Gurbetten Duyurular Etkinlikler

4.Nizip.com İstanbul İftarımız 21 Eylül Pazar Günü Ali Haydar SofrasındaYapıldı

felsefefe Üye
Gerekmiyor ama burada belirtseniz iyi olur Herkes davetli değil NİZİPLİ olanlar davetli
vedatakkas Üye
girişte nüfus kağıdı kontrolu olacak herhalde.
Ramazan Tarhan Üye
4.Nizip.com İstanbul İftarımız 21 Eylül Pazar Günü Ali Haydar SofrasındaYapıldı iftarımız hoş ve güzel bir ortamda geçti.bu tür günler özellikle kaynaşma ve dostluk adına birer fırsattır.Ben şahsen Nizip.com çatısı altında hemşerilerimizle kardeşane bir şekilde gerçekleştirdigimiz bu buluşmadan büyük mutluluk ve zevk aldım. Gelen tüm kardeşlerimize teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.
admin Yönetici
Çok istememe rağmen aranızda olamadım. Umarım bir dahaki sefere yine böyle sıcak bir ortamda görüşebiliriz.
ahmeter Üye
Ben de katılmayı çok istiyordum.Ama gece çalıştığımız için katılamadım.Felsefe abiyi çok özlemiştim.Bi de Oktay abiyi iki adım yakınız ama aylardır görüşemiyok... :))))
fsoyarik Üye
Bulunamadıgım için çok özür.Selamlar
felsefefe Üye
Allahım bizi yine bir araya getirdi. Şükürler olsun Aziz dostlar her zaman birbirimizi tanımak ve Nizipli olduğumuzu hatırlamak gerekiyor. İlk gelen kuşak için Nizip anıları bulunuyor. Ancak İstanbul da doğan hemşehirilerimizin böyle bir şansı bulunmamaktadır. Niziplileri bir araya getirmek bu bağlamada önemlidir. İstanbul da sayısı azınsanamayacak kadar fazla Nizipli bulunmaktadır. Farklı görüşler ve kim düzenliyor sorusu bu insanları bir araya getirmekte engel olmaktadır. Bu soru yani kim düzenliyor sorusu sorulduğu zaman benim kafam bozuluyor. Ne yani herkes kendi ailesi ve tandıkları ile bir program yapacak ve buna Niziplileri topluyorum mu diyecek. Bu toplantıların bir şey kazandırmadığını gördük. Hiç bir zaman bu toplantılar amacına ulaşmadı. Kısa ve çoğu zaman tek sefer düzenlendi. İşte Nizip.com bu işler için her zaman gerçek ev sahibidir. Nizip.com kimin sorusu da benim kafamı bozuyor. Nizip.com Niziplilerin dir. Bunun dışında bir künyesi yayın kurulu denetimi yoktur. Gerekmiyor da. Elbette ki bu işlerin devamlılığı için ön plana bazı kimseler çıkmaktadır. Ancak ön plan gibi duran şey aslında Hizmet etmek insanların karşılıksız hizmetlerinden ibarettir. Daha fazla Nizip.com a hizmet etmeye çağırıyoruz. Ama bizden bir kişi olarak ben devralayım diye gelmeyin. Bütün Nizipliler olarak sahiplenin. Özellikle Nizip dışındakiler istanbul dakiler İzmir dekiler Bursadakiler Edirnedikiler Mersindekiler yani bütün Türkiyedekiler Almanyadakiler Avusturyadakiler yani bütün dünayadakiler Sizin sesiniz burada Duyurun o zaman Akrabalaranızı arkadaşlarınızı tandıklarınızı aynı şehirdeki Nizipllieri bulmak için. Nizip.com sorusunu soran veya bu iş kime prim kazandıracak denince olmuyor Çünkü ne kimse prim peşinde ne de menfaat Hepiniz için yazdım Saygılarımla herhangi bir Nizipli
Ramazan Tarhan Üye
Osman,İftardaki konuşmanı aynen burda da yazmışsın..Helal... aynen katılıyorum..Bu arada İlker'cigim gönderdigin telgraf için teşekkür ediyorum..Yaw benim bildigim dügünlere felan telgraf gönderilir..İftara telgrafa ilk defa rastlıyom :)))))
Orhan Çelik Üye
Oh oh afiyet olsun. Toplantınız hayırlara vesile olsun. Aranızda olmak isterdik ama malum ; 1200 km.
Orhan Çelik Üye
ahmeter;146118 wrote:Ben de katılmayı çok istiyordum.Ama gece çalıştığımız için katılamadım.Felsefe abiyi çok özlemiştim.Bi de Oktay abiyi iki adım yakınız ama aylardır görüşemiyok... :))))
Yani Ahmet seninkide iş değil , aynı memlekette aylarca görüşememek biraz garip. Desene ben senden daha çok görüyom. :D
vedatkoçak Üye
dün akşamki ortam gerçekten çok güzeldi...hemşehrilerimizle buluşmak çok güzeldi...bu iftar akşamını düzenleyen büyüklerimize tekrardan teşekkür ederiz...bir masada 5 berber vardı ama olsun;) tüm nizipli hemşehrilerime sevgiler...
Cali Üye
Tarhan;146077 wrote:4.Nizip.com İstanbul İftarımız 21 Eylül Pazar Günü Ali Haydar SofrasındaYapıldı
Osman abi silip süpürmüşsün maşallah YARASIN:) Gelemesekde gönLümüz sizlerleydi..Tüm Nizip.com Üyelerine afiyet olsun Rabbim Birlik ve beraberliğimizi hiç bir zaman bozmasın...
felsefefe Üye
Yemek her şey çok güzeldi. Bizi Mehmet usta bizzat ağırladı. kendisine ayrıca herkes adına teşekkür ederiz. Yalnız genelde yemekleri Ramazan ve Oktay kardeşim yedi. Yani Oktay kardeşim 3 tabak Güllaç yeyince ben acaip oldum.
Ramazan Tarhan Üye
Oktay güllaçtan önce de kendi tabağını sıyırdığı gibi başkasının da tabağına saldırdı :))))
Resim kaynağı

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim