Sorunlarımız Önerilerimiz

Traktörlere Jandarma Takibi

sever27 Üye
emniyet müdürlüğü ve kıymetli jandarma görevlilerinden ricamız nizip karkamış yolu arasındaki traktör kazalarını önlemek amacıyla yazdım gecen gün Akkuyu köyünün cami hocası hiç lambası yanmayan vede arkasında yansıtcı (reflektör) olmayan bir traktöre arkadan çarpmasıx sonucu sekiz aylık hamile karısı ve bir çocugu kaza esnasında vefat etmiştir tek emniyet görevlileri degil gerekirse sayın nizip halkımızda bu tür sürücüleri uyaralım ortada hiç birşey yoktu ama bir aile faciası yasandi lütfen bu ricamızı hafife almayalım gün olur ALLLAH korusun bizim başımızada gelebilir ölenlerin yakınlarınada ALLAH*tan rahmet eylesin deme düşer bizlerede
vuslat Üye
dünyada meydana gelen kazaların %95 i insan hatalarında kaynaklanıuor yanisi EĞİTİM ŞART!
kan.su Üye
vuslat;149256 wrote:dünyada meydana gelen kazaların %95 i insan hatalarında kaynaklanıuor yanisi EĞİTİM ŞART!
Ne eğitimi kardeş en cahil adam bile biliyor traktör römorklarının arkasına reflektör takılacağını. Bu yapılan vurdumduymazlık ve bananecilik. biz millet olarak kendi başıomıza gelmeden hiç birşeyden ders almayız. O sürücü romörka üçgen leflektör takılacağını bilmiyor mu. Biliyor ama takmıyor. İş te tam burada iş trafikcilere düşüyor. Taktırtacaksın kardeşim. o gün o sürücünün maddi açıdan canı yanar biraz belki ama suçsuz günahsız bir aile belkide aileler kurtulur.
admin Yönetici
O bölgenin jandarma trafik denetiminde olduğunu sanıyorum.
felsefefe Üye
Ben her zaman derim Düşman Trafik tir diye Niye diyeceksiniz Kural tanımazlığımız Eğitim seviyesi ile alakalı değil. Hiz sınırı ve hatalı sollama dan ölen nice Profesor bakan milletvekilimiz var. Üniversite mezununu söylemeye gerek yok. Bu iş başka bir şey. Her kaza haberini duyuşumda okuyuşumda Bir yakınım ölmüş gibi üzülürüm. Tabi ki hepimiz bu işin ehemniyetini biliyoruz. Ancak tedbir ve kurallara uymayı başkalarından bekliyoruz. Kendimiz ise her fırsatta Dikkat etmemeyi ve kuralları çiğnemeyi kendimize bir hak olarak görmekteyiz. Proseförümüz liselimiz köylümüz kentlimiz herhangi bir insan olarak hepimiz aynı düşünce içindeyiz. Kurallar başkalarının uyacağı bir şey dir diye.
Nrt Üye
Nizip İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri tarafından dün akşam saatlerinde traktör uygulaması yapıldı. Karkamış yolu üzerinde yapılan traktör uygulamalarında traktör sürücülerinin belgeleri ile birlikte traktör üzerinde bulunması gereken ışık donanımları kontrol edildi. Jandarma timleri tarafından yapılan uygulamada herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken traktör sürücüleri uyarıldı. Nizip İlçe Jandarma Komutanlığından edinilen bilgiye göre yapılan traktör uygulamasının trafik kazalarını önlemek ve traktör sürücülerine daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunmak olduğu belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Karkamış yolu üzerinde bir aracın ışık donanımı olmayan bir traktöre arkadan çarpmış kazada 2 kişi hayatını kaybetmişti. Bunun üzerine artırılan denetimlerde lamba ve reflektör taşımaları konusunda traktör sürücülerine uyarıda bulunuldu.
Resim kaynağı
Devamı İçin Tıklayınız...
mehmet karakaş Üye
Traktörde değil reflektörün olmaması,römork takılması bile yasak.Traktör römorkla kaza yaptığında kasko para ödemez.
müslüm akpek Üye
Senenin birinde gece bir traktöre arkadan çarpmamak için kaza yapmıştım, traktörün arkasında en ufak bir işaret yoktu, durdurduğumuz traktörün sürücüsü koca traktörü görmüyormusun dedi, söylenecek hiçbir şey yoktu çünkü bu sürücüyü yeniden ilkokuldan başlayıp eğitmek gerekiyordu.
yıldıran Üye
gerçekten acı bir aile faiası ölenlere rahmet kalanlara sabır şimdi arkadaşlar diyorki trafik yakalasın elinizi vicdanıza koyun ve söyleyin hanginiz ücretsiz oldugu halde 155 arayıp trafik yönünden şikayet ettiniz toplumda şikayet ispiyonla eş deger tutuluyor ama emin olunki polis jandarma oraların yabancısı oldugundan sadece gördüğüne işlem yapıyor ihbar olmazsa hiç bir olay aydınlığa kavuşmaz soruyorum acaba hanginiz motorsiklet kullanırken kask takıyorsunuz önce toplum olarak kendimizi geliştirmeli sonra çevremizi bilinçlendirmeliyiz yoksa her vatandaşın başına polis dikilemez herkes kendisinin polisi olması lazım 155 ihbar sürekli kayıt altındadır alınan ihbarlar mutlaka degerlendirilir ve günlük denetlenir lütfen her türlü konuda ihbarınızı yapın saygılarımla

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim