Bu olaylar polisiye tedbirlerle alınmaz her kesin başına ne bir polis dikebiliriz ne her köşe başına tabiki polis görevini yapacak gerekli tedbirleri alacak . Herkes çocuğuna sahip çıkmlaı gecenin bir yarısında gençler bağırarak gidiyorlar sokak aralarında bu gençlerin anne babaları hiç düşünmüyorlar mı bizim çocumuz bu saatde sokakta ne yapıyor. Bir japo atasözü şunu söylüyor. ''bir toplumu eğitmek istiyorsanız önce anneannelerden başlanmalıdiyor.'' bizde ailer olrak üzerimize düşen görevi sonuna kadar yapalım sonra polisde askeren vb. Hesap soralım . Aileler nerede...
015_Gökhan DOKUYUCU
Nizip Ne Kadar Güvenli?
İnşaaallah gerekli önlemler alınır teksas bence o kadar da abartı olmaz ..
Nizibin güvenligi şart yetkililerin önlem alması şart
hatırlıyorum 2 sene önce evimiz mezarlıga yakındı gece saat 12 civarı zil çaldı kapıda bir adam vardı her tarafı kanlar içinde adamı bıcaklamışlar galiba mezarlıkta .
Gecenin o saatinden mezarlıkta ne işin var önce onu araştırmak lazım sırf yazı olsun diye buraya önünüze gelen her şeyi yazmayın!!!
arkadaşlar kusura bakmayın ama emniyet asayiş kontrol deginceye kadar neden otokontrol demiyoruz?
100 kusur bin nufusa sahip olan nizip tepeden tırnaga gezinseniz belki 100 kişiyi bulmayan kendini bilmezler yüzündenmi uyuşturucu gasp vesair sebeplerden bahsediliyor kötü bir memleket oluyor hayırdır.
uzun zamandır nizip ten ayrıyım ama yinede memlekette iyi kötü herkes birbirini tanır saygısından ve sevgisinden ödün vermez ve iyi kötü birbirini sahiplenir.
Mahallenizden art niyetli bir yabancı geçtiginde benim kapımın önünden geçmiyor diyerek kafamızı kuma gömmezsek yeni yetişen gençlere saygı ve sevgi unsurunu biraz aşılıyabilirsek bence bu problem dediginiz şeylerin önüne çok rahat bir şekilde geçilir
slm.a değerli büyülerimiz bu konularda sizlere hak verriyorum özellikle atarali civarı felan gereksiz insanlar çok ki
nizip teksas oldu
o nedemek kardaş ayıp yav gökhan ey de adam değilse eğer adam var mı bu nizip te lütfen dikkatli konuşalımHuzi;143944 wrote:Yaw bu Gökhan abim büyük adam olcak göreceksiniz...Helal sana beeeeeeeee....
güzelve temiz nizibi inanınki özledim amaben dikkatleri başkabiryöne cekmek istiyorum egitimsizlikve işsizlik nizibin öyleyetenekli insanlarıvarki dahagençyaşlarda kaybbolup gidiyorlar buna ailelerin ekonomik sıkıntısıda dahil çünkü bırakın okutmayı evlerine ekmek parası götürmekte zorluk çekiyorlar nşizipte calışan birçok gencimiz haftalık50.60 ytl gibi komik paraya çalışıyor üstelik adam evli evkirası su parası elektrik tlf parası ödemekten birhal olmuş ALLAH onlara yardım etsin onuni çinbirsöz var tolumu yaşatki devlet yaşasın sözünü haklı çıkartıyor inşallah refah seviyemiz artarda tolumda kurtulur insanlarımızda dahagüvenlive huzurlu günlere kavuşur saygılarımla
niziple ne kadar gurur duysakta bizim nizibimiz gerçekten yaşanılacak cok güzel ilçelerimizdenbiri ben nizipli olarak gurur duyuyorum cünkü hala eski örfve adetlerimizden büyüklere saygı küçüklere sevgi var insanımız degerlerini kaybetmemiş ama gelişen türküyede kötülükler içimize girmeye başladı bu kötülükler için önlem alınması gerek her şeyi devlet büyüklerınden beklememek lazım bir yardım kampanyası başlatalım iştirakcı olalım en azından güvenligimi saglayan polisimize devriye aracı alalım bizler duyarlı insanlarız el ele verelim başaramayacagımız hiç bir şey yoktur az verenden az çok verenden çok hadi el ele verip cocuklarımızın rahat gezebilecegi yeşil nizibimizi daha güzel güvenli bir ilçe yapalım şimdiden herkese teşekkürler müslüm muzaffer polat mersinde oturan NİZİPLİ
nizipde artık bayanları gönderip evleri kontrol ettrip ev boşsa eve girmeye hazırlar buna çözüm ne olabilir?
bugün arabayı boydanboya çizmişler
Genel yorumlarda yazan arkadaşlar polisiye tedbirlerden bahsediyorlar arkadaşlar her kesin başına bir polis dikemez devlet ama her anne baba coçuğuna sahip çıkabilir.biz çocuklarımıza sahip çıkalım. Biz gerekli önlemleri alalım çocuklarımız gecenin bir satinde boş zamanlarını nerelerde geçiriyor ona bakalım ondan sonra polisiye tedbirler alalım.
ağustos 2008de yazdığım yazıya devam ederek nizipte pek fazla bir şey değişmediğini görüyorum.nedir bu değişmeyen kendimi değiştiriyor dünyayı değiştiriyorum.kardeşlerim ben lafı dinlenecek biri değilim lafı dinlenecek biri olsam herkes bana kulak verirdi.mynet teki haber de cezaevlerindeki doluluk,cumhuriyet tarihinin en yüksek oranına ulaştı.işte sorun burda sorunun içinde nizip ne kadar güvenli yahu kardeşlerim nizip,e birşey olduğu yok, içinde yaşayanlar birbirlerine güvenmiyorlar.işte reçete;
bedüüzzaman said nursi nin yazmış olduğu kur an nın tefsiri olan risale i nurları okumak,dinlemek hayatımıza tatbik etmek.nerden mi temin edeceğim diyorsunuz?arama motoruna risale i nur yazıyorsunuz,her türlü hastalığın reçetesi karşınıza çıkıyor.sevgi ve saygılarımla nizipli kardeşlerim.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.