VİRÜSLERE VE SİSTEM HATALARINA SON!!! İnternetten sürekli bilgisayarınıza virüsmü bulaşıyor? yada çocuğunuz sistem dosyalarınımı siliyor? sürekli sisteminizmi göçüyor? DeepFreeze programı sayesinde bu tür sıkıntılardan kurtulacaksınız, bilgisayarınızı kapatıp açtığınızda herşeyin normal hale geldiğini göreceksiniz. Programı bilgisayarınıza kurarken koruma altına alacağınız sistemin kurulu olduğu sürücüyü seçiniz diğer sürücüleri işaretlemeyiniz, program internetten gelen zararlı virüsleri programcıkları yada sizin yanlışlıkla sildiğiniz sistem dosyalarınızı bilgisayarınızda yaptığınız yanlış işlemleri bilgisayarınızı kapatıp açtığınızda herşeyi eski haline getiriyor, şayet siz bilgisayarınıza kalıcı bir program eklemek istediğinizde programı kapatmayı unutmayınız shift+programın üzerine çift tıklama ile açılacak olan pencereye şifrenizi girdikten sonra programı aktif yada pasif hale getirebilirsiniz
ÖzelliklerDosya Boyutu4,0MB Ekleniş Tarihi26.04.2008 LisansShareware Download61890 Şirket[URL="htto://www.faronics.com/"]Faronics Corporation[/URL] Sürüm6.3
https://www.bilgiportal.com/v1/idx/38/339/Yazlm/makale/deep-freeze-resimli-kurulum-anlatm-ve-download-.html BU ADRESTE RESİMLİ KURULUM ANLATIMI VAR ARKADAŞLAR 1 DAKİKA DA KURA BİLİRSİNİZ İYİ GÜNLERDE KULANIN
Genç Muhabbet
bilgisayarınıza isterseniz 20 yıl format atmayın
Arkadaşlar program hakında merak etiginiz sorulara cevap vere bilirim
lover_halil;145866 wrote:VİRÜSLERE VE SİSTEM HATALARINA SON!!! peki bu kurulumun ne gibi zararları var.sisteme nasıl bir hasar verir.mesela... teşekkürler..
bekliyorum mümkünselover_halil;145867 wrote:Arkadaşlar program hakında merak etiginiz sorulara cevap vere bilirim
bu kurulumun sisteme hiç bir zararı yoktur bu sisteminizi garantiye almak için olan bir programdır sadece hangi sisteme kuraçaksın C mi D mi onu seçeçek sin yada hepsini şeçeçeksin . ben sadcece c yi seçtim çünkü windovsum c ye kurulu program indirçeksem internetten masa üstüne atıyorum virüs taramasından geçirim d ye alıyorum . yada bilmedigim bir programı kuruyorum virüslüde olsa fark etmez silmek için ugrasmıyorum reset atıgımda kediliginde siliniyor
kimsenin ihtiyaçı yok galiba bu programa
ben deepfreeze kullandım bir ara ilk zamanlar güzeldi çünkü bilgisayarı ayda br açıp ara sıra nete takılıyorduk ama bilgisayarı iyice öğrenince bu gibi programlar yük oluyor bir program kuracan bunu pasif et, bir dosya silcen bunu pasif et. amannnn ne uğraşacam çok çok senede bir iki kere format atarım olur biter.
gene de geçmişlerine rahmet olsun emeğin için.
her program gibi bunada ihtiyac olursa buda pek cözüm olmuyor...mesela bilgisayar basında aktif calısanlar icin kullanıslı bi program degil...ark.sın dediqi qibi bişey yüklüyecegi zaman sifreyi girecek yüklücek ondan sonra geri kitlicek.herseferinde böyle bişey yapmaya ne gerek var...Ama yine de internet cafelerde kullanılan bi program...Onların işine yarar ve yarıyorda...lover_halil;146198 wrote:kimsenin ihtiyaçı yok galiba bu programa
Yeni kullanıcı yada çok fazla kişinin kullandığı bilgisayarlar için bulunmaz bir program.
Ama aktif kullanıcılar için bilgisayarı kısıtlamakta.
evet haklısınız arkadaşlar ama gerçekten amatör kulanıçılar için kesinlikle kulanılması iyi olur bu programı kulanan ın kafası da rahat eder keylog programı da gizli çe kursalar işe yaramaz bilgisayar siler geçer keylog dedigim program casus yazılımdır bilgisayarın osursa karşıya e mail olarak bildirir . onun için amatör kulanıçılar mutlaka kulansın derim
geri nasıl kaldırılıyor bu arkadas...Kaldıramıdım bi türlü sistem geri yüklemede olmur:S
arkadaşım deepfreez i sifht te basarak ve maus la simgesini tıklayarak açıyorsun şifreni girdiginde üç şeçenek çokar zaten en altakini işaretle ve ok de bu şekil zaten deepfreez devre dışı kalıyor
sorunu daha da aşamasan bunu uygula . Merhabalar Arkadaşlar...
Sisteminize Deep Freeze Kurdunuz Ve Kaldırmak İstiyorsunuz Ve Kaldıramıyorsunuz.Yöntem Çok Basit.
Bu Forumdada Birçok Deep Freeze Mağduru Var.
Sistem Geri Yükleme İle Kaldırılamayan Deep Freeze Bakın Nasıl Kaldırılıyor.
BAŞLIYORUZ.....
Öncelikle Deep Freeze' pasif yani devre dışı bırakıyoruz.
Sistemimizi yeniden başlatıyoruz,bilgisayar yeniden başlamaya ilk adımında açılır açılmaz klavyeden sürekli olarak F8 tuşuna sistem başlatma menüsü gelene kadar basıyoruz.Sistem başlatma menüzünden GÜVENLİ MOD u seçerek Pc mizi GÜVENLİ modda çalıştırıyoruz.Daha Sonra Buradan Başlat/Programlar/Donatlar/Sistem Araçlarından SİSTEM GERİ YÜKLEME işlemini seçiyor ve sistemi 3 gün geri alıyoruz.yükleme tamamlanınca windows normal olarak ve Deep Freeze siz başlayacaktır.hepsi bu kadar
sistemi geri yüle olur ama önçe difrizi durdurçaksın nasılmı ilk yazdıgım yerde anlatmıstım difrizi pasiflestir .. kapat yoksa sistem geri yükleme de olmaz
arkadaş bunu da uygula arkadaşlar ben kurdum sonra kaldırdım nasıl yaptığımı anlatayım,
sağ altta bulunan Deepfreeze programına Shift tuşuna basılı iken 2 defa sol tuşla clicliyoruz karşımıza parola penceresi çıkıyor eğer parola koymuş isek parolayı yazıyoruz ve karşımıza 3 seçenek çıkıyor bunlardan en alttaki Boot Thaved kutucuğunu işaretliyoruz okeyliyoruz. Pc tekrar başlıyor ve göreceksiniz Deepfreeze programının simgesi üzerinde çarpı işareti yanıp sönüyor bu programın Pasif hale geldiğini gösteriyor. Tamamen kaldırmak için Deepfreeze programının setup dosyasını açıyoruz ve Uninstal i çalıştırdığımızda tamame pc den kaldırmış oluyoruz
halen yapamadıysan ip ni söyle bilgisayarına baglanayım ben kendim sileyim ok
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.