sen elime geçersin bak dikkat et:Dilkaytrade;153191 wrote:gökhan elimdesin ona göre, seni MÜZMİNNNNN bekar seni hehehehhe ilker
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Bayramlaşma ve Çiğköfte Toplantımız Güzel Geçti -4-
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Yaf dur Derviş abi ne yapıyorsun :D Şakası bile tehlikeli :P Kola olur mu Hiç... Hem çayın keyfi başkadır... Allah kısmet ederse bir gün ben ağırlayacam :Ddervisdörtbudak;153151 wrote:Yav hakkaten bu çay meselesi ciddiye alındı haaa:) Ortama neşe gelsin diye bi laf attık ortaya..Nizipcom'a 260 çay değil 260 kola kurban olsun:) Mehmet karakaş:D
mahmut küçük'e
öncelikle eline sağlık gurbeti ve büyükşehirleri öyle net yazmışsınki anca bu kadar olur.hele nice hayatlar ve namuslar var ya işi bitirmiş.tekrar eline sağlık.benim hafızama bir tane mahmut küçük geliyor oda muhasebeci kamyoncu abit amminin oğlu.mahmudonun çocuklarından bildiğim kadarıyla mahmut yoktu.sizseniz bizlerden büyüksün ben de mazlum kitapevinde çalışırdım mehmet taşdemir
sizin ortanca kardeşinizle ilkokul sınıf arkadaşıyım 65 dogumluyum selam ve saygılar sunuyorum
Gercekten güzel bir düzenleme olmus ne yazikki yurtdisinda oldugum icin katilamadim birdahiki sefere insallah düzenliyenlerden allah razi olsun Almanya Mannheimden kucak dolusu SELAMLAR
Sevgili taşdemir, tahmin ettiğin Mahmut Küçük'üm.Değerli yorumuna teşekkürler.Seni elbette yakınen tanıyorum.Dün de ölene kadar da Nizibe ve Niziplilere hizmet etmek yaradılışımızda var.İstanbulda Niziplilerin sıcak dost kapısıyım.Selamlar...mtasdemir;153264 wrote:mahmut küçük'e öncelikle eline sağlık gurbeti ve büyükşehirleri öyle net yazmışsınki anca bu kadar olur.hele nice hayatlar ve namuslar var ya işi bitirmiş.tekrar eline sağlık.benim hafızama bir tane mahmut küçük geliyor oda muhasebeci kamyoncu abit amminin oğlu.mahmudonun çocuklarından bildiğim kadarıyla mahmut yoktu.sizseniz bizlerden büyüksün ben de mazlum kitapevinde çalışırdım mehmet taşdemir sizin ortanca kardeşinizle ilkokul sınıf arkadaşıyım 65 dogumluyum selam ve saygılar sunuyorum
sevgili mahmut abi
çalıştığım iş yerinin merkezde olması hasabiyle genelde nizipli kardeşlerimizi tabi belli bir yaşın üzerindekileri tanıyorum.fakat bizim zamanımızda ki küçükler maşallah büyümüş hepsi babayiğit olmuş genelde babalarını tanıyorum.ama sizin gibi değerli büyüklerimizi de unutursak allah bizi çarpar sonra.ben gaziantep te oturuyorum işim de burada ama nizipte hala gazete bayiliği devam ediyor ama çalışan arkadaş ilgileniyor.bizde acil birşeyler olmazsa haftada onbeşgünde bir gidiyorum ama acı olan şu her gidişimde insanların biraz daha yabancılaştığını veya tanımadığımızı farkediyorum.yapılan bu ve benzeri organizeler inş. bu yabancılaşmayı ortadan kaldırır diye düşünüyorum.bu arada gaziantepi bile gurbet sayıyorum.gurbet konusundaki düşüncelerinize aynen antepten de katılıyorum zira antepte metrepol bir şehir oldu. saygılar sunuyorum
cok güzel bir organize olmuş şahsen bende aranızda olmak ısterdım işallah başka seneye,
İşte şimdi bu tabloya imrendim..Ne kadar güzel geçmiş..keşkem orda olsaydım...
Zaman yaklaşıyor cumartesiye az kaldı.Partiyi kim verecek? Mehmet abi yeni bir çiğ köfte konusu açsan.
Gökhan iyi yapar o işleri :)
1 kilo et değilmi ben veririm :)
Tatlı da benden olsun o zaman. :)
Ayrıca hadi mekanı kullanıyoruz tamam da, çay v.s diğer ne varsa onlarıda biz üstlenelim. (bir buyur'a birde eyvallah lazım)
Abi siz daha önce yaptınız yapacak kimse yoksa köfte benden olsun...
Mustafa bu defa kasımla ben yapalım.
Evet mustafanın dediği gibi siz daha önce yaptınız:)Köfteci arkadaşı bulduk(Mustafa Bilici) Sıra tatlıda:)
dikkat ederseniz bacanaklar hanımlarından fırça yememek için omuz omuza veriyor :)))admin;154769 wrote:Mustafa bu defa kasımla ben yapalım.
Neden tatlıcıda Ramazan Tarhan olmasın:D
Şu geçici dünyada doymaz bilmeyen zenginlik ihtirası için gurbete çıkmak, acaba arkada bırakılan dostluklara, hormonsuz ve katkısız güzelim tatlara, paylaşılan değerli güzelliklere acaba ne kadar değer? Küçük yerdeki insanlarımız, büyk şehirlerin sadece boyalı ve aldatıcı zenginliklerini gördüğü için içlerinde ah vah ederler ama zirveye ulaşabilen birkaç kişi haricinde nice hayatlar, nice namuslar heba oluyor onu görmek istemezler
Alıntı Mahmut Küçük.
Mahmut abi inanın bu sözler beni duygulandırdı. ne kadar içten yazmışsınız. allah size selamet versin.
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.