Nizipden Duyurular Etkinlikler

nizipde bar

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

hayri murat bakırcı Üye
arkadaşlar nizip'e bar açılacakNOKTA istemiyorsanız yorum yazmayın ben istiyorum itirazı olan içine atsın konu bardan çoq alkol işte içinizdeki meydana çıkmış oldu...NİZİP'E BİR GÜN BAR AÇILCAK ama umarım çoq geç olamdan açılır .bari bende konuyu çarpıtım nizip il olmayı hakeden diyorsunuz barı kaldıramıyo burası neye göre il olcak?Sadece Nüfus 91,000 diye mi?siz nasıl düşünüyorsunuz ya hangi mantıkla çoq ilden gelişmişliği bu mu? Nye göre sosyal gelişeceksiniz bilmiorum ya siz bu siteyi terk edin yada ben sonuna kadar BAR İSTİYORUM İŞTE EN BÜYÜK SEÇİM YATIRIMI HADİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARI ...Sizin seçim yatırımızın tozlu kaldırımları süpürmek mi?Başbakan gelince yol yıkamak mı?
mustafasahin Üye
cadde nizip in il olması için bar yapılmasımı lazım say bana türkiyede kaç ilde bar var 81 ilin kaçında bar var sayarmısınn :)
mahmut Üye
cadde27 i konunun açılma sebebi ne peki. bak ökkes27 ne demiş alkolleri sokaklarda, köşelerde içiyor diye demiş. e sende gelmiş konu bardan çok alkol diye diyorsun. biz ne diyoruz sen ne diyorsun. ha bir yerin il olması için bar olması mı gerek ?. ben sana bir çok il sayabilirim barı olmayan. yarabbim ne günlere kaldık. ya sabr sabr.
ökkes27 Üye
yok arkadaslar bu sıtede özgur yayıncılık dısarısına cıkmıs sayet ben milletvekili mehmet sarı ile yapılan roportaja yorum yazdım ama malesef sayfa denetım ıcerısınde yanı ıstedıklerını orada ozgurce yazamıyorsun neden o mıllet vekılı ama benım gıbı ınsan degılmı kardesım nasıl olur hertarafa yorum yaza bılırsın bısey yok ama sıra mıllet vekılıne gelınce yazamazsın ozgurce yorum bumu nizip halkı bazı ınsanlara ıkıncı sınıf muamelesı yaptıgı surece adamda olmaz il de olmaz.bar denınce zaten arkadaslar hemen musluman kesılırler akıllarına gelen ılk seyde nedense alkol oluyor.bar alkolsuz olmuyormu arkadasım bumudur anlayıs tarzınız ben nizipliyim memleketime ait olan sitede istedigim gibi yazmak hakkım degılmı saygı cercevesının dısan cıkmadıgımız surece sitemize yakıstıramadım.mahmut kardesım sen alkol almaya bılırsın alan ınsanlarımız yokmu var onların zevkıne neden karsı cıkıyorsun pekı ne yanı nizip il olsun ama bar olmasın e nizip,te il olmasın kardesım ne gerek varkı ile okadar il varmıs zaten nizip il olsa ne olur olmasa ne olur dusunce degısmedıkce.bence bı devrım yapıp dusuncelerımızı degıstırıp bardagın bıde dolu tarafına bakalım derım.saygılarımla
mahmut Üye
ah ah ne kadar tek taraflı düşünen insanlarımız var. hemen konuyu mehmet sarı röportajına çevirdi. kardeşim orası vip alan. yani orada yazılan mesajlar onaylanmadan geçmiyor. sen hemen yok taraflı yayın diyorsun. herkesi kendin gibi göremezsin. diyelim ki denetimsiz yazı yazmayı açtık. adam küfür etse bu hoş bişey mi. bide bu yönden bakmayı denedin mi ?. hani bir niyet meselesi var ama yazmaya uygun değil. bilen biliyor zaten senin ki de o mesele. istersen o röportaja tekrar bakıp sonra bu yazıyı yazsaydın daha iyi olurdu https://nizip.com/forum/konu/17111?page=1 ayrıca her yere yazı yazamıyor musun ? yazıyorsun ama bazı yerler denetimden geçtikten sonra yayınlanıyor. tabi sanal ortamda bir birine laf söylemek çok kolay zaten. isteyen adam istediğini kolayca yazsın küfür etsin ve bu da denetimsiz yayınlansın öyle mi ? gelelim bar konuna. kardeşim ben zevkinize karşı çıkmıyorum ki. ben bar açan varsa açmayın mı dedim ? alkol içemezsiniz mi dedim. bunu şunu yapamaz mısınız dedim? ne yani il de bar yok ise orası il değil mi ? biryerin il olması için bar olması mı şart ? haklısın senin gibi düşünenler oldukça türkiye ha var ha yok ne farkeder ki...!
mahmut Üye
hani bir söz vardır bilir misin "yumurta kabuğundan çıkmış, kabuğunu beğenmemiş"
ökkes27 Üye
mahmut kardesım vıp odası dıyorsunda ben sıtede dolastım hıc gormedım kufur edenı veya saygısızca cevap yazanı elbette orayada yakısır bı cevap yazanlar vardır oraya yazmayı dusunen zıhnıyet hertarafa kufurler yazar bı de butaraftan bak ıstersen.nizip cok guzel dıyorsunuz nizip herseyı hakedıyor dıyorsunuz ama sosyal falıyet nerede kardesım sosyal falıyetı olmayan bi ili ben ne yapacam yarın obursu gun 4000 ogrencı gelecekmıs nizip,e okumak ıcın hanı sosyal falıyet yok okulu bıttıkten sonra okuyan arkadasımız nizip diye bi yerde okudum ama cok sıkıcıydı sosyal falıyet yok dedıgınde guzelmı olacak yanı gelecek ogrencı sosyal falıyetı olan ınsanlar yani nizipli degıl kımsenın onları evlerenıne yada yurda kapatmaya hakkı yok bu il olmak isteyen nizip,in ayıbıdır bence onlar alısık degıldır nizipliler gıbı eve kapanıp tv basında oturmaya veya kahvede vakıt gecırmeye nizipte sosyal falıyet olmadıgı surece il olsada bısey fark etmeyecek il olduguyla kalacaktır nizip degısmeyecek yanı ilceyken nasılsa il kende oyle devam edecektir.saygılarımla
mahmut Üye
ilahi güldürdün beni. hiç kimse küfürü yayınlar mı diye düşünmedin mi ?. sen sitede yetkili olmadığın için sitede her yazılanı göremezsin ve buna dayanarakta gelmiş hiç küfür görmedim diyorsun. ve yorumum yayınlanmadı diyordun yayınlandığını gördün peki bir özür dileme ihtayacı veya hatanı telafi etme ihtiyacı da mı duymadın iftira attığın için ? sen barı sosyal faaliyet olarak görüyorsun ama ben görmüyorum. sosyal faaliyeti çok düşünüyorsan bar dan önce yapılacak bir ton faaliyet var bar en son faaliyet ( ki o da sosyal faaliyetse ). neden bunları gündeme getirmeyi düşünmüyorsun ?. kim kimi eve veya yurda kapatmış ki sen bunu söylüyorsun. sence bar olsa demeyecekler mi ilçede hiç bir şey yok birde alkolcüsü barcısı vs.. dolu diyedebilirler ? bide bu yönden bak istersen. sen kendin için iyi birşey düşündüğün şeyi karşı içinde iyi veya kötü olduğunu düşünmen gerekmez mi ?
ökkes27 Üye
mahmut kardesım ılk once vıp salonuna yazdıgım konuylan baslayayım ıstersen ben yayınlanmıyor dıye bı kelıme kullandımmıkı ozur dılıyeyım ben denetım ıcerısınde oldugunu yazılanları ınceleyıp ondan sonra yayınlıyorlar demek ıstedım sen yanlıs anlamıssın benı cok sukur dusune bılıyorum merak etme sen kardesım artı ıftıra atmadımkı kardesım özur diliyeyim.kardesım ben bırılerını eve kapatmıslarda demedımkı ben ogrencıler geldıgınde sosyal falıyet olmadıgından eve kapanmak zorundamı kalacaklar demek ıstıyorum sen nereye cekmıssın kelımeyı ilcede hıc bısey yok dıye sen soyluyorsun bak ama bar veya cafe olmus olsa boyle dusunmeyecekler belkı bak oncekı yazımda da yazdıgım gıbı gelen ınsanlar sehır dısından gelıyor turkıyenın her yerınden dıye bılırız.bunların ıcınde mutlaka gece hayatı olanlar vardır yanlıs anlasılmasın gece hayatı dıyorum yanı bar cafeterya gıbı yerlere gıtmek ısteyeceklerdır hakları cunku sonucta bı ilce ama il olmak ıstıyor nasıl olacaksa buda ayrı bı konu tabı teşekkürler
mahmut Üye
sen yazında bu sitede özgür yayıncılık yok demedin mi ? bana özgür yayıncılığı tarif edermisin ?. özgür yayıncılık ile denetimsiz geçişin ne alakası var. denetimin amacı dediğim gibi sadece kötü sözleri vs... engelleme. yukarda ne demiştin ikinci sınıf muamele ? bu nedemek biliyor musun ? ya sen önceki yazdıklarını hatırlamıyorsun ya da illa benim dediğim doğrudur demeye çalışıyorsun. bana değil istersen git kime sorarsan sor senin bu yazdığın yazıya aynı şekilde cevabı verirler. bar konuna gelince akılınıza ilk gelen alkoldur diyorsun. sen açtığın konuda alkolü belirtmişsin zaten onu biz çıkarmadık ki. ve hemen suçlamaya kalkıyorsun. ve sen yazılanları iyi analiz edemiyorsun kendi yazdıını bile. bak ne demişsin burada
yanı gelecek ogrencı sosyal falıyetı olan ınsanlar yani nizipli degıl kımsenın onları evlerenıne yada yurda kapatmaya hakkı yok
ve ayrıca
bu il olmak isteyen nizip,in ayıbıdır bence onlar alısık degıldır nizipliler gıbı eve kapanıp tv basında oturmaya veya kahvede vakıt gecırmeye
sen başkası adına nasıl karar veriyorsun?. sen ve ailen bar yok iken eve kapanıyorsa o sizin sorununuz. nizip'in sorunu değil. ve tüm nizip adına burda karar veremezsin. kim geldi de biz evlerine veya yurda kapattık ? yani bar olmasa biz onları evlerine mi kapatacağız. ayrıca bana bi sosyal faaliyet tanımını yapar mısın? tanımı yapki bilgilenelim yabancı kalmayalım.
Mustafa Bilici Üye
bar denince aklıma ne gelir,her türlü içki içilen ışıkların loş olduğu bazı insanların oynaşının bazılarınında gözünün oynaş aradığı bir yer aklıma geliyor. Açılmasını istermiyim derseniz hiç umurumda olmaz neden umurumda olmaz çünkü öyle yerlerde işim olmaz. Konu hakkında kasım abi yazmış ekleyecek ve çıkaracak bir yazı yok çok güzel özetlemiş... ökkeş kardeş kim olduğun önemli değil çünkü gerçek kimliğinle yazmıyorsun yüreğin olsaydı gerçek kimliğinle yazardın ama bu söylediklerini açık açık yazamazdın şunuda söylemek isterim sen kız kardeşinin o barlarda birileriyle vakit geçirmesini istermisin sakın yanlış anlama ama oralarda vakit geçirenler hep birilerinin kızı,bacısı vs. Gençler için toplum bilinci oluşturmak lazım barla değil bilimle,ilimle,irfanla hareket etmek lazım hep üretmek lazım tüketen toplumlar er yada geç tükeniyor Amerika gibi... içki içen için Nizip'te yer çok var ama fiyatlar yüksek illaki bar olması lazım değil bayiden 5 liraya alıyorsan barda 15 liraya içersin fazla para vermek hoşuna gidiyorsa verebilirsin herkes istediği yere gitmekte ve istediği miktarı harcamakta özgürdür... Tabi ki özgürlük te bir yere kadar.... Son nefesi verene kadar.... sağlıcakla kalın...
canelsgorta Üye
merhabalar, Gaziantep te geçen yıl b.şehir belediye ve kültür bakanlığı işbirliği ile restore edilen bir barlar sokağı oluşturdu. Sokaktan, arkadaşımlaTesadüfen geçerken, barları gördük ve girdik içeriye ,eski antep evleri doğal yapısı bozulmadan restore edilmiş ve çok güzel bir ortama kavuşmuş gözüküyordu. Garson geldi ne içeceğimizi sordu, çevremize baktık herkes çay kahve içiyordu.aileler çocuklu ailer üniversite öğrencileri ve biz vardık. bizimde mesleğimiz var tabiki:) arkadaşım avukat ben mali müşavirim. çay ve kahve içtik farklı bir ortamda 1 saatlık tatlı bir sohbet ortamı yaratmış olduk işlerimizden arta kalan zamanıda böyle değerlendirmiş olduk. Şimdi İşin ilginci buradaki bazı arkadaşların barın adından bile korkmaları cadde27 ve ona destek veren arkadaşları pavyon istiyoruz demiyorlar sanırım, farklı ortamlarda değişik mekanlarda, Nizip teki genç arkadaşlarının isteyenin alkollü isteyenin alkolsüz sıcak içebilecekleri bir yer talep ve hayel:) etmelerinden daha doğal ne olabilirki, alkollü içki kullanmak konusunda fetva vermeye gerek yok...bunu herkes biliyor ama uygulayanlar çok az ki bu insanların kendi tercihi...bu tür yerler açılmazsa arabasına motoruna binen kendini zeytinliklerde bulur. Nasıl yani Diyenler; Altınbaş okullarının o civarlarına gitsinler kendi gözleriyle görsünler...canınızı sıktıysam özür...dostça kalın..
ilkaytrade Üye
arkadaşlar, bir ara carrefour açıldığındada benzer yazılar çıkmıştı, ne oldu sonra, duyduğuma göre dolup taşıyormuş , içki satılıyor diye bazı arkadaşlar tüm lanet sözleri ve temennilerini kustu bu sitede sonra ne oldu eminmki gitti alışveriş yaptı ,niye çünkü çok ucuz olduğu yerler var, içki almayan gitmesin o reyona dedik, kendimden örnek verdim, avrupa kentlerine iş gezileri için gittiğimde özel zamanlarda marketleri alışveriş merkezlerini dolaştığımda tüm et reyonlarında domuz eti satılıyordu, şimdi oraya domuz eti satılıyor diye gitmemek olurmu, alışveriş yapmamak olurmu ,önemli olan domuz etini ALMAYACAKSIN YEMEYECEKSİN. Demek istemem şudur ki, her insanın günahı vebali boynunadır, herkes kendinden sorumludur, Bar açılmış ,insanlar gitmiş, yemiş içmiş v.s burayı açanın günahı kendine, buradan içki alanın günahı vebali kendine, Slogan var, 5 fakilte 5000 öğrenci, peki nizipte öğrencilik yapmak nasıldır acaba, merak ediyorum, sosyal hiçbir yer yok denilebilir, şu varki zeugma gibi bir tarihi mirasın sahibiyiz, hiçbir tur şirketinin ZEUGMA turu yaptığını görmedim, yapanlar ise GAP turunun içine NİZİP'e girmeden antep müzesinde ZEUGMA'yı gösterip çıkıyorlar, neden çünkü OTEL yok, bitli palaslarla bu iş olmaz, "KURTLAR VADİSİ IRAK" nizip'te çekildi, platolar ne oldu , çekilen yeri ne kadar korudunuz, POLAT'ın kaldığı odayı ,diğer sanatçıların kaldığı mekanlar ne kadar korunda, bir şey daha söyleyeyim bunun reklamını kaç kişi yaptı, kurtlar vadisi ırak'ın halen IRAK'ta çekildiğini düşünen milyonlarca insan var türkiyede, Bakın ASMALI KONAK dizisine bu dizi sayesinde ürgüpte turizm patlaması oldu. Özel ASMALI KONAK turları düzenlendi, Emrahın bir filmi vardı BURSA'da çekildi cUMALIKIZIK'TA bakın gazeteden alınan haber aynen şöyle "Kanal D'nin izlenme rekortmeni dizisi Kınalı Kar'ın yapımcısı Osman Yağmurdereli ile dizi oyuncularına Bursa ve Cumalıkızık Köyü'nün tanıtımına katkılarından dolayı plaket verildi. HÜRRİYET 20 Nisan 2003 " bakın ne diyor turizme yaptığı katkı, siz ne yaptınız, kurtlar vadisi ırak çekildi,izlenme rekorları kırdı, ezogelin çekildi, hiçbirinin kıymatini bilemediniz, walla kardeşler son olarak şunu söyleyeyim, bu yobazlıkla siz adam olmazsınız, insanların düşüncelerine hak verin, herkesin kendi sevabının günahının sorumlusu olduğunu biliniz, bence bar açılsın,canlı müzik olsun köşebaşlarında ,evlerde içileceğine adam gibi mekanda içilsin, açılınca bende gidecem ,ama kola içerim nihayetinde bende alkol almıyorum ama turizme,sosyalliğe katkı olması açısında bu tyür mekanları destekliyorum , kızdırdımsa kusura bakmayın , herkese selamlar, ilker kayar
ilkaytrade Üye
bar yapacak arkadaşa tavsiyemdir, yanına bir köşeye NARGİLE KÖŞESİ yapsın,
ilkaytrade;152931 wrote:arkadaşlar, bir ara carrefour açıldığındada benzer yazılar çıkmıştı, ne oldu sonra, duyduğuma göre dolup taşıyormuş , içki satılıyor diye bazı arkadaşlar tüm lanet sözleri ve temennilerini kustu bu sitede sonra ne oldu eminmki gitti alışveriş yaptı ,niye çünkü çok ucuz olduğu yerler var, içki almayan gitmesin o reyona dedik, kendimden örnek verdim, avrupa kentlerine iş gezileri için gittiğimde özel zamanlarda marketleri alışveriş merkezlerini dolaştığımda tüm et reyonlarında domuz eti satılıyordu, şimdi oraya domuz eti satılıyor diye gitmemek olurmu, alışveriş yapmamak olurmu ,önemli olan domuz etini ALMAYACAKSIN YEMEYECEKSİN. Demek istemem şudur ki, her insanın günahı vebali boynunadır, herkes kendinden sorumludur, Bar açılmış ,insanlar gitmiş, yemiş içmiş v.s burayı açanın günahı kendine, buradan içki alanın günahı vebali kendine, Slogan var, 5 fakilte 5000 öğrenci, peki nizipte öğrencilik yapmak nasıldır acaba, merak ediyorum, sosyal hiçbir yer yok denilebilir, şu varki zeugma gibi bir tarihi mirasın sahibiyiz, hiçbir tur şirketinin ZEUGMA turu yaptığını görmedim, yapanlar ise GAP turunun içine NİZİP'e girmeden antep müzesinde ZEUGMA'yı gösterip çıkıyorlar, neden çünkü OTEL yok, bitli palaslarla bu iş olmaz, "KURTLAR VADİSİ IRAK" nizip'te çekildi, platolar ne oldu , çekilen yeri ne kadar korudunuz, POLAT'ın kaldığı odayı ,diğer sanatçıların kaldığı mekanlar ne kadar korunda, bir şey daha söyleyeyim bunun reklamını kaç kişi yaptı, kurtlar vadisi ırak'ın halen IRAK'ta çekildiğini düşünen milyonlarca insan var türkiyede, Bakın ASMALI KONAK dizisine bu dizi sayesinde ürgüpte turizm patlaması oldu. Özel ASMALI KONAK turları düzenlendi, Emrahın bir filmi vardı BURSA'da çekildi cUMALIKIZIK'TA bakın gazeteden alınan haber aynen şöyle "Kanal D'nin izlenme rekortmeni dizisi Kınalı Kar'ın yapımcısı Osman Yağmurdereli ile dizi oyuncularına Bursa ve Cumalıkızık Köyü'nün tanıtımına katkılarından dolayı plaket verildi. HÜRRİYET 20 Nisan 2003 " bakın ne diyor turizme yaptığı katkı, siz ne yaptınız, kurtlar vadisi ırak çekildi,izlenme rekorları kırdı, ezogelin çekildi, hiçbirinin kıymatini bilemediniz, walla kardeşler son olarak şunu söyleyeyim, bu yobazlıkla siz adam olmazsınız, insanların düşüncelerine hak verin, herkesin kendi sevabının günahının sorumlusu olduğunu biliniz, bence bar açılsın,canlı müzik olsun köşebaşlarında ,evlerde içileceğine adam gibi mekanda içilsin, açılınca bende gidecem ,ama kola içerim nihayetinde bende alkol almıyorum ama turizme,sosyalliğe katkı olması açısında bu tyür mekanları destekliyorum , kızdırdımsa kusura bakmayın , herkese selamlar, ilker kayar
gren79 Üye
ben şahsen açılmasını isterim neden biliyormusunuz bar herkes alkolun satıldığı bir yer olarak biliyor ama öyle değil ben şanlıurfada dahi bara rast gelmişim ve alkolumu almış kafamı bulmuş insanım ama nizipde nasılmı olur en azından yol boyunda veya zeytinlikde bira ve benzeri içeçekleri tüketen arkadaşlar gider orada bunu içerler zaten bara gelen insanlar öyle alkol bağımlısı değil canı sıkılan morali bozulan birinin bir tek veya bir şişe alkol alıp evine giden kişilerdir bakın bar deyince aklınıza alkolun aşırı derece alındığı yer aklınıza gelmesin ama sonuçda alkolun olacağı bir yerdir zatende alkolsuz bar olmaz bence çok güzel olur benim buna yanıtım evet ve destekliyorum nizip bunuda çok iyi kaldırır çünkü okadar şeyler oluyorki bu sadece bir şaşırtma açaçak arkadaşada tavsiyem biralar soguk olsun fıçı satmasın ben yanlış anlamayın ben senede iki defa ya içerim yada içmem ama ayda bir bir bira alırım bu neden le bar olması tercihimdir her gelmemde petek evlerin orada arabada bira içmekden osandım yahu.
hayri murat bakırcı Üye
bar denince aklıma ne gelir,her türlü içki içilen ışıkların loş olduğu bazı insanların oynaşının bazılarınında gözünün oynaş aradığı bir yer aklıma geliyor Ya arkadaşım ne alakası var ilk konuyu açan benim konu açıyordum hata verdi kapandı bunu ökkeşle paylaştım ve konuyu o açmış.Ben 17 yaşından beri bar'a giden biriyim.Ben neden kimseyle oynaşmıyorum benim gözüm neden oynaş aramıyo.Ben türkü cafeler cafe barlar dedim yapılırsa clup dedim önce bar'lar clup arasında ki farkı öğrenin yazı diliyle konuşma dili arasındaki fark burada kimse ne denilmek istendiğini anlamıyo.hem niizp il olmayı hakeden bir yer diyoruz dedim. adam bana kaçtane ilde var diyo.Bu ne saçmalık ya bizim gibi olan ilçelerdee her köşede var.hem bizden aşağısına bakarken birazda yukarısına bakalım biraz geniş düşünelim açılmasını isteyen arkadaş açılsın desin açılmasını istemeyen arkadaş açılmasın bunu bu kadar abartmaya gerek yok...
hayri murat bakırcı Üye
Hem nizip'e bar açılınca nizip'e ilk içki mi girecek satan her yerde satıyo içen her yerde içiyo açılmamasını istemiyorsanız işi bu kadar yokuşa sürmeyin gidip kahve köşesinde kumar oynamak daha sosyal nizip için bu sitede görüş paylaşmak artık ayıp haline geldi arkadaşım fikrinden ötürü seni kutluyorum sen sakin ol bana dediğin gibi kimsei kıramk istemiyorum diyorsun boş ver kırma değmez sen konunu açtın yorum yapan herkeze teşekkür et ... Ayrıca mahmut kardeşim sen yorum yapma yoksa kalb kırlıcağa benziyo
hayri murat bakırcı Üye
canelsgorta;152912 wrote:merhabalar, Gaziantep te geçen yıl b.şehir belediye ve kültür bakanlığı işbirliği ile restore edilen bir barlar sokağı oluşturdu. Sokaktan, arkadaşımlaTesadüfen geçerken, barları gördük ve girdik içeriye ,eski antep evleri doğal yapısı bozulmadan restore edilmiş ve çok güzel bir ortama kavuşmuş gözüküyordu. Garson geldi ne içeceğimizi sordu, çevremize baktık herkes çay kahve içiyordu.aileler çocuklu ailer üniversite öğrencileri ve biz vardık. bizimde mesleğimiz var tabiki:) arkadaşım avukat ben mali müşavirim. çay ve kahve içtik farklı bir ortamda 1 saatlık tatlı bir sohbet ortamı yaratmış olduk işlerimizden arta kalan zamanıda böyle değerlendirmiş olduk. Şimdi İşin ilginci buradaki bazı arkadaşların barın adından bile korkmaları cadde27 ve ona destek veren arkadaşları pavyon istiyoruz demiyorlar sanırım, farklı ortamlarda değişik mekanlarda, Nizip teki genç arkadaşlarının isteyenin alkollü isteyenin alkolsüz sıcak içebilecekleri bir yer talep ve hayel:) etmelerinden daha doğal ne olabilirki, alkollü içki kullanmak konusunda fetva vermeye gerek yok...bunu herkes biliyor ama uygulayanlar çok az ki bu insanların kendi tercihi...bu tür yerler açılmazsa arabasına motoruna binen kendini zeytinliklerde bulur. Nasıl yani Diyenler; Altınbaş okullarının o civarlarına gitsinler kendi gözleriyle görsünler...canınızı sıktıysam özür...dostça kalın..
Kardeşim sana çoq teşekkür ederim son noktayı koymuşsun umarım anlıyan anlar ben her zaman dedim diyorumda nizip'de gençler için HİÇ BİR ŞEY YOK ilim bilim sahibi olmak için sakin huzurlu olmak lazım adam nizipde sıkıntı komasına giriyoo...Senle tanışalım bir ara sohbet odasında...:)
hayri murat bakırcı Üye
rasimm;152328 wrote:Başka derdiniz yok mu ???? Hadisi Şerif te derki: "İçki Kötülüklerin Anasıdır." İçkinin zararlarından da bahsetmeye hiç gerek duymuyorum Allah ın ve Resulünün kesin emri "içki haramdır" . Birde kalkmış bar açılmasından bahsediyorsunuz. Bir insan size küfretse dünyayı ayağa kaldırısınız öte yandan içki içene Allah ın açık laneti var..... Ben az söyleyeyim benden başka arkadaşlarda söylerler..... Aziz mübarek bayram günü beylerin isteklerine bak..... Kendinize gelin beyler burası müslüman memleketi....
O zaman paza rgünü toplanıp gidip o kiliseyi yıkalım bursı müslüman bir kent :D:D:D Bu kadar saçma düşüncelerinden dolayı seni tebrik ediyorum...Hem o zaman neden bu ülkede her dinden insan var onları ne yapalım bir fikir ver
boroboro Üye
arkadaşlar anlaşmıssınız açmak ıstıyrosanız gereklı ızınlerı alın gidin açın..burda ne dıye konu acıyorsunuzki..gelmek ısteyen gelir zaten..gelemk ısteyene açmak ısteyene kimse engel olmuyorki...size engel olan açma dıyen varmı..denilse bile siz kanuni izinleri aldık tan sonra.açma dıyenlerı dınleyecek kadar kişiliksiz mısınız sizin fikriniz düşüncenizdir önemli olan.tabi bi de paranız...:)
doganesmeray Üye
şimdi benim anlayamadıgım nokta neden nizipte böyle bir mekan istenmemesi. oysa nizipin alkol tüketim miiktarı, tekel bayi sayısı çogu illere göre daha fazla.
by27 Üye
Bence açılsın kim nederse desin biizm nizip'de bir söz vardır;yok ben almım sağ cebime koy sizde arkadaşlarınıza nizip i övün 6/7 arkadaşınız nizip'e gelsin gezdirecek bir yer bulmayın o zaman anlarsınız hatta hiç olmazsa osmanlı cafe alkol'lü olsun çok güzel olur.
dervisdörtbudak Üye
by27;152987 wrote:Bence açılsın kim nederse desin biizm nizip'de bir söz vardır;yok ben almım sağ cebime koy sizde arkadaşlarınıza nizip i övün 6/7 arkadaşınız nizip'e gelsin gezdirecek bir yer bulmayın o zaman anlarsınız hatta hiç olmazsa osmanlı cafe alkol'lü olsun çok güzel olur.
Yok abi, biz almıyalım:) Ailece gidebilecek bir yer var, onuda içkili edip ondan sonra gene ailece gidebileceğimiz bir yer yok dersiniz:) Karşısında iki tane boş dükkan var oraya açsınlar.
boroboro Üye
yok abi olmaz osmanlı parkı....aılecek gıdıyoruzzz oraya..çoluk çoçuk..bide içip içip çıkan sarhoş kahrımı cekcekgiz...gitsinler şehir dısında bı yer acsınlar...bu ülkede demokrası var çogunlugun dedıgı olur...yok öyle sehrin en işlek parkının karsında içkili yer açmak...çoçuklara kötü örnek olurr..
ökkes27 Üye
mustafa bılıcı kardesım ne alakası var bu senın kafanda kurguladıgın barla benım konusunu actıgım barın.senın dusundugun barla arasında daglar kadar fark var bence sen ıyı dusun su bar konusunu allahını seversen bar dedıgın oynas aramak yada oynasların bulundugu los ısıklı yerdıyorsun.senın gıttıgın yer bar degıl arkadasım bız oraya clup dıyoruz oynaslar clup te olur kardesım. turku barlar var orada da oynaslarmı bulunuyor bende gıttım turku bara istanbulda hic gormedım oynaslı ınsan yada oynas arayan ınsan sen gormussun hayret baska yerle karıstırmayasın sakın neyse ben şasen nizipte bar olsun istiyorum mısafırımıde gotururum kendımde gıderım.ben istıyorum kardesım kactane cafe var nizipte soylermısın bana vakıt gecırılen.mahmut kardesım sen ogrencımısın bılmıyorum sanırım okumus bı ınsansın ama senın bu dusuncelerın nizip icin hıc hayırlı dusunce degıl nizip hep gerıde kalsın ıstıyorsun.ilkaytrade arkadasım guzel bı kelıme bulmus ne dıyor bak 5 fakülte 5000 öğrenci,bunu dıyen nizipli bi sahsın nasıl olurda nizipte sosyal falıyet olmadan bunları ıster acaba gecen yazımda da yazdıgım gıbı gelecek ogrenci nizipli degılkı evde otursun yada kahveye gıdıp vakıt gecırsın her sehırden ınsanlar gelecek peki gelecek ogrencıler nasıl vakıt gecırecekler kahvedemi bayan arkadaslar da olacak bunların ıcerısınde hanı cafenız okulu bıttıkten sonra konu acıldıgında dıyecekkı ben nizip dıye bi ilçede okudum ama ha nizip ha köy demeyecekmı gıdılecek neresı var nizipte arkadaslar soyleyın bana takılmıslar osmanlı parkına hergun aynı plav yenmez mıde kaldırmaz arkadasım ınsanlar degısıklıgı severler.yurek dıyorsun buyur sana yurek buda benım acık kımlıgım umarım yeterlıdır. saygılarımla

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim