Resim kaynağıNizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan tarafından Osmanlı Parkında yemek verilen Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri halkla buluştu. Osmanlı Parkını gezen Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Fatma Şahin, Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu ile beraberinde Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Nizip İlçe Başkanı Avukat Ahmet Cengiz, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Osmanlı Parkını oldukça beğendiklerini söyleyen Milletvekilleri Nizip’li vatandaşların böyle bir parka sahip oldukları için oldukça şanslı olduklarını belirterek Başkan Akdoğan’a çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Milletvekili Fatma Şahin parkta bulunan Bayanların yanına oturarak onlarla bir süre sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Devamı İçin Tıklayınız...
sayin belediye baskanimiz nizipe vermis oldugu ilgiden ve hizmetinden yaptiklari ve yapacaklari hizmetlerinde basarilar dilerim saygilarimla,( hersey nizip icin )
Nizipten cok uzak olmama ragmen siteden takip ettigim kadariyla Koca nizipe ne zaman devlet erkani gelse osmanli parkiyla aniliyor benim merak ettigim osmanli parki olmasaydi bu insanlari nerde agirlayacaktik vay halimize dedigim ondan..
Shark27;144248 wrote:Nizipten cok uzak olmama ragmen siteden takip ettigim kadariyla Koca nizipe ne zaman devlet erkani gelse osmanli parkiyla aniliyor benim merak ettigim osmanli parki olmasaydi bu insanlari nerde agirlayacaktik vay halimize dedigim ondan..
Bir gün çağır size de gelsinler niye kıskanıyorsun ki:D
Yani çağırdında gelmediler mi:D
Kimi ne icin cagirayim ayrica komik olan bir taraf ta yokki
kiskandigimi söylemissiniz de neyi kimden kiskanayim onuda anlamis degilim siz yorumumu farkli algiladiniz sanirim.
Gökhan Dokuyucu;144253 wrote:Bir gün çağır size de gelsinler niye kıskanıyorsun ki:D
Yani çağırdında gelmediler mi:D
cok alakasız bır cevap olmus resmen sacmalamıssınız Shark27 dogru soyluyor osmanlı parkını beledıye baskanı yaptırdıgı ıcın sureklı orayı kullanıyor sankı agırlayacak baska yer yok koca nızıp de halkda sadece osmanlı parkında ya ne yapsınlar baska yerde halkı aramak ıcın ugrasmamıslar.cagır sızede gelsinler demissinde bence cagır size gelsinler aksama kadar site de belediye baskanının hampasını sen calıyorsun...biz senin bu yaptıgına farklı bı sey dıyoruzda neyse anladın sen onu.......
ya abi ne güzel yazmışsın GEMİCİ abi
ama bir yanlışın var bu gökhan belediye ye çalışmıyor ki nizip için çalışıyor ben ilgilenmiyorum ama yanlış adama çizik atmışsın bence diğerlerine bir bak aklın karışmış senin.
ya zaten başkanın tam etrafında gezenlere baksen...böyle gariban kişilere o dediğin lafı demezler o sıfatı yakıştırmazlar.o lafı o başka bir mana da söylemiştir bence.
Ama sizin yorumunuzda güzelll birçok kişi için geçerli burada.Teşekkürler
gemici;144344 wrote:cok alakasız bır cevap olmus resmen sacmalamıssınız Shark27 dogru soyluyor osmanlı parkını beledıye baskanı yaptırdıgı ıcın sureklı orayı kullanıyor sankı agırlayacak baska yer yok koca nızıp de halkda sadece osmanlı parkında ya ne yapsınlar baska yerde halkı aramak ıcın ugrasmamıslar.cagır sızede gelsinler demissinde bence cagır size gelsinler aksama kadar site de belediye baskanının hampasını sen calıyorsun...biz senin bu yaptıgına farklı bı sey dıyoruzda neyse anladın sen onu.......
Yazı yazmadaki adabına önce sen bir bak saçmalamak kelimesi oraya yakışmış mı?
Ve sende belediye başkanı ol ve Nizip'e Akdoğan gibi hizmet yap ondan sonra seni de takdir edelim. Bu tek bir kişiye özel değil ki...
hizmet yapan takdir edilir senin gibilerde ..... edilir şimdi bende söylemim ne edileceğini burda anladın sende onu...
Gökhan Dokuyucu;144356 wrote:Yazı yazmadaki adabına önce sen bir bak saçmalamak kelimesi oraya yakışmış mı?
Ve sende belediye başkanı ol ve Nizip'e Akdoğan gibi hizmet yap ondan sonra seni de takdir edelim. Bu tek bir kişiye özel değil ki...
hizmet yapan takdir edilir senin gibilerde ..... edilir şimdi bende söylemim ne edileceğini burda anladın sende onu...
senide senin gibi ******larıda nızıp takdir mi edecek yoksa ........mı edecek cok ıyı bılıyor.hayatım boyunca kımseden ****** damgasını yemedım yeseydım eger senın gıbı pişkinlik yapıp cevap yazacagıma bu siteyi+memleketi terk ederdim bide senin yaptıgına bak...bundan sonra istedigini yazabılirsin fakat beni ilgilendirmiyor senın gıbı bırının verdiği cevap......yaz yaz dur artık......
gemici;144360 wrote:senide senin gibi ******larıda nızıp takdir mi edecek yoksa ........mı edecek cok ıyı bılıyor.hayatım boyunca kımseden ****** damgasını yemedım yeseydım eger senın gıbı pişkinlik yapıp cevap yazacagıma bu siteyi+memleketi terk ederdim bide senin yaptıgına bak...bundan sonra istedigini yazabılirsin fakat beni ilgilendirmiyor senın gıbı bırının verdiği cevap......yaz yaz dur artık......
:)aynı duyguları paylaşıyorum bende senin yazdıklarınla ilgilenmiyorum.
sende yaz dur...
Sadece biraz saygili ve ölcülü davransak bu tür polemikler ve tatsizliklar yasanmayacak...
komiklik yapma adina birbirimizi rencide ediyoruz.. lütfen yorumlari kalp kirmak icin degil de fikir paylasimi icin yazalim..
Shark27;144399 wrote:Sadece biraz saygili ve ölcülü davransak bu tür polemikler ve tatsizliklar yasanmayacak...
komiklik yapma adina birbirimizi rencide ediyoruz.. lütfen yorumlari kalp kirmak icin degil de fikir paylasimi icin yazalim..
Hah şöle ol yaa... Böyle kibar ol sana kurban olurum...