selam arkadaslar 1983 1986 arasi pansiyonda bulunmustum.hemen bütün arkadaslari hatiliyorum .mehmet celegen ve idris ekbic,le haberlesmek istiyorum 00491799305752
Tarihi Nizip Lisesi
Nizip Lisesi Pansiyonu Mezunlari
slm arkadaslar
merhaba ben 89 mezunu mehmet yılmaz herkese selamlar
slm mehmet nasilsin ben müslüm göcer sen göklülüydün degilmi?Neler yapiyorsun ögretmenlik yaptigini duydum herhalde...görüsmek dilegiyle
pansiyonlu kardeşler 1 aydır nerelerdesiniz taşıyıcı amcanın yasınımı tutuyorsunuz. ölenle ölünmez, hayat devam ediyor, nede olsa onunla hepimizin bir çok anısı vardır. selim atmaca .şıhlı, beni tanıyan arkadaşlara telefonumu bırakıyorum her zaman arayabilirler. sizlerde telefonlarınızı yazarsanız ararız sizleri kalın sağlıcakla.
selam arkadaşlar. ben mehmet göksu. 1989 nizip lisesi pansiyonu mezunlarındanım. çocuk cerrahisi uzmanı olarak çalışıyorum.
Merhaba Arkadaslar !
Bende sizin donemde mezun oldum,insallah diger arkadaslarda bu forma katılr
Pansiyoncu arkadaslardan okudugum,Mustafa Balbek,Adem Sen,Oguz Gobel,
vs bir cok arkadası burada gormeyı cok isterim.
Saygılaırmla
kimsiniz nostalji????????
Merhaba arkadaşlar ..Nasılsınız?Uzun zmandır yoktuk.Bu aarda geçen ay ailece yine Nizip'i ,okulu ,pansiyonu ziyaret etme fırsatımız oldu.Çok ta güzel oldu aşçımız Necip Abiyi görme şansımız oldu. Kenidisini huzurlarınızda bir kez daha tebrik edeceğim çünkü sırtım dönük olduğu halde sesimden tanımış.Onunla pansiyonu gezdik,eskiyi andık. Eski hocalarımızdan Mehmet Aydoğdu yu ziyaret ettik .Maşallahı var aynı mehmet hoca :)) Vaktimiz olamadığı için Zeki Hocayı ziyaret edemedik .İlk fırsatta yine gideceğim .
Merhabalar Mehmet..Nasılsınız?Nerde Doktorsunuz?
slm arkadaslar nasilsiniz?hatip hoca bende cok istiyom nizip e daha dogrusu nizip lisesi pansiyonuna gitmek nizip lisesine gitmek ziyaret etmek ama oraya gittigimde bütün anilar gözlerimde canlanacak eski günler hatirlanacak eski arkadaslar hep tek tek gözönüne gelecek.....simdiden bile cok duygulandim ...yani bilmiyom ama herhalde tek bildigim sey orda oturup hüngür hüngür aglarim.okulun son gününde okul bahcesinde saatlerce arkadaslarla vedalasirken hep aglamistik..o günü hic hatirlamak bile istemiyom cok cok zor bir gündü,arkadaslardan okuldan pansiyondan ayrilmak....cünkü bence ömrümün en güzel yillari pansiyondaki arkadasliklarla gecti öyle bir ortam daha bulamadim bulamamda....hepinizi seviyorum saygilarimla müslüm göcer_ALMANYA
sevgili müslüm böyle duygusallığı nerde öğrendin yav. yoksa kafana yediğin okey ıstakaların etkisimi devam mı ediyor.eski okeycilerdensindir sen. yapma böyle .bu mesajını okudum beni de duygulandırdın. 9 ağustos 2008 de selahattin aydın la beraber pansiyon bahçesinde idik.yukarda yazdığını bizzat yaşadık.ama şöyle diyeyim.lojmanlar ile pansiyon arasına koca bi duvar çekmişler .cezaevi gibi olmuş.tabi ağaçlar falan büyümüş,çehresi değişmiş, ama acılarımız,sıkıntılarımız,dostluklarımız,hatıralarımız taptaze ve sımsıcak.tıpkı satırlarındaki samimi hislerin gibi.....
BİR RÜYAM VAR demişti zenci lider Malcolm X yıllar önce amerika için tarihi konuşmasında.Bende buraya yazıyorum .Hırsla ,özlemle yazıyorum.BİR RÜYAM VAR .NİZİP LİSESİ PANSİYONU MEZUNLAR DERNEĞİ::::: Belki bugun belki yarın.belki ben ,belki başkası ama mutlaka bu dernek kurulacak..kurulacak ve ihtiyaç sahiblerine gerekli olan her türlü MADDİ VE MANEVİ sorumluluk ,yükümlülük ama asla lütüf olmayan -çünkü bu bir sorumluluk bilinci ve vefadır- hizmetleri sunacak...sunacak ki hayatın çarkları arasında kaybettitiğimiz nice arkadaş-kenan kılboz"un enfes ifadesi ile pardon kardeşlerimizi- hüzünle hatırlamayalım.Allah aşkına ne değerli arkadaşlarımızı sırf sahibsizlikten kaybetmedik mi... kaybetmiyormuyuz.Bu bi fikir ....ama inşallah duyarlılık sahibi arkadaşlarımla bunu ya gerçekleştireceğiz.ya gerçekleştireceğiz.
Merhaba murat..Düşüncen güzel gerekten.Yanlız önce fotoğtafları isterim kardeş senden isteyeli 4 ay oldu :d .arayıp bulsan sevinirim.
ben Yusuf KAYA K.MARAŞLI 1983-1989 arası pansiyonda kaldım. Burada arkadaşların ismini görmek mesajlarını okumak farklı bir heyecan. Nizip büyük bir özlem okul pansiyon diktiğimiz ağaçlar. yusuf kılboz selam kardeşim. üğretmen olduğunu duymuştum. önder tebrikler kardeşim hekim olmuşsun. Ben istanbuldayım arkadaşlar. yeka46@mynet
uzun zamandır yazamıyordum.yeni katılan arkadaşları görünce gerçekten mutlu oldum.demek ki böyle bir sayfa gerekliymiş diyorum.ancak bu kadar olmamalı daha çok mesaj olmalı.herkese selamlar.
mehmet göksu nerde çalışıyorsun?bir ara mersinde göründün sonra kayboldun.
merhaba arkadaşlar...kimse yok mu?
slm arkadaslar...nasilsiniz?HACI MURAT kardesim haklisin okey´iskatalarin etkisi olmasi lazim ama gercekten sunu samimi söylüyom simdi o okey masasinda olsakta kafama yine yeseydim iskatalari.sen,osman altay,saffet dogan,memet atmaca,bayram kücükler,tuncer sarikaya....kurtigi hatirlarmisin bir gün orda ben sen saffet birde osman altay oynamistik sen tas calmistin osmana vermistin seni yakalamistim...hatirladinmi simdi...ne günlerdi ya...ama malesef simdi o günleri mumla ariyoruz.saygilarimla bu arada ferhat göcer benim amcaoglu tanismak görüsmek isteyen varsa tanistirir görüstürürüm benim hayalimdi aslinda sanatci olmak bana nasip olmadi amcaoglu oldu...dünyaya bir daha gelsem arkadaslar yine nizip lisesi pansiyonunda kalir sizinle arkadaslik yapmak isterim...saygilarimla
Merhaba müslüm...nasılsın? Okuldayken sesiz sakindin.:)) adaşın bir urfalı daha vardı .kendine iyi bak...
önder merhaba ben abdullah gören 1994 1998 yıllarında urfada gorev yaparken Büyük dogu apartmanında Babanlarla Komşuluk yaptım,ararsan goruşelim 050562296356faraza;95023 wrote:1988 de ayrıldım.lise son hariç 5 yılım orda geçti.i.halil taşıyıcı,savaş hoca,sünnetçi lakaplı kimyacımız,ve adını hatırlayamadığım diğer belleticiler bellemişlerdi bizi.:)
Dostum ramazanda ve bayramda nızıpteydım Boll Bol nohut durumnu ve kavurma yedım herşey çok degışmış Liseyı de ,pansıyonuda degıştirmişler hatta parkıda degıştırmışler modernleştirmişler ama o eskı gunlerın tadını asla verememişler .Sevgiler selamlar.murat coşkun(hacimurat);108323 wrote:önder selam ben murat coşkun i.ü. siyasal bilgilerde idim.a.ö.s te görüşürdük.pansiyondaki iki nizipli (diğeri ali almaz) den biri bendim.selamlar
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Müslüm nasılsın? Efkarlandım dur bir Osman Altay ı arayım..
selam arkadaşlar.Ben ertan.Tüm arkadaşlarıma selamlar.Sizleri burada bulmak çok güzel.Herkesi çok özledim:))
1988-1989 Edb B Pansiyonda kalan arkadaslardan okuyan 3 kisiye ulastım ilgilenen olursa telefon numaralarını verebilirim .
Isımileri OGUZ GOBEL-YUSUF KAYA-ERTAN DAYANKOC
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.