Sorunlarımız Önerilerimiz

Fırınlarımız hali ne olacak

xaribim Üye
ARKADAŞLAR HEPİNİSİN BİLDİĞİ GİBİ ŞU GÜZEL NİZİBİMİZ HER ŞEYE LAZYIK AMA NE YAZIKKİ OLAMIYORUZ.PİDE FIRINLARIMIZI PİSLİK GÖTÜRÜYO TİKSİNİZYORUZ EKMEK ALMAKTAN GEÇENLERDE KENAR SEMTEKİ BİR FIRINDAN EKMEK ALACAKTIM PİSLİKTEN MİDEM TUTMADI KAÇ FIRINA GİTTİYSEM HEP AYNI HİÇ DÜZEN YOK DUVARLARI YERLER YA AKLINIZA NE GELİRSE PİSLİK GÖTÜRÜYO ACABA BUNUN SORUMLUSU KİM NE ZAMANA KADAR SÜRECEK BU HAL :confused::confused::mad::mad:
hayri murat bakırcı Üye
Seçimden sonra gör ötürecekler o fırıncıları şimdi bi şey diyen yok buna ban söyleyen bir fırıcı onun için sende franca ekmek'ği ye pide yemek zorunda değilsin...:) Yönetim Kurulu Başkanı Cadde27 Çaktın Sen Durumu İboşş ha bu arada ayın 15 i geçti ha sen sözünü tutmadın daha:D
xaribim Üye
cadde27 kardeşim doğruya seçimler yaklaşıyor bir demiyorlar ama halkımızın sağlığıyla oynuyorlar fıranca fabrikalarıda öyle bir farkı yokki bu arada tarihler değişti artık ayın birine döndü bir ara el görüşelim
POLATCAN Üye
[ çok yazık arkadaşım bence nizip zabıtası türkiyenini yüzakı hiç kimseye göz açtırmıyor.söyle o fırını ne gerkiyoru memur arkadaşlar yapsınlar. Zabıta arkadaşlar mükemmel bir şekilde görevini yapıyor.ama yine bu konuyu gündeme getirdigin için teşekurler. Başkanım seçim için kimseye taviz vermez.onu herkes öyle bilsın.kendisi nizipin medi iftaridır kimse hiç bir konuda taviz vermeyecegini herkes çok iyi bilir.
vuslat Üye
eskilerini de biliriz hele kasapların yaptıklarını duyunca etten tiksinirdik düzelme var kontroller eskisnden çok iyi ama yetersiz. denetimler arttırılmalı. yanlış bilmezsem bu işde sorulu olam ilçe tarım müdürlüğü de olması gerekir acaba onların bir çalışması var mı yoksa tümiş sabıtaya mı kaldı bilen varsa bilgilendirsin bizleri.
lover_halil Üye
zabıtaların en iyi yaptıgı iş ekmegin gramaçını tartmaktır o işi iyi yapıyorlar herkes müşterih olsun .ama fırının pisligini görüp görmediklerini bilmiyorum _? ama görmeleri lazım onların işi o . görmezden geliyorlarsa ayıp ediyorlar ayıp edenler kayıp eder
secretgarden Üye
bu sadece burda değil biçok yerde böle gereken temizliği göstermiyolar çok kızıyorum buna yabancı ülkelerde böle olsun hadi.. amerikada hamburgeinde minicik bi böcek gördü die adama mailyarlarca tazminat ödendi haberlerde okumustum baya bi önce.. insan sağlığına ne kadar önem veriliyo bizde insan sağlığına nedense hiç önem verilmiyo anlamıyorum yaa fırınların hali içler acısı izliyoruz tvlerde adama bu ii temizlendimi yada yıkandımı diyosun misal hijyenden bahsediyosun o ne diyo:(( gercekten üzülüyorum ben sağlığımıda canımıda sokakta bulmadım sonucta bence denetlemeler artırılmalı pis yerlermi var insin kepenkleri kapatsınlar oraları hiç bişey insan saglığından daha önemli olamaz bunlar benim düsüncelerim

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim