Sorunlarımız Önerilerimiz

Milletvekili SARI köyleri ziyaret etti

Orhan Çelik Üye
Resim kaynağı
TBMM’nin tatile girmesiyle Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, AK Parti Nizip İlçe Başkanı Ahmet Cengiz ve beraberindeki İl genel meclis üyeleri Galip İnal, Ahmet Kılıç, Ahmet Yakar ve Nevzat Akar Nizip ve Karkamış’a bağlı tüm köyleri dolaşarak çiftçilerin sıkıntılarını dinliyorlar. Geçen hafta başlayan yaklaşık 20 gün sürecek gezi proğramında Nizip ve Karkamış’a bağlı köylerde çiftçilerin ilgisiyle karşılaşan siyasiler köy halkının yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tebriklerini aldılar. AK Partili siyasileri karşılarında gören çiftçiler bugüne kadar hiç bir siyasi bize bu kadar ilgi göstermedi. Onların yüzünü görmek değil telefonlarına bile ulaşmamız mümkün olmadı diyerek her zaman sizlere destek olmaya devam edeceğiz diyerek, Köy halkı Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ve beraberindekilere teşekkür ettiler.
nizip72 Üye
https://harunbozkurt205.sitemynet.com/mynet_resimlerim/flowerbar [Eksik eski medya kaydı] Gerçekten Mehmetbey insan olarakta mükemmel bir insan yıllardan beri tanırım Teşekürler Mehmetbey. https://ivrindiihl.sitemynet.com/mynet_resimlerim/gif5 [Eksik eski medya kaydı] https://ivrindiihl.sitemynet.com/mynet_resimlerim/gif3 [Eksik eski medya kaydı] https://ivrindiihl.sitemynet.com/mynet_resimlerim/gif5 [Eksik eski medya kaydı] https://ivrindiihl.sitemynet.com/mynet_resimlerim/gif3 [Eksik eski medya kaydı]
alakus Üye
Sayın vekilimiz halkın arasına inerek , özelliklede köylülerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde tesbit ediyor. Böylece sıkıntılara çare bulmaları ve olaylara uzak kalmayarak halkın nabzını tutmaları kolaylaşıyor. Yaptıkları icratlerde başarılarının temelide bu olsa gerek. Halka inmek. Bundada oldukça hassas olmaları bizi oldukça memnun ediyor. Bu nedenle sayın vekilimiz ve beraberindeki heyete köylü kardeşlerimiz adına teşekkür ederiz.
admin Yönetici
Heran telefonuna ulaşılabilen ender yetkililerden biri. Basit bir insanolan ben bile en az 10 defa telefonla veya yüzyüze görüşmüşümdür.
Orhan Çelik Üye
Abi estağfrullah,sen bizim yanımızda çok değerlisin. Bunu her fırsatta söylemekten asla çekinmem. Sayın Sarı'nın milletvekili olalı 4 yıl oldu ve her sene meclis tatilinde,muhakkak köylerin hepsini gezer ve sorunlarını birebir dinler. Hatta birkaç köyü beraber bende gezdim ama,temposuna ayak uyduramadım,Allah yardımcısı olsun,gerçekten çok gayretli bir insan.
Mihmandar Üye
Kendisi ile gurur duyuyoruz, o halkın içinden biridir
Gökhan Dokuyucu Üye
Halkını seven her zaman karşılığını halktan alır . Halkının kardeşi ,abisi canı olan sayınMehmet sarıabimizi kutlarım...
Huzi Üye
Bizim mahalleye gelmeden köylere gitmesi benim için hiç bir şey ifade etmiyor... Fırat mahallesi sakinlerini ziyaret ettimi acaba...?
saldiray27 Üye
pazarcamii mah.warken ne gerek war fırat a:))
Huzi Üye
Hoppalaaaaaaaa... !!! Pazar cami nereden çıktı yahu...? Dur hele kardeş...! Önce benden kurtulsunlarda.... :))
asi ve mavi Üye
YA NİZİPTE KARŞIYAKA DİYE BİYER VARMIŞ 3 SENEDİR BURDAYIM O GÜN İŞÇİLERİ BIRAKMAK İÇİN GİTTİGİMİZDE GÖRDÜM.... ACABA MEHMET SARI BEY ORAYA DA GİTMİŞ Mİ.. EGER GİTMEMİŞSE İNANIN BENİM İÇİN NİZİBE GELMESİNİN PEK Bİ ANLAMI YOK...
mahmil Üye
Orhan abimiz duydunmu ? Asi hanımın bir şikayeti varmış.
asi ve mavi Üye
mahmil abim karşıyakayı görmüşsen bana hak vericegine eminim... Nizip belediyesi orada insanların yaşadıgını unutmuş herhalde... yazık vallahi yazık ben gördügümde kendi insanlıgımdan utandım.. düşünün ya dolmuş bile gitmeyo... mahallenin tam ortasından pis bi su akıyo... orhan abim rahatsızmış inş iyileşince orayada bi yardımda bulunurlar...saygılar...
mahmil Üye
Karşıyaka mahallesine 2 km altyapı yapıldı. Karşıyaka mahallesine çöp konteynerleri konuldu,çaldılar,bir daha konuldu,yine çaldılar. Bizde bidon koyduk,onuda çaldılar. İlaç arabası mahalleye girdiği zaman,çocuklar oyun ve eğlence maksatlı taşlıyorlar. En son bir görevlimiz hastanelik oldu. Son yerleşim yeri hariç,tamamının asfaltı yapıldı. Milli eğitim olarak yeni bir okul ekbinası yapıldı ve okul baştan sona tadilattan geçirildi. Bizden önceki dönemde mahalleli tankerle su içerdi. Yaklaşık 15 yıldır susuzluk çeken mahalleye 24 saat akmak şartıyla su verdik. Mahalleye taziyevi yapmak için proje tamamlandı,yakında inşaat başlayacak. Tedaş ekipleri mahallenin tamamının elektrik direklerini elden geçirip,yanmayan lambaları değiştirdi. Mahallede yaşayan dul,yetim ve öksüzlere rutin bir şekilde,gıda ve kıyafet yardımı aralıksız yapılıyor. Mahalle muhtarının ifadesi; 'BU MAHALLE,BUNU BİLE HAYAL EDEMEZDİ' Sokakta akan pis suya gelince,Latif Bey ve Orhan abiye iletirim. Biz belediye olarak bize düşeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Gerisi mahalle sakinlerinin kendi çevrelerini temiz ve yaşanılır bir şekilde tutmalarına bağlı.
edessa Üye
nizip nizip olalı böyle millet vekili görmedı kiymetını bilmek lazım

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim