sanki eskiden o imkanlar yokmudu vardı,ama bu gönül işi herkes belediyecilik yapamaz, allah için bir eskiyi hatırlayın birde şimdiki nizibe bakın.Shark27;149824 wrote:Bence simdiki belediyenin imkanlari baskasinda olsaydi Nizip mükemmel bir sehir olurdu.. sadece isyeri denetimleri ile bitmiyor ki o kadar cok eksik varki anlatilacak site kullanicilarinin bir coguda biliyor ve görüyor.. insallah güzel ilcemiz icin daha faydali olan insanlar gelir..
Sorunlarımız Önerilerimiz
Mesire alanlarımıza sahip çıkalım
Görüntülenme: …
gerçekten bir şeyi yargılamak gerekirsen önce vicdanının sesini dinleyerek eleştirmek lazım,belediyenin gıda denetinleri son sürat devam ediliyor,insanlarımız temiz leziz eksik gramajlı gelmeyen saglıklı bir şekilde ekmeklerini alıyor.gerçekten denetim yapılım yapılmadığını belediyenden ögrenebilirsiniz.hoşcakalınmüslüm akpek;149779 wrote:Dün döndüm Nizipten inanın belediyenin hizmetlerinin yetersiz olduğuna bizzat şahit oldum, en önemlisi gıda işiyle uğraşan bir çok iş yerinin temizlik ve hijyen şartlarına uymadığını gördüm zabıta kontrollerinin yapıldığını sanmıyorum yoksa hepsinin kapatılması gerekiyor, kasapların etleri pislik içinde açıkta sineklerin yemeği olmuş, köylerden günlük gelen peynir tarzı gıda maddeleri kaldırımlarda sinek ve toz toprak içinde, Nizip te her yerde bie sinek istilası var belediyenin bu konuda acil çalışma yapması gerekiyor, çevre temizliği göstermelik yapılıyor. Belediyenin asli görevlerinden olan bu işleri yapmayan belediye kimseye park bahçe yapmaz, yaptıklarınıda denetlemez kontrol etmezse musluğuda çalınır tuvaletide çöker.
Ayrıca Nizipte bir tarih yatıyor geçtiğimiz dönemlerde bu konuyla ilgili çalışmalar yapılacağı söyleniyordu ama kimse birşey yapmamış. Nizipte bulunan baraja Birecik barajı deniyor kimse niye bile demiyor, buna benzer daha bir sürü şey var yani anlayacağınız Nizip sahipsiz bu yerel seçimlerde artık adam gibi birine oy verinde halk hizmet görsün.
selam arkadaslar gercektende nizip gibisi yok cunku o bizim memleketimiz degilmi,saygilarimla avusturyadan cetintas
arkadaslar neden bu kadar agresifsiniz anlamadım elestirilerde olacak elbet herkes herseyi begenmek zorunda deilki cadde arkadasımız görüşlerini yazmıs saygı duyun begenmek zorunda deil ve sevmiyorum diyede yazabilir örnegin ben baska bi memlekettenim ama kendi memleketiminde sevmediğim çok yanı var yani.. objektif olmak lazım her zaman her yerde ben nizipi gördüm güzel yer begendim ama çok fazla motor kullanan var bi gün biri bana çarpıyodu az kalsın çok korktum sonra hava kirliliği çok fazla bence bunada bi çzöüm getirilmeli..Mustafa Bilici;148191 wrote:nizip güzel değil diyorsun sen nasıl bir niziplisin ben anlamış değilim güzel olması,
içinde bar olması gece kulübü vs vs olmasına mı bağlı?
beğenmiyorsan gelme diycem olmaz yazma diycem olmaz ama birazda sevmiyorsan sevme bari sevmediğini söyleme güzel kardeşim...
ben nizipte degilim ama nizipte buyudum ve bir nizipli olarak sosyallesmemı diyorsunuz arkadaslar sosyallesmek senın elınde kahveye gidecegıne ıkı uc akradasını al sohbet et osmanlı cafesı bosuna yapılmadıya arkadasım nizpte bar olsaydı dahamı ıyı olurdu bence nizip bi bar veya disko kaldıracak duruma gelmedı daha genlerımızın cogu alkolle tanısacak ve aile icerisinde huzur kalmayacak yani nizip bar gıbı yerlere hazır degıl suan arkadaslar.saygılarımla
Helal olsun vallaha konuyu tutup bar pavyona getirmişsiniz, ne alakası var konuyla, yatırımlar yapılıp Nizip'e turist gelmeye başladığında bar, disko gibi yerlere ihtiyaç olursa hayır yapamayız Nizip bunu kaldırmazmı diyeceğiz.
abi hele o turistler bi geleydide bar falan sonra düşünülür :)
Kaçınılmaz son Nizip eninde sonunda turistik bir ilçe olmak zorunda, Zeugma olduğu sürece bu bir gerçek.
Kaçınılmaz son Nizip eninde sonunda turistik bir ilçe olmak zorunda, Zeugma olduğu sürece bu bir gerçek
abi güzel düşünüyorsun ama adamlar zeugmayı yagmalayıp talan ettiler. yetmiyormuş gibi birde çıkan tarihi eserleri gazi antepe götürüp orada sergilediler.
abi güzel düşünüyorsun ama adamlar zeugmayı yagmalayıp talan ettiler. yetmiyormuş gibi birde çıkan tarihi eserleri gazi antepe götürüp orada sergilediler.
Herkes rahat olsun eninde sonunda herşey ait olduğu yere geri döner , kürkçü dükkanı misali. Nizipte eninde sonunda zeugma sayesinde turizmle tanışacak.
kimisi kafe yok diyor kimisi eglence yeri yok diyor arkadaşlar topyekün kalkınma olmadıktan sonra sızin bu istediginiz yerler olsa kaç kişi gider insanlara önce iş aş sonra gerisigelir nizipbimiz gibi hiç bir yer yok hele insanı biri bin kişieder oda toprağının özelliginden olsa gerek aç insan ne eglene bilir nede gülebilir insan kendini aşmadıkça hiç birşeye gereksinim duymaz saygılarımla
sayın muslum abi ben pavyon demedım bar acılırsa yarın oburursu gun dıskoda acılıcaktır bu kaçınılmaz bı gercektır.bar acılacaksa eger karsı degılım tabı buna ama sımdılık ıyı bı yatırım degıl bence bunu soylemek ıstedım sanırım yanlıs anlasıldım.saygılarımla
nizip i mizi cennet yapıyorlar tabi bunun kıymetini halkımız bilmiyor sağolsunlar
bu musluklara lambalara zarar veren mahlukların ruh halini merak etmişimdir...
bütün nizipli hemşerilerimin kurban bayramını kutlar hahırlara vesile olmasını allahtan niyaz ederim antalyadan saygılar
Nizip hakikaten bir çok yerden çok daha güzeldir. Ben 55'e yakın il 250'ye yakın ilçe gezdim ondan biliyorum
Üniversite açılsın Nizip çok değişecek,dahada güzel bir ilçe olacak çünkü herkes kendisine çeki düzen verecek.
Şimdi burdan diyecegim şey memleket güzel ama yaşanılanlar o kadar degil.. sosyal falıyet yok diyen arkadaşlarada katılıyorum... hersey bir osmanlı parkı degil. Ama sorun nerde onu bulmak gerek sonucta milettin de vazifeleri var ama en büyük vazife belediyede, insanları sadece bir parkla yetindirmeye çalışıyorlar... sosyal ve kültürel hiç bir etkinlik yok.. ama yinede herşey gençlerin elinde inşallah güzel günleri hepberaber görecegiz.
yaparsın kırarlar, hırsızlarlar, yapmasın yapmadı derler
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.