Nizipden Duyurular Etkinlikler

Doğalgaz Abone kayıtları başladı

admin Yönetici
İlçemizde doğal gaz çalışmalarının 24 Şubat'ta bitmesiyle beraber test çalışmaları başlamış ve tüm yaz boyunca süren basınç testlerinden sonra Bakanlık onayıyla beraber Ön abone kayıtlarına başlanmıştır. Ön abone kayıtlarına başlanması, doğalgazın Kurban bayramı ertesi ilçemizde kullanılacağı anlamına geliyor. Doğalgazı bu kış kullanmak isteyen hemşerilerimizin aşağıdaki adrese gidip Ön Abonelik Formunu doldurmaları gerekmektedir. Bu form için herhangi bir ücret ödenmeyecek. Daha sonraki kesin kayıtlardan sonra ücret tespit edilecek ve tesisatınız anlaşmalı olduğunuz firmalara yaptırılacak. GAZDAŞ Yavuz Sultan Selim Bulvarı Çağrı sok. No: 2 Nizip
esera79 Üye
gerçekten çok büyük rahatlık ,tüm niziplilere hayırlı olsun..
D.S.CEM Üye
Tehlikeside büyük bence göz ardı edilmemeli öyle degilmi tehlikelere karşı ne yapılmalı ne yapılmamalı anlatılmalı bence halkımıza....
HakanSahin Üye
Tabi ya halka bir dizi eğitim verilmelidir. Bu oyuncak değil.
murat altay27 Üye
çok büyük bir rahatlık doğal gaz hem mutfakta hen ısınmada hem banyoda yani evin her yerinden sıcak su akıyo inşallah daha hızlı gelir nizipe hayırlı uğurlu olsun inşallah ama mutlak doğal gaz kullanımı hakkında çok iyi bilgi alınması lazım şakası yok gazın yanlış kullanım köyü sonuçlar doğurur saygılarımla
servet BÜYÜKTEKE Üye
Dogal gaz tüm nizip icin çok güzel cevre kirliliği % kaç azalır onu bilmiyorum amaazalacağı kesin inşallah bütün binalar en kısa sürde geçer de havalarda o kömürün pis kokusundan kurtur. kadir gecesi herkesin mubarek olsun.Hayırlara vesile olur inşallah
muhtar33 Üye
Sevgili nizipli hemşerilerim mübarek kadir gecenizin hayırlara vesile olmasını yüce ALLAHTAN niyaz ediyorum
aşk-ı muhabbet Üye
Hayırlı olsun halkımıza... Sevgiler...
SEDAT_YAPICI Üye
Umarım GAZDAŞ bu sefer söz verdiği zamanda gazı verir.
hayri murat bakırcı Üye
Pardon ama ön kayıtın ne gibi faydası olacak bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...
ZEUGMA-İNFİLAK Üye
Haydi hayırlısı şu Doğalgazın marifetini gelsede görsek.
yaşarcan Üye
baba pahalı olursa doğalgaz istemeeeem . yakarım odunumu kömürümü bakarım keyfime bende sıcak cebimde sıcak olur. :)
Bölükbaşı Üye
Doğalgaz fiatlardanda biraz bahsedilse .Metre küpü ne kadar ? Müstakil evlere kombi'li yada ortak bina bağlantı kaça mal olacağı hakkında bilgilerde verilse yararlı olur. Evet doğalgaz kolaylık ama . ..
mustafasahin Üye
kadir bolukbasi;146774 wrote:[sıze=2]doğalgaz fiatlardanda biraz bahsedilse .metre küpü ne kadar ?[/sıze] [sıze=2]müstakil evlere kombi'li yada ortak bina bağlantı kaça mal olacağı hakkında bilgilerde verilse yararlı olur.[/sıze] evet doğalgaz kolaylık ama . ..
duyduğuma göre türkiyenin en ucuz doğal gazı nizip e verilecekmiş kombili baglantı ise daire başı 3000 ytl die duymuştum
SEDAT_YAPICI Üye
Gaz dağıtım şirketi ,dağıttım ihalesini sıfır sent kar ile aldığından turkiyenin en ucuz gazını kullanaçağız.Bu arada şu anki fiyatlarla gazın m3 0,63 ytl.
ilkaytrade Üye
hehehehe, anlamadığım bir şey, devlet veya yerel yönetim size hizmet getirmiş siz oturuyorsunuz tehlikesinden, hava kirliliğinden, ön abone toplamanın gereksizliğinden felan konuşuorsunuz, Doğalgaz iyidir arkadaşlar, haaaa odun kömüre göre ucuzdur,temizdir ama tezeğe göre,prina küspesine göre pahalıdır. Tehlikesine gelince eğer ev içinde gerekli tedbirler alınırsa ki eğer ADMİN abimizin dediği gibi tesisatı ANLAŞMALI firmalar yaparsa sorun olmaz çünkü o firmalar TMMOB ve GAZDAŞ'tan sertifikalı özel mühendislik firmalarıdır. tesisat olduktn sonra eğer gidip bacaya çaput tıkamazsanız, evdeki boruları delmezseniz ev için sorun yok, Belediede yollarda kaxı yaparken boruları patlatmazsa hiç bişi olmaz, Tek sıkıntı İRAN'ın gazı kesmesidir. Ondada sizde sorun çıkmaz hepinizin bacaları zaten var, Yaaa biz ne yapalım Buralarda evlerin içinde BACA'da yok Gaz kesildiği zaman elektrik sobasına muhtaç oluyoruz. Muhalif arkadaşlar siz hiiiç sıkmayın canınızı DOĞALGAZ/LPG ve LNG dünyanın en temiz ve güvenilir yakıtlarıdır. Selamlar, ilker kayar mak.müh.
SEDAT_YAPICI Üye
İlker bey açıklamalarınızdan dolayı teşekkürler artık bu noktada görev bizlere düşüyor.şahsen ben gittiğm her yerde konusu açıldığında doğalgazın avantajlarından bahsediyorum. Vadandaş doğal olarak bu soruları daha önce gaz kullnamadığı için soruyor. Sedat Yapıcı Makina Mühendisi Baymak Gaziantep Plaza
SEDAT_YAPICI Üye
Arkadaşlar doğalgaz konusunda aklınıza takılan tüm soruları bekliyorum. Sedat Yapıcı Makina Mühendisi Baymak Gaziantep Plaza
admin Yönetici
Ben bugün ofise gittim. Yeri biraz içerde kalmış olsada Kaymakamlık lojmanın arkasında sorarsanız size Gazdaş ofisini göstereceklerdir. 3 katlı - 3 daire binamızın merkezi kalorifer sistemi için Ön kayıt yaptrımak istedim. Benden Binanın tapusunu belediye ruhsatını / yoksa ayrı ayrı elektirik faturalarını daire sahiplerinin nüfus cüzdanlarını istediler. Temin edince tekrar başvuracağım. Yetkililerin değişine göre, talep olsada olmasada Kurban bayramında sisteme doğagaz basılacakmış. Bu ana kadar tesis işlemini bitirenler gaz kullanmaya başlayacaklar.
keskinn Üye
Acele etmemek lazım şu an doğal fiyatları açıklanmadı. Ben istanbulda yaşıyorum, 85 m2 lik evi geçen yıl sabahları okulda olduğum halde aylık 250 YTL ye ısıtabildim. Nizibin evleri büyük ve bu yıl % 35 zam yapıldığını unutmamak lazım. Benim bu yıl ayırdığım bütçe 350 YTL dir. Doğal gazın avantajları var. Mesela tüp ve tüpçülerle uğraşmıyorsun. Size tavsiyem biraz bekleyin, nizibin evlerini kombi değil, doğalgaz sobası ısıtabilir. Kombiye göre daha karlı olacaktır. Doğalgazla ilgili sorularınıza cevap verebilirim. tüm hemşerilerime saygılar
mehmet2763 Üye
Doğal gaza şu anda yapılan zamlar ve doğal gaz konusunda ülkemizin dışarıya bağlı olması düşünülecek olursa, o kadar da rahat edileceğini sanmıyorum.
fenomen Üye
bu kadar zamdan sonra yeni zamlar geliyor.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim