ŞABAN HOCA Bombası
Cumhuriyet Halk Partisi'ne tüm yurtta olduğu gibi Nizip'te de emekli imam ve bazı kesimlerin ilgisi büyüyor.
Nizip'in sevilen emekli imam hatip'i Şaban Hoca'nın(Şaban Yıldız) Cumhuriyet Halk partisi'nden Nizip Belediye Başkan adayı olacağı Nizip gündemine bomba gibi düştü. İlk olarak Denge Gazetesi'nin haber yaptığı bu olay hakkında Emekli imam Şaban Yıldız iddialı konuşuyor. emekli İmam Şaban Hoca CHP'nin politikasını Beğendiğini belirterek, "Yıllarca başkalarına oy verdikte ne oldu. Bu defa da bizi denesinler"şeklinde konuştu. CHP aday adayı Şaban Hoca Belediye başlanı olduğu takdirde en büyük hizmeti kendisinin yapacağını söyleyerek, halkımız hizmet nedir görecektir dedi.
Emekli İmam Şaban Yıldız 1960 yılından beri Nizip'te oturduğunu, 1972 yılında Nizip Yağmuralan köyünde imam hatiplik, 1975 yılında Nizip Merkez Müftülük camiisinde 23 yıl görev yaptığını söyledi. "Şimdiye kadar CHP'ye oy vermedim. Ancak, sayın CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın son açılım ve değerlendirmeleri beni CHP Nizip Belediye Başkanı aday adayı olmama zorladı. Şu anda CHP Nizip Belediye Başkan aday adayıyım. Bana bu görev verilirse şerefle kabul eder, gücümün yettiği kadar çalışır ve hizmet ederim dedi".
Basından Nizip Haber
CHP'nin seçim bombası ŞABAN HOCA mı?
yok daha neler...:)
Aynen Benden de "Yok Daha Nelerrrr"
Şakası bile caiz değil.
CHP'nin bomba etkisi oluşturacak popüler bir isimle seçimlere gireceği söyleniyordu... ancak bu Sn.Şaban YILDIZ hoca mı? bekleyip görmek lazım.
YOK YOK daha neler
chp nizipte ateşle oynamasın insanların inanç durumlarını seçiölere alet etmesin akpyi eleştiriyordun dini alet ediyon diye senin yaptığın onlardan geri kalmaz nekadar dini seçim için kullansanda nizip ve tür insanaı akıllıdır böyle şeylere alet olmaz
Nizip halkı bunları yutmaz ben ce arkadaşlar...
Tabi söz gelimi fakir kısma oy karşılıgında yardım yapmassa...
chp bunu yapar yapmasınada din diyanet bilen insanlar bu oyuna neden alet olurlar onu anlayamıyorum yasar nuri hocayı hatırlatmak isterim basına neler geldi
Şaban hoca nizipin sevilen silalarındandır.siyasete atılması bana göre yalnış olur.Taş yerinde ağırdır.
chp her gün biraz daha benliğini yitirir oldu. halktan koptu deniz baykalın şahsi partisi oldu
Şakacı.....
Burası nizip herşey olabilir,neden olmasın
Yakışır yakışır.Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
Sayın hocama adaylık yakışır.hayırlı olsun
:)Bence hiç acele etmeyin, Birincisi Şaban hoca bir kere böyle bir şeyi kabul etmez, ikincisi CHP böyle yaparak zaten yine kendini bitiriyor, üçüncüsü zaten Mustafa SARIGÜL CHP' nin oylarını bölecek*, ayrıca Fevzi başkanın yaptığı icraatler ortada.
MHP adayı Zeki ÖĞÜT'ün ailesi öğüt aile birliği elele verip çalışırsa hani belki, yanılıyormuyum ne dersiniz.(Orhan yorum bekliyorum)
*Bunu ülke geneli için söylüyorum.
acaba fakir kisma kim yardim yapiyor bunu etrafiniza bakarak cok rahat görebilirsiniz
adamin yardim yapacak kadar parasi varmi acaba
hem adam ister chp den aday olur ister x partiden kime ne fanatik olmayalim yorum yaparken
CHP yi ŞABAN HOCA bile kurtaramaz...
şaka mı buuu
ee bizdende hayırlı olsun demek düşer . ( herşey nizip icin )
Merak edenler 16.12.2008 tarihli bizimnizip gazetesinden öğrenebilirler.
aslihu ve neslihu. herkes nesline çeker.yok o değilde zoruma giden chp kendi değerini düşürüyo.hey gidi hey chp em ne hallere düştün sen ya.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.