Basından Nizip Haber

Adaylar netleşiyor

peerless Üye
Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasette taşlar yerine oturmaya başlıyor. başta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey’in tekrar aday olacağı, Milletvekili Fatma Şahin tarafından açıklandı. CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yılmaz. Nizip’te Belediye Başkanı H.Fevzi Akdoğan’ın AKP’den tekrar aday olduğu açıklandı. Demokrat Parti’den Mehmet Aslan resmen açıklanmasa da Aslan’ın DP’den Nizip Belediye Başkanı adayı olmasıba kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan MHP’den Nizip Belediye Başkanlığı adaylığı konuşulan Nizip Devlet Hastanesi Müdürü Zeki Öğüt aday olursa Aralık ayının 1’inden itibaren görevinden istifa ederek adaylığını açıklayacak. ilerleyen günlerde siyasette hareketliliğin artacağı beklenirken, vatandaşların bu yıl maddi sıkıntılar dolayısıyla pek heyecanlı olmadıkları gözlemleniyor. Nizip’e hayırlı olacak bir başkanın gelmesi ve kırmadan, dökmeden tüm Nizip’i kucaklayıcı bir seçim döneminin geçmesi tüm Niziplilerin dileği. Adaylar netleşiyor
POLATCAN Üye
[ yolunuz açık olsun.hak edene allah yardımcu olsun.başarılar
yalnız kurt Üye
nizip için hayırlı olur işallah
dedekılıç Üye
Allah memleketimize hayırlısını versin.Tüm adaylara başarılar dilerim..
m altay Üye
nizip halkı iyi düşünüp doğru karar vermeli duygusallığa mahal vermemeli duygusal olunursa kaybeden nizip insanı olur hayırlısı olur inşallah
D.S.CEM Üye
Dürüst olan Kazansın Seçim arenesanı girdik artık malum bundan önce selam vermeyenler tekrar vermeye başlayacak.?????
Shark27 Üye
Nizip halki bilinclidir. insallah en iyisini bulacak. hayirli olmasi temennisiyle allah kalbi temiz ve hizmet düsüncesiyle gelen adaya yardim etsin.
AdemYaycı Üye
İlçemize halkımıza hayırlı olacak bi başban şeçilmesi dileğiyle bütün adaylara baçarılar dilerim
müslüm akpek Üye
Artık hizmet zamanıdır, yerel yöneticilerin artık çokarlarını düşünmeden Nizip'e hizmet etmesi gerekmektedir,daha bilinçli bir halkla karşı karşıyalar,hatalarını bu halk affetmeyecektir.
isa çetin Üye
Nizip için körü körüne degil de hizmet için gelen kazansınsın ama bence şunu bilmek lazım belediye iş kapısı değil hizmet kapısı olmalıdır
vuslat Üye
Halk doğrunun yanındadır ve herzaman doğruyu secmistirç bundan sonrada dogruyu sececektir. Şimdi oldugu gibi.
müslüm akpek Üye
''DURMAK YOK TALANA DEVAM'' Kimse merak etmesin halkımız bunlarında diğerlerinden bir farkının olmadığını gördü ama cumhuriyet tarihimizde hiç bu kadar talan olmamıştı.
admin Yönetici
Beyler umarım birbirinizi kırmazsınız. Görünüşe bakılırsa siyasi tartışmaların dozu gittikce ağırlaşacak.
müslüm akpek Üye
admin;150851 wrote:Beyler umarım birbirinizi kırmazsınız. Görünüşe bakılırsa siyasi tartışmaların dozu gittikce ağırlaşacak.
Nedense AKP yandaşları kendilerini her an deşifre etmekten ve desteklerini belli etmekten çekinmiyorlar, bende o yüzden bu tarz yazılar yazıyorum, ama çok tepki olacaksa kimse yazmasın yani siyasi yazıları kimse yazmasın en azından seçimlere kadar.
doganesmeray Üye
nizip yoksul agırlıklı bir şehir oldugu için oyunu paraya, altına, kömüre, gıdaya vs satanını çok gördüm. onun için herkes oraya vurdugu mühürün şeref ve namusunu temsil ettigini unutmamalı
coskun Üye
Evet curcuna başladı. Yandaş ve yan olmayan daşlar ne güzel söz değil mi? Ben yererken iyi Sen överken kötü oh ne ala, Forumlarda çok gördük kalb kırmaktan öteye bişey olmuyor. lütfen herkes fikrini beyan etsin münakaşaya girmesin.
POLATCAN Üye
Arkadaşlar her zaman akli selim olalım. Güzel nizipimizin güzel insanları çok bilinçli oy kullanır.kimin mnereye hangi partiye vercegini çok iyi seçer .bu konuda çok tecrübeliyim.seçmenleri takip edrim çok güzel analiz yaparım.]3 yerel şeçimleri takip ettim.yüzde dilimlerine ne kadar hespını yaptım.noter tastikli ve çok arkadaş biliritahminci oldugumu size seçime bir ay kala yüzdelik ve kaç oy alacaklarını size bidirecegim bunu tüm sitede bulunan arkadaşlarla paylaşacagız.
Shark27 Üye
....................:)
ABEKİR TURAN Üye
Memet abim doğru söylüyor burada tartışmalara maal vermeyelim hergün yüz yüze bakıyoruz sayfamız güzel arkadaşlarımız abilerimizde güzel şeyler yazıyorlar bizlerde küçükler olarak bu güzellige güzellik katmamız lazım sonuçta her ((nizip için))
yaren Üye
Bazı Arkadaşlar gerçeklere inanmak istemiyor iftira atmak ne kadar kolay bir şey bir tane talan eden ismi verselerde ah bir ispat edebilseler ama yok ki etsinler halk artık kimin ne olduğunu iyi biliyor . öyle altında kalıncak laflar etmeyin.
coskun Üye
"umarim nizip halki rüsvetcilere gereken cevabi sandikta verir" Shark arkadaşım bu tür tartışmaları çok yaşadık sende zahmet edip 22 temmuz öncesi mesajları okursan keskin sirke olmanın zararlarını çok rahat görürsün. Öyle kinayeli ve hakaret içeren yazılar yazmayın sizin gibi düşünen diğer arkadaşların yandaş diye tarif ettiği yorumcular hiçbir zaman iftira ve hakarete yeltenmemiştir bundan sonra da öyle ifadeler yazacaklarına kanaat getirmiyorum. Sizin gibi düşününlerin ifadesi ile yandaş diye tarif ettiğiniz bir çok arkadaşımız ki sitede büyük bir çogunluk oldugunu biliyorum yan olmayan daşlar gibi hakarete ve iftiraya başvurmuyorlar. Hatta vahim neticelerini bildikleri için yorum bile yazmıyorlar. Bir kez daha itidal çağrısı yapıyorum. Lütfen forum kuralları çerçevesinde ve de saygı sevgi içerisinde yazıları yazalım. Zira üzerinde tartıştığımız şey nazargahı ilahi olan kalbi kırmaya değmiyor.
D.S.CEM Üye
Öncelikle herkese syagılar benim burda yazan arkadaşlar taraflı konuşmasın menfatleri arka plana bırakalım ltfn şimdi ben hep takip ediyorum siteyi herkes kendi menfatleri dogrutusunda yazıyor herkes herkesei çok iyi biliyor kimse kimseyi kandırmasın tarafsı yazalım haklıyıda haksızıda yazalım yani şuanki belediye yöneticileri sütten çıkmış ak kaşık degil bunu hataları var iyi gözlemci olan bilir neyin ne oldugunu o yüzden tarafsız yazalım ricam herkese sygılar...
D.S.CEM Üye
yaren kardeş kimse kimseye iftira atmaz ama bazı gerçeklerde var bunu görmezden gelinmez nizip de herkes birbirini çok iyi tanır sana sadece şu cevabı vereyim bazı makama gelmeden önce bazı kişilerin neyi vardı şimdi neyi var bu birden biremi türede acabaa...
mehmet karakaş Üye
..................
peerless Üye
Amacımız bir şeyleri paylaşmak. Lütfen yorumlarda kimse kimseyi kırmasın. Herkes Bildiğini düşüncesini yazssın. ( İYİ HABERLERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE..)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim