Nizipde Spor ve Gençlik

nizip moto club te sorunmu var????

kadir söğüt Üye
Nizip’te kısa süre önce kurulan Nizip Moto Club Internet Sitesi Motosiklet Tutkunları İle Buluştu. Nizip'li Hüseyin AKKUŞ, Burak YAPRAK, Kasım BOZKURT ve Mehmet AVKAN adlı gençlerin bir araya gelerek düzenledikleri ve faaliyete geçirdikleri internet sitesi, motosiklet tutkunu gençlerin gözdesi haline geldi. Çalışmalarına yaklaşık 10 gün önce başlayan Nizip Moto Club; Gaziantep ve Şanlıurfa’dan da gelen o­nlarca motosiklet tutkunuyla da bir araya gelerek Nizip İlçesinde şehir turu attılar. Nizip’ten de katılan motosikletlerle sayıları kırktan fazla olsan motosikletler çevreden de büyük ilgi gördüler. Yeni kurulan Nizip Moto Club konusunda bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Hüseyin AKKUŞ; Ülkemizde, motosiklet tutkunluğu konusunda Nizip gençliği göz ardı edilemezdi. Motosiklet tutkunluğunun yanlış fiillerde kullanılmaması ve sosyal bir çatı altında toplanabilmesi için attığımız bu ilk adım, akabinde dernek, kuruluş ve beraberinde kültürel ve sosyal faaliyetleri getireceğinden, bu işe sıcak bakan ve bizlere destek vermek isteyen Nizip ve Gaziantep'li motosiklet tutkunlarını aramızda görmekten kıvanç duyarız dedi. AKKUL; yapacağımız etkinlikleri sitemizde yayınlayarak sayımızı artıracağız dedi. AKKUŞ; belli bir sayıdan sonra ise bu işi dernekleştirerek Gaziantep, Şanlıurfa ve Türkiye genelinden gelecek motosiklet tutkunlarıyla değişik etkinlikler yapmayı hedeflediklerini söyledi. Akkuş; irtibata geçmek isteyen motosiklet tutkunlarının, www.nizipmotoclub.com internet sitemizden ve 0535 696 3666 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler dedi.
mustafasahin Üye
www.nizipmotoclub.com da sorun mu var açılmıyor site elveda hüseyin akkuş diyor bilgisi olan varmı??
M.KÜÇÜK Üye
Yani klasik bir durum 4 Nizip'li bir araya gelip bir siteyi kardıramadılarmı
AkKus Üye
Biz bu işe girerken sizler gibi değerli büyüklerimiz kulüp kurucularının her zaman yanındaydı. Zaman geçtikçe yanıldığımızı anladık. Bir organizasyon yapalım dedik, milyarlar harcadık. Önemli olan maddiyat değildi gençlerimizle birlikte olup, güzel dostluklara imza atmaktı. Çok güzel başlayan serüvenimiz bir kaç ay öncesinde ne yazık ki son buldu. O kadar emekler hep suya düştü. Yarım kalan hayallerimiz vardı sağolsunlar onlar da uçup gitti. Nizip'te trafik kazalarını bir nebze de olsun önlemek için pist yaptıracaktık. Dostluklarımızın daha kalıcı olabilmesi için kulübümüzü dernek haline getirecektik. Yerimizi bile ayarlamıştık. Motor veya araba sürücülerimiz bu dernekte çayını yudumlarken araçlarını dahi yıkatabileceği bir mekan hazırlıyorduk. Altın Pedal adını verdiğimiz okullar arası bisiklet yarışı düzenleyecektik. Bu işe de başvurmadan önce gerekli izinlerimizi alıp, okul idarelerinden destek talep etmiştik. Tabii başta desteklerini esirgemeyeceklerine güvenerek bu yola koyulmuştuk. Ve daha fazla hayallerimiz vardı. Yıllar süreceğini bilsek bile bu hayallerimizi bir gün yaşayacağımız ve yaşatacağımız düşüncesiyle mutlu olabiliyorduk. Kısmet... Yürümedi, yürütemedik, yürütmediler. Kapanan konu tarafımdan açılmıştır. Yorum yazmakta serbestsiniz. Varsa bir kusurum çok özür diliyorum. Hayırlı Ramazanlar... Hüseyin AKKUŞ
hayri murat bakırcı Üye
MENES;144523 wrote:Yani klasik bir durum 4 Nizip'li bir araya gelip bir siteyi kardıramadılarmı
Abi senin yorumlarını gerçeken çok dikkatle okumuşumdur fakat bu yazın beni kırdı benim nmc ile hiç bir alakam olmamasına ragmen akkuş kardeşimizin hayallerinin suya düşmesi bende bir burukluk yaşattı.Sizin gibi olgun insanların böyle düşünmesi hayal kırıklığına yol açtı özür dilerim abi...
müslüm akpek Üye
Nizip'te bir motosiklet Clubü olduğunu duymuştum, hatta bir siteleride varmış nizipmotosikletclub.com diye ama ben bulamadım, bu club den haberi olan varmı, varsa başkanı kim telefonu varmı.
benbaskan Üye
sanırım sürdürülemedi müslüm abi bazı sorunlar oluştuğundan dostlukların yıkılmasını engellemek için kapatılmış olduğunu biliyorum...
admin Yönetici
Gelince sizi görüştüreyim.
müslüm akpek Üye
Üzüldüm bu kadar motosiklet var birlik yok, ben clubün açılış çekimlerini seyretmiştim çok sevinmiştim ama olmadı demek. Bu arada adminim ben konuları araştırdığımda neden bulamıyorum, bu konuyu arattırdım ama çıkmadı geçen peçiç konusundada aynısı oldu.
nizipli_mehmet Üye
bi ara motoclub gercekten çok ıyı gıdıyordu ama sıtenın sorumluları gereken destegı bulamayınca sıteyı kapatma kararı aldılar ve kapandı site.
Cali Üye
Müslüm abi Nizip de olsaydı gençlere ön ayak olur, gereken tüm desteği verirdi,.Yazık oldu...
nizipli_mehmet Üye
müslüm abi gibi motora meraklı birine gerçekten ihtiyacı vardı o sitenin ama...
müslüm akpek Üye
Bu konuyu geldiğimde biraz deşelim bakalım altından neler çıkacak.
M.KÜÇÜK Üye
akkus;146637 wrote:biz bu işe girerken sizler gibi değerli büyüklerimiz kulüp kurucularının her zaman yanındaydı. Zaman geçtikçe yanıldığımızı anladık. Bir organizasyon yapalım dedik, milyarlar harcadık. önemli olan maddiyat değildi gençlerimizle birlikte olup, güzel dostluklara imza atmaktı. çok güzel başlayan serüvenimiz bir kaç ay öncesinde ne yazık ki son buldu. O kadar emekler hep suya düştü. Yarım kalan hayallerimiz vardı sağolsunlar onlar da uçup gitti. Nizip'te trafik kazalarını bir nebze de olsun önlemek için pist yaptıracaktık. Dostluklarımızın daha kalıcı olabilmesi için kulübümüzü dernek haline getirecektik. Yerimizi bile ayarlamıştık. Motor veya araba sürücülerimiz bu dernekte çayını yudumlarken araçlarını dahi yıkatabileceği bir mekan hazırlıyorduk. Altın pedal adını verdiğimiz okullar arası bisiklet yarışı düzenleyecektik. Bu işe de başvurmadan önce gerekli izinlerimizi alıp, okul idarelerinden destek talep etmiştik. Tabii başta desteklerini esirgemeyeceklerine güvenerek bu yola koyulmuştuk. Ve daha fazla hayallerimiz vardı. Yıllar süreceğini bilsek bile bu hayallerimizi bir gün yaşayacağımız ve yaşatacağımız düşüncesiyle mutlu olabiliyorduk. Kısmet... Yürümedi, yürütemedik, yürütmediler. kapanan konu tarafımdan açılmıştır. Yorum yazmakta serbestsiniz. Varsa bir kusurum çok özür diliyorum. hayırlı ramazanlar... hüseyin akkuş
4 tane nizipli bir araya gelipte bir siteyi kaldıramadılarmı, dediğim için mi bukadar üzülüp sitem dolu bir yorum yaptınız güzeller. Demek daha hayatta çok az şeyle karşılaştığınız için daha çok az tecrübeli olduğunuz için bunlara alınıyorsunuz, alınmayın alınmayın... Hayatta tek gerçek bir vardır insanlar hep bunu düşünürler...yiyelim içelim sizin evde,gülelim oynayalım bizim evde... Ileride bunu çok daha iyi anlarsınız.
servet BÜYÜKTEKE Üye
Motorsiklet sürüleri bir araya gelirlerse bari nizip de gençler her önüne geldiği yerlerde yarış yapmaya çalışmazalar.bu tür organizasyonları daha çok desyek vermek gerek. En azıldan daha işi profesonel olarak yaparlar.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim