Resim kaynağı Yapılan çalışmalar hakkında Osmanlı Parkında bir değerlendirme toplantısı yapan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, ilçeye yapılan ve yaptırılacak olan Hizmetleri sıraladı. Değerlendirme Toplantısına Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Fatma Şahin, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan’ın yanı sıra Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Nizip İlçe Başkanı Avukat Ahmet Cengiz, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı. Nizip Belediyesinde yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Akdoğan bundan 10 yıl önce Nizip Belediyesine belki işçi olarak beni almazlardı. Ama gerek Allahın izniyle gerekse vatandaşlarımızında destekleriyle Belediye Başkanı oldum dedi. Hizmet anlayışla çalıştıklarını, hizmet yapmaktan başka bir şey düşünmediklerini ifade eden Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, halkımızdan utanmasam bugün bu siyaseti bırakırım dedi. Akdoğan, bu durum benim acizliğim ifadesi değildir. Biz aciz olmayı ne severiz nede isteriz. Biz yaptığımız bu işlerin daha da zorlarının üstesinden geliriz şeklinde konuştu.
Anlamadigim Bir belediye baskani bu tür talihsiz aciklamalari neden yapma geregi duyar.. Kendisini isci olarak bile alinmayacak kapasite gören biri hasbelkader Koca bir iilçenin Belediye Baskanligi görevine getirilmis. ve sonra ekleniyor halkımızdan utanmasam bugün bu siyaseti bırakırım , bu durum benim acizliğim ifadesi değildir. Biz aciz olmayı ne severiz nede isteriz. Biz yaptığımız bu işlerin daha da zorlarının üstesinden geliriz.
Sadece bu ne perhiz bu ne lahana tursusu denecek bir aciklama..
Sayin Belediye baskani buna benzer yapmis oldugu bircok talihsiz aciklamalari ve gaflariyla kamuoyundan tepki almaya devam edecege benziyor..
Başkanımızın burada kast ettiği şey ; Allah'ın dilediği takdirde istediğini istediği yere getirecek kudrete sahip olduğunu ifade etmektir. Arkadaşımız olayı yine saptırmış.
Gökhan Dokuyucu;144170 wrote:Ben bir tuhaflık görmüyorum lark kardeş.
Gayet açık ve içten bir özeleştiri yapmış başkanımız.
Okuma yazma bilmiyormusunuz diyecegim ama üniversite ögrencisi oldugunuzu biliyorum kasden yazmadiginizi farzederek sizden kullanici ismimi dogru yazmanizi rica ediyorum Eger bilerek lark yazdiysaniz merak ediyorum size ne gibi bir memnuniyet yada haz verdi..
Sizce özelestri olabilir ama benim nazarimda büyük bir gaf ve düsünülmeden kurulmus cümleler.. neyse ben sadece görüsümü belirttim..
Shark27;144245 wrote:Okuma yazma bilmiyormusunuz diyecegim ama üniversite ögrencisi oldugunuzu biliyorum kasden yazmadiginizi farzederek sizden kullanici ismimi dogru yazmanizi rica ediyorum Eger bilerek lark yazdiysaniz merak ediyorum size ne gibi bir memnuniyet yada haz verdi..
Sizce özelestri olabilir ama benim nazarimda büyük bir gaf ve düsünülmeden kurulmus cümleler.. neyse ben sadece görüsümü belirttim..
Çok kibar mürekkep yalamış biri olduğunuz belli niçin isminizle yazmıyorsunuz bir çekinceniz mi var?
Ve larkı huzeyfe size lakap olarak taktı onla muhatap olun:)
Sizinde dediğiniz gibi sizin nazarınızda öyle...
Benim nazarımda tam tersi saygı duyacaksınız değil mi?
emek.i insanşara saygısında ve emege verdiği değerden.yaptıgı hizmetleri az gördüğünden..böyle bı acıklama yapmış sanırım başkanımız..anlamayan arkadaşlara duyurulur..
Orhan Çelik;144218 wrote:Başkanımızın burada kast ettiği şey ; Allah'ın dilediği takdirde istediğini istediği yere getirecek kudrete sahip olduğunu ifade etmektir. Arkadaşımız olayı yine saptırmış.
bende senin gibi anladım orhanbey.herkesin fikrine saygım var shark27 de haklı olabilir.
Arkadaslar kimseyi cekeme gibi bir durum söz konusu degil ben sadece Bir belediye baskanini aciklama yaparken daha mantikli cümleler kurmasini bekliyorum.. sitede bazi arkadaslar duygusal davraniyor eger objektif baksalar nekadar tuhaf bir aciklama oldugunu göreceklerdir..
CumaLi Budak;144290 wrote:Çekememe, ve art NiyetLi İnsanLar YanLış Yorumlar...
Gurur duyuyoruz BaşkanımızLa...
Siz kendiniz gibi düsünmeyen insanlari çcekemeyen yanlis yorum yapan ve art niyetli insanlar olarak mi gorüyorsunuz ? neden karsit yorumlari haz edemiyorsunuz ?
Sizin baskaninizla gurur duymaniza asla bir yorum yapmam cünki kendi dogrularinizla sonuca varmissinizdir saygi duyarim.. izin verinde bizde kendi fikirlerimizi paylasalim, art niyetli ve cekemeyen birileri olmadan..
Gökhan Dokuyucu;144251 wrote:Çok kibar mürekkep yalamış biri olduğunuz belli niçin isminizle yazmıyorsunuz bir çekinceniz mi var?
Ve larkı huzeyfe size lakap olarak taktı onla muhatap olun:)
Sizinde dediğiniz gibi sizin nazarınızda öyle...
Benim nazarımda tam tersi saygı duyacaksınız değil mi?
Birincisi merak ediyorum ismim Mehmet Sahin olsaydi ne degisecekti gökhan bey bana farkli mi davranacaktiniz ayrica neden cekinecegimki cekinilecek en ufak bir durum söz konusu bile degilken..
İkincisi kullanici ismimin bilerek farkli yazilmasi konusunda eger bu sizi eglendiriyorsa istediginizi yazabilirsiniz muhattap olma konusuna gelince ben sizle muhattap oluyorum gökhan bey hzueyfe arkadasimizlada gerekirse konusuruz ama davranisiniz gercekten kabaydi..
Size ve diger tüm site kullanicilarina her zaman saygili oldum ve size yorumunuzdan dolayi herhangi bir saygisizlik ettigimide hatirlamiyorum tabiki farkli düsünebilirsiniz ama birakinda bende nasil istiyorsam öyle düsüneyim.. bazi arkadaslarin dedigi gibi art niyetli , cekemeyen biri olmadan düsüneyim..Lütfennnn
Orhan Çelik;144218 wrote:Başkanımızın burada kast ettiği şey ; Allah'ın dilediği takdirde istediğini istediği yere getirecek kudrete sahip olduğunu ifade etmektir. Arkadaşımız olayı yine saptırmış.
Şhark bey; Başkanımızın Sözlerini gaf olarak yorumlamışsınız.Biz Nizip'liler belediye Başkanını Siyasetci GözüyLe Görmüyoruz.. Sayın Başkanın ne Kadar uzlaştırıcı ve iyi niyetli olduğunu sizde biliyorsunuz ama hala siyasetci muamelesi Yapıyorsunuz...
Oh ne güzel. Eleştiriye yaklaşım, doğal olanı söylemek, ne var ki bunda, gördüğünü-bildiğini-anladığını söylemek, demokratik hak falan filan. Peki siz eleştirildiğinizde neden vıcık vıcık yağ.