nizip için güzel düşünülmüş yabancı ınsan öyle yapmişsa bizim yetkililer ne yapıyor bazı kişiler yok ufak olmuş yok nizip halkına dayanmaz sizler ön yargılı olacagimiza daha iyisini siz yapın daha sonra yorum yapın yapandan allah razı olsun.
Sorunlarımız Önerilerimiz
Nizip Usülü Araç Park Yeri: MOTOPARK
:) ah ahh tamam biliyorum dedim ya sadece öyle olsa dedim:)ilkaytrade;144298 wrote:gökhan oğlum karizmayı kötü çazdirdin bu sefer, harbiden leyn, bunlar alışveriş arabalarının park yeri , kendine iyi bak ilker
şahin kardeş haklısın orası market alışveriş arabaları için yanlışı düzelttigin için saol ama motosikletler içinde bir park yeri lazımdırsahin0475;143917 wrote:orası motosiklet ler için değilki alışveriş arabası için yapılan park yeri
abi nizipde motor olayı çok garip ya...Hiç ummadığın anda yoluna ortasına bir motor çıkıyor....Yol kenarında park edilmiş motorlara araba çarpıo sonra dusuo...Adam motora garip garip şekillerle binio...motorların üzerlerinde ki desenler falan ilginç baya...hele o sesleri yokmu kardeşim adamın kafasını şişirio yaa..Çok action bu motor olayı...motopark şart nizibe...iyi günler dilerim hepinizee...
Arkadaşlar Amsterdam da Çok güzel bir uygulama var bakalım hadi neymiş:)
Bakın Bisiklet Parkı;
Burası da Çok katlı Otoparkı,

Olabilir kardeş
bizim motorsiklet parkından önce otoparka ihtiyacımız var çarşıda yakında bir yerde motoparktan önemli olan otpark çok katlı otopark neden yok çarşı trafiği kitleniyo belli saatlerde
ptt karşısı (eski, fıstık hali zaten otopark yapıldı )sen görmemişsin galibaacadde27;145379 wrote:bizim motorsiklet parkından önce otoparka ihtiyacımız var çarşıda yakında bir yerde motoparktan önemli olan otpark çok katlı otopark neden yok çarşı trafiği kitleniyo belli saatlerde
Farketmez,parkederiz:D:D:D:D:D::D:D:D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.