulurum seni İncir kuşlarının bakışlarında. Hayatla doldurur bu boş yelkeni O masum bakışlar... Su kenarında Ki ben, Monna Rosa, bulurum seni. Kırgın kırgın bakma yüzüme Rosa: Henüz dinlemedin benden türküler. Benim aşkım uymaz öyle her saza, En güzel şarıkıy bir kurşun söyler... Kırgın kırgın bakma yüzüme Rosa. Yağmurlardan sonra büyürmüş başak, Meyvalar sabırla olgunlaşırmış. Birgün gözlerimin ta içine bak; Anlarsın ölüler niçin yaşarmış, Yağmurlardan sonra büyürmüş başak. Artık inan bana muhacir kızı, Dinle ve kabul et itirafımı. Bir soğuk, bir garip, bir mavi sızı Alev alev sardı her tarafımı, Artık inan bana muhacir kızı. Altın bilezikler, o korkulu ten, Cevap versin bu kanlı kuş tüyüne; Bir tüy ki, can verir bir gülümsesen, Bir tüy ki, kapalı geceye, güne; Altın bilezikler, o karkulu ten! Monna Rosa siyah güller, ak güller, Gülce'nin gülleri ve beyaz yatak. Kanadı kırık kuş merhamet ister; Ah, senin yüzünden kana batacak, Monna Rosa, siyah güller, ak güller! ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA... SEZAİ KARAKOÇ
secretgarden Üye
DOSTLUK Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın… “Nereden çıktın bu vakitte”dememeli, Bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; “Gözünün dilini”bilmeli; Dinlemeli sormadan,söylemeden anlamalı… Arka bahçede varlığını sezdirmeden,mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi Köklenmeli hayatında; Sen,her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. İhtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli. Kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları. Dalları bitkin başına omuz, Yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı… En mahrem sırlarını verebilmeli, En derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; Gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz… Onca dalkavuk arasında bir tek o, Sözünü eğip bükmeden söylemeli, Yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, Asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde,baş başayken sövmeli Ve sen öyle güvenmelisin ki ona, Övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, “Hak ettim” diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; Günahlarının yegane şahidi… Seni senden iyi bilen,sana senden çok çok güvenen bir sırdaş… Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında,onun gözünden gelmeli yaş… CAN DÜNDAR
candy Üye
BİR ADIN KALMALI GERİYE... bir adın kalmalı geriye bütün kırılmış şeylerin nihayetinde aynaların ardında sır yalnızlığın peşinde kuvvet evet nihayet bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet sen say ki ben hiç ağlamadım hiç ateşe tutmadım yüreğimi geceleri, koynuma almadım ihaneti ve say ki bütün şiirler gözlerini bütün şarkılar saçlarını söylemedi hele nihavent hele buselik hiç geçmedi fikrimden ve hiç gitmedi bir topak kan gibi adın içimin nehirlerinden evet yangın evet salaş yalvarmanın korkusunda talan evet kaybetmenin o zehirli buğusu evet nisyan evet kahrolmuş sayfaların arasında adın sokaklar dolusu bir adamın yalnızlığı bu sevda biraz nadan biraz da hıçkırık tadı pencere önü menekşelerinde her akşam dağlar sonra oynadı yerinden ve hallaçlar attı pamuğu fütursuzca sen say ki yerin dibine geçti geçmeyesi sevdam ve ben seni sevdiğim zaman bu şehre yağmurlar yağdı yani ben seni sevdiğim zaman ayrılık kurşun kadar ağır gülüşün kadar felaketiydi yaşamanın yine de bir adın kalmalı geriye bütün kırılmış şeylerin nihayetinde aynaların ardında sır yalnızlığın peşinde kuvvet evet nihayet bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet beni affet Kaybetmek için erken, sevmek için çok geç AHMET HAMDİ TANPINAR..
candy Üye
Yağmur Yağıyor Yağmur Gözlüm.. Yağmur yağıyor,yağmur yağıyor Yağmur gözlüm sen görmesen de Sen bilmesen de, dışarıda yağmur yağıyor Hasretime yağmur yağıyor Gözlerime yağmur yağıyor Ayrılığa yağmur yağıyor Yanan kalbime yağmur yağıyor.. Toplamışsın hatıraları bir bir Bir can gidiyor,bir ömür gidiyor Farkında mısın bilmem? Dışarıda yağmur yağıyor Gecelerin koynuna salarken beni Ümitleri toplamış gidiyorsun Yağmur yağıyor,yağmur yağıyor Nedenleri biten aşkın Üstüne şimşek çakıp yağmur yağıyor Kapat pencereni sevdiceğim Sebebini sormasan da, Can evinden vurduğundan Yaşananları sorduğunda Beni sevmeye mahkum edip Gönül çıramı söndürmeden giderken Yağmur yağıyor,yağmur yağıyor Yağmur gözlüm..
Abdulhamit Güllük
dilruba Üye
gizlibahçe ve şeker çok güzeldi....teşekkürler
candy Üye
SEN ve BEN Herkes dört gözle tatili beklerdi Bense okulların açılmasını Çünkü seni görmek vardı koridorlarda Ve bana güleceği günü beklemek. Ben okul bahçesindeki ağaca, baş harflerimizi Sen gönlüme sevdanın adını yazmıştın Ben sırama isimlerimizi Sen kalbime ilk aşkı yazmıştın. Senden sonra sana yazdığım şiirlerden Haberin bile yok Ve yağmur yüzüme vuruyor Ve soğuk. Okuldan sonra Her dolma kalem, her lacivert kravat Her beyaz gömlek ve yakalık Ve her 12 aralık Sen gelirsin aklıma Çocukluk işte, belki de ilk AŞK Belki de ilk delilik. Seversin demiştin ya hani bundan sonrada İnan ki o kadar kimseyi sevemedim Ve o iki kelimeyi senden sonra kimseye Ama kimseye söyleyemedim. Belki hiç olmadın benim için Belki de azdın Ama olsun Ben hep sana şiirler yazdım. Ceketimi ve kravatımı saklıyorum hâlâ Birinin üzerinde tebeşir Birinin üzerinde ayran lekesi Ve Seni Seviyorum hala Elmayı da, havayı da, suyu da Ve bilmeni istemiyorum hâlâ Sana şiirler yazdığımı Ve bilmeni istemiyorum bütün bunları Çünkü her şey böyleyken güzel En dokunulmamış,en yaşanmamış Ve ne tadılmamış haliyle. Bir sahilde el ele dolaşılmamış Ve bir kafede çay içilmemiş haliyle Her şey Böyleyken güzel belki de Ama sen gönlüme sevdanın adını yazmıştın Ben aşkına tutulmuş bir deli candım Sen gönlüme sevdanın adını yazdın Ben aşkına tutulmuş seni ararım. SENİ SENİ SENİ BEDİRHAN GÖKÇE..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim