:)nizip güzel yer ama kıymetini bilen yok pazar günü bir mesire alanına ailece gidelim diyoruz ama her yer pislik içinde misal taşbaşı belediyemiz sagolsun ellerine saglık iyi yaptılar ama vc si çeşmelerini kırmışlar elektrik kabloları çalınmış yazık yani bu cehalete nere gidiyoruz arkadaşlar lütfen sahip çıkalım orası hepimizin
Sorunlarımız Önerilerimiz
Mesire alanlarımıza sahip çıkalım
Nizip güzel yer değil ama diğer dediğin her şey doğru cahil gençlerimiz çok fazla buna bir çare bulnuması lazım
Bir kaç kişinin yaptığı cahilliği Nizipli gençlere maletmemek gerek.
Yapılan şeyler güzel değil ama genellememekte fayda var.
Nizip güzel bir yerdir dostlar çoğu ilçeden gelişmiştir
Çok şükür fazla sıkıntısı da yok.
Gelecek yıllarda daha da güzel olacaktır inşallah.
yaww bu kacıncı hırsızlık ben diom bu daşbaşın lambaları geceleri ışıl ışıl ederdi niye yanmıyor diye demek hırhızlamışlar. bunları güzelce bir ıslah edecen değil mi gökhan bey
nizip güzel değil diyorsun sen nasıl bir niziplisin ben anlamış değilim güzel olması, içinde bar olması gece kulübü vs vs olmasına mı bağlı? beğenmiyorsan gelme diycem olmaz yazma diycem olmaz ama birazda sevmiyorsan sevme bari sevmediğini söyleme güzel kardeşim...cadde27;148130 wrote:Nizip güzel yer değil ama diğer dediğin her şey doğru cahil gençlerimiz çok fazla buna bir çare bulnuması lazım
Kardeşim o benim sorunum al nizip sizin olsun ben artık çok sıkıldım tmm bar yok eğlence yeri yok:!! eywallah ama hiç bir sosyal faliyette yok sap geldik saman gidecez...:(
ben sizin gibi düşünmüyorum,bizde keşke nizipte otursaydık nizip'in taşına toprağına insanlığına kurban olayım.okullar kapanınca yaz tatilini nizipte geçirmek için heyecanla bekliyoruz.cadde27;148199 wrote:Kardeşim o benim sorunum al nizip sizin olsun ben artık çok sıkıldım tmm bar yok eğlence yeri yok:!! eywallah ama hiç bir sosyal faliyette yok sap geldik saman gidecez...:(
Valla arkadslar sadece mesire vs değil...Bazı kendini bilmezlerin hiçbiryere saygısı yok...adam girdiği tuvaleti,Oturdugu yeri,
eğlendiği yerleri pis bırakırmı ya bune dusunceslik böyle...yanlıs soylemişssin arkadas hata belediyemisde değil eğitimden kaynaklanıyor...Yani EĞİTİM ŞART...
ramazanda taşbaşa bende gittim alesef wc ler kapalı bir damla su yok önceleri gece oldumu taşbaşa bakınca çok güzel bir manzara yıldız şeklindeki ışıklar çok güzeldi ama insanımız çok cahilll ne istiyorlar o lambadan kırıyorlar... eğitimm şartt kardeşimm
bir ara türkü cafe gibi yerler açılmıştı ama kapandı galiba ...
egitim şart
Osmanlı parkı içerisinde harika bir kafe var tavsiye ederim.
bugün ilçesini beğenmeyen yarın ilini beğenmez öbür günde vatanını... çeker başka ülkeye gider... işte vatanı kurtaracak üniversite gençliği...cadde27;148130 wrote:Nizip güzel yer değil ama diğer dediğin her şey doğru cahil gençlerimiz çok fazla buna bir çare bulnuması lazım
arkadaşlar ilçemizi seviyoruz bundan hiç kimsenin şüpesi yok, ama nizip`teki olumsuzluklarıda söylemek boynumuzun borcu bu memleket sahipsiz kimse sahip çıkmıyor eskiler görseydi zannedersem bize hiçte güzel şeyler söylemezlerdi bundan daha birkaçyıl öncesine kadar burda tinercimi vardı şimdi millet gece sokağa çıkmayı istemiyor nerde bu nizip`in delikanlıları nerde yetkililer daha doğrusu nerde nizip`liler memleketimiz güzel demeden olmuyor birazda icraat lazım bence neyse daha yazılacak çok şey var ama sırası gelince onuda yazarız.
Nizip'imize laf yok.Bir Suruç ilçesine bakın,birde Nizip'e.Başka yer görmeyenler Nizip'in kıymetini bilmez.
Birde iskenderuna bakalım sayın muhtarım sosyal yaşam yok!nizip çok geri eğer batıya ayak uyduracaksak biraz kendimizi toparlamamız lazım..dedekılıç;148718 wrote:Nizip'imize laf yok.Bir Suruç ilçesine bakın,birde Nizip'e.Başka yer görmeyenler Nizip'in kıymetini bilmez.
Beğenmek zorunda olduğumu hatırlamıyorum ilçemi ama ilimi ve vatanımı çooook seviyorum bir elin 5 parmağı bir olmaz ama galiba seninki bir!!!!...HOPDEDIKS;148456 wrote:bugün ilçesini beğenmeyen yarın ilini beğenmez öbür günde vatanını... çeker başka ülkeye gider... işte vatanı kurtaracak üniversite gençliği...
Sayın admin bu iş tek osmanlı parkıyla olmuyor artık sıktı her zaman aynı yere ve mekana girmekten artık bizde çalışanlarda sıkıldı hep aynı şeyler biraz farklı bi şeyler olsa başka başka cafe'ler açılsa değişiklik olsa çok güzel olur .Ama malesef nizip e osmanlı gibi bir cafe çok bile geliyor çünkü sosyal bir yaşam tarzımız olmadığı için fazlası var eksiği yok!!!admin;148326 wrote:Osmanlı parkı içerisinde harika bir kafe var tavsiye ederim.
ne olursa olsun ben nizipliyim nizibide seviyorum ama nizipten uzağız o ayrı tabi bakış açısına bağlı tabi güzellik bazı insanların göremediğini diğerleri görebilir...oof ya nizip gibisi yooh :(
sevilmez mi insanin dogup buyudugu yer " iyisiyle kotusuyle nizip gibisi varmi
Bunların ; Bülbül'ün altın kafes meselesini bildiğini zannetmiyorum.Bilselerdi böyle konuşmazlardı.Kendi doğduğu büyüdüğü yeri beğenmeyen insandan devlete millete vatana ne faydası olur sonuçta onun beğenmediği bu yerler için binlerce insan can verdi bunların tarihten de haberleri yok! Lafını ettiğin yerler kirli ise vatandaşlık görevini yapta sorumlusuna haber ver yada kirletenleri uyar.
[ ellerine saglık BAŞKANINIM NE GÜZEL YAPMIŞ.ONUDA BİZLER KORUYACAGIZ.ONA BİZLER SAHİP ÇIKACAGIZ.GÜZEL MESİRE YERLERİNİ TEMİZ WC VE MUSLUKLAR VE OTURUM YERLER.GERCEKTEN MUHTEŞEM YERLER VE TEMİZ.
nizip in kıymetini gurbettekiler bilir nohut dürümü yemeyinde 2veya 3 yıl ozaman nizipin kiymetini bilirlernizipi sevenlere selamlar antalyadan hamza
Gerçekten nizip'e kazandırılan bir çok mesire alanlarının kıymeti malesef bilinmiyor,oysa eskiden bu gibi yerlerden yoksun olan nizip şimdi tam anlamıyla bir yeşil nizip olmuş durumda.Bazı kendini bilmeyen insanlar bu gibi alanlara zarar verirken vatandaşlarımızda duyarsız kalıyor.
herşeyi yetkililerden beklemememiz lazım .Hoşcakalın;)
Dün döndüm Nizipten inanın belediyenin hizmetlerinin yetersiz olduğuna bizzat şahit oldum, en önemlisi gıda işiyle uğraşan bir çok iş yerinin temizlik ve hijyen şartlarına uymadığını gördüm zabıta kontrollerinin yapıldığını sanmıyorum yoksa hepsinin kapatılması gerekiyor, kasapların etleri pislik içinde açıkta sineklerin yemeği olmuş, köylerden günlük gelen peynir tarzı gıda maddeleri kaldırımlarda sinek ve toz toprak içinde, Nizip te her yerde bie sinek istilası var belediyenin bu konuda acil çalışma yapması gerekiyor, çevre temizliği göstermelik yapılıyor. Belediyenin asli görevlerinden olan bu işleri yapmayan belediye kimseye park bahçe yapmaz, yaptıklarınıda denetlemez kontrol etmezse musluğuda çalınır tuvaletide çöker.
Ayrıca Nizipte bir tarih yatıyor geçtiğimiz dönemlerde bu konuyla ilgili çalışmalar yapılacağı söyleniyordu ama kimse birşey yapmamış. Nizipte bulunan baraja Birecik barajı deniyor kimse niye bile demiyor, buna benzer daha bir sürü şey var yani anlayacağınız Nizip sahipsiz bu yerel seçimlerde artık adam gibi birine oy verinde halk hizmet görsün.
Müslüm Kardeş; Nizip veya başka belediye fark etmez bu saatten sonra kılını bile kıpırdatmaz şurda secime ne kaldı belediye kimsenin canını yakamaz. Daha önce defalarca fırınlar olsun diğer işletmeler ile ilgili çok konu açıldı bugüne kadar birşey yapılmamış veya denetlemeler yeterli değilki bugün yine aynı konu konuşuluyor. Belediye hiç birşey yapmıyor demek acımasızlık olur ama bazı şeyler yeterli değil. Birecik Barajı ismine gelince o zamanki Gaziantep ve Nizip milletvekillerinin pasif kalmasından, dolayı Şanlıurfa milletvekilllerinin baskıları sonucu ve dönemin başbakanı Mesut yılmaz Şanlıurfa dan oy alırım düşüncesiyle birecik barajı ismini vermiştir. Nizip dün de sahipsiz di bugünde değişen birşey yok.müslüm akpek;149779 wrote:Dün döndüm Nizipten inanın belediyenin hizmetlerinin yetersiz olduğuna bizzat şahit oldum, en önemlisi gıda işiyle uğraşan bir çok iş yerinin temizlik ve hijyen şartlarına uymadığını gördüm zabıta kontrollerinin yapıldığını sanmıyorum yoksa hepsinin kapatılması gerekiyor, kasapların etleri pislik içinde açıkta sineklerin yemeği olmuş, köylerden günlük gelen peynir tarzı gıda maddeleri kaldırımlarda sinek ve toz toprak içinde, Nizip te her yerde bie sinek istilası var belediyenin bu konuda acil çalışma yapması gerekiyor, çevre temizliği göstermelik yapılıyor. Belediyenin asli görevlerinden olan bu işleri yapmayan belediye kimseye park bahçe yapmaz, yaptıklarınıda denetlemez kontrol etmezse musluğuda çalınır tuvaletide çöker. Ayrıca Nizipte bir tarih yatıyor geçtiğimiz dönemlerde bu konuyla ilgili çalışmalar yapılacağı söyleniyordu ama kimse birşey yapmamış. Nizipte bulunan baraja Birecik barajı deniyor kimse niye bile demiyor, buna benzer daha bir sürü şey var yani anlayacağınız Nizip sahipsiz bu yerel seçimlerde artık adam gibi birine oy verinde halk hizmet görsün.
Bence simdiki belediyenin imkanlari baskasinda olsaydi Nizip mükemmel bir sehir olurdu.. sadece isyeri denetimleri ile bitmiyor ki o kadar cok eksik varki anlatilacak site kullanicilarinin bir coguda biliyor ve görüyor.. insallah güzel ilcemiz icin daha faydali olan insanlar gelir..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.