Ramazan dolayısıyla biraz yoğun geçti günlerimiz,bir müddet siteye giremedim ve haliyle bu iftar yemeğinden de haberimiz olmadı,sevgili Ramazan TARHAN ve Felsefe kardeşim Rüstem'e veya bana bir telefon açsaydınız davete icabet etmeye çalışırdık,ama olsun önemli değil,herhalde Rüstem ve ben yerinizi daraltmazdık değilmi ?
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
4.Nizip.com İstanbul İftarımız 21 Eylül Pazar Günü Ali Haydar SofrasındaYapıldı
abi ne telgrafı yahu, SMS attım ben,
heheheheheheh
Tarhan;146121 wrote:Osman,İftardaki konuşmanı aynen burda da yazmışsın..Helal... aynen katılıyorum..Bu arada İlker'cigim gönderdigin telgraf için teşekkür ediyorum..Yaw benim bildigim dügünlere felan telgraf gönderilir..İftara telgrafa ilk defa rastlıyom :)))))
Anlaşılan hanımın korkusundan telefondahi açamamışsın.Selamlar
Doğru söze ne denirki......kasapoglu;146229 wrote:Ramazan dolayısıyla biraz yoğun geçti günlerimiz,bir müddet siteye giremedim ve haliyle bu iftar yemeğinden de haberimiz olmadı,sevgili Ramazan TARHAN ve Felsefe kardeşim Rüstem'e veya bana bir telefon açsaydınız davete icabet etmeye çalışırdık,ama olsun önemli değil,herhalde Rüstem ve ben yerinizi daraltmazdık değilmi ?
mehmet abi bu konuda bende katılıyorum sana,.Ramazan abi kızma dogru valla alınmakta.. :) bu ramazan bayan üyelerden bile söz etmedin abi alınan çok bilemiycem artık ....kasapoglu;146229 wrote:Ramazan dolayısıyla biraz yoğun geçti günlerimiz,bir müddet siteye giremedim ve haliyle bu iftar yemeğinden de haberimiz olmadı,sevgili Ramazan TARHAN ve Felsefe kardeşim Rüstem'e veya bana bir telefon açsaydınız davete icabet etmeye çalışırdık,ama olsun önemli değil,herhalde Rüstem ve ben yerinizi daraltmazdık değilmi ?
Ramazan abiye bi ceza keselim artık
asya yakası felsefeye aitti...asyayı felsefeye kesin..avrupadan da oktay sorumlu...ben sadece genel müdürlük yapıyorum.. :)))))
Valla bu iş ya istanbulda yada nizipte süper oluyor onun dışında dışarıda bulunan niziplilerin gözü yastı kulakasma.
Osmancığım,
iki idik üç olduk malumun, şimdi ise dört olmak üzereyiz! Anlayacağın bayağı yoğunum! Bu sepepten dolayı yazamıyorum.
Erolcuğum da bayağı bir yakışıklı çıkmış yav!
Selamlar, saygılar
hehehehehe
bizde sadece allah korkusu vardır abi,
selamlar,
ilker
quote=fsoyarik;146274]Anlaşılan hanımın korkusundan telefondahi açamamışsın.Selamlar[/quote]
İlker ne yapsan olmayacak
En iyi korkuyorum ne olacak de.
Bak Muharreme Korkuyorum demeye bile korkuyor.
benim yazdıklarım gözükmüyomu?
Osmancığım,
Eşinden korkma konusunda senin eline kimse su dökemez.Bu konuda isakın insanları yanıltmaya kalkma. Zira elimdeki belgeleri açıklarsam sanırım kaçacak köşen de kalmaz :)))
Seni 30 küsur yıldan beri tanıyan birisi olrarak rahat rahat konuşabilirim :)))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.