NMYO Kayıtları 1-8 EYLÜL 2008 tarihleri arasında yapılacaktır.
KayıtLar OsmanLı Parkında BaşLamış Bulunmaktadır... 517-24-14
Yüksek okul : 523 10 19
KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER :
1. Lise diplomasının aslı,
2. ÖSYS Sonuç belgesinin aslı ve yurt kaydı için fotokopisi
3. Fotoğraflı nüfus cüzdan örneği(Noter yada Nüfus İdaresinden onaylı) ve yurt kaydı için fotokopisi
4. İkametgah Beyanı
5. 12 adet 4.5x6 ebadında çekilmiş vesikalık fotoğraf (fofoğraflar son altı ay içinde önden, baş ve boyun açık,adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)
6. 1986 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek öğrenciler için ASKERLİK DURUM BELGESİ,
7. Harç ücretinin yatırıldığını gösteren belge Garanti Bankası Üniversite Şubesi
8. Tıp Fakültesi v.b. Sağlık proğramlarına kayıt yaptıracak öğrencilerden TAM TEŞEKKÜLLÜ HASTANEDEN ALINACAK SAĞLIK RAPORU istenmektedir.
D İ K K A T : 6 - 7 EYLÜL Cumartesi ve Pazar günü kayıt yapılmayacaktır.
NMYO Kayıtları 1-8 EYLÜL 2008 tarihleri arasında yapılacaktır.
Merkezde olması daha mantıklı çünkü okul Nizip'e çok uzak bir belge eksik olsa tekrar merkeze gelmesi çok uzun sürer yazık bu öğrencilere ve velilerine.
Müdürümüze burdan sesleniyorum lütfen kayıtları merkezde yapılsın...
İlçe merkezinde kayıt bürosu oluşturulmalıdır. Okul merkeze uzak ve ulaşım imkanları kısıtlı olduğu için yeni gelen öğrenci kardeşlerimiz büyük sıkıntı yaşayacaklardır. Okul idaresi bu hususta gerekeni yapacaktır.
Kayıt bürosu şehir içinde olması bencede uygun. Her yıl kayıt zamanı kayda gelenler iki üç defa çarşıya eksik tamamlamaya gidiyordu. Yeni yerde bu mümkün değil. İlgililer bunu gözönünde bulundurmalı.
Burayı bunun için seviyorum , güzel ve mantıklı öneriler çıkıyor.
hatta geçici olarak kuyumcu saffetin yanındaki eski hidayet turizmin yeri boş orası sahibinden istenip kullanılabilir..
çok güzel bir yer olur orası..
çok iyi olur gelecek olan arkadşalra bizler yardımcı olmalıyız aksi takdirde sıkıntı yaşanacaktır bir an ev yeri flan belirlensin...
Mustafa kardeşim okul idaresi ister kaymakam, ister belediye başkanı ister ilçe milli eğitim müdürünün yanına veya herhangi bir kurum amirine böyle bir taleple gittiği zaman boş çevirmeleri mümkün mü? Biz de öğrencilik yaşadık gittiğin yerde kör kuş gibi ne yapacağını bilmiyorsun. bir irtibat bürosu kurularsa üç beş bez afiş de asılırsa dışardan gelen kardeşlerimiz fazla sıkıntı çekmeden kayıt işlemleri yapılır.
bişey sorcam ders kayıtları ne zaman
yaw haberi olan var mı ? bi yazsın şimdiden tşkr
okul kayıdından sonra ders kayıtları hangi tarihte yapılacak biligisi olan varsa yazabilir mi? şimdiden tşkr
Arkadaşalr bildiğim kadarıyla ben öyle yapmıştım 1. sınıf öğrencilerini 1.dönem (Bahar dönemi) ders kayıtları okul tarafından otomatik olarak yapılıyo zaten kayıt olan arkadalara üniversite öğrenci no ve kayıtlar için gerekli olan bilgileri kargo ile yolluyo rahat olun faazla heyecan yapmayın daha 2 sene burada kalacaksınız:)
hangi mantığa dayanarak o okulu dağın başına kurmuşlar oraya gelen öğrenciler çokmu zengin ki dünyanın masrafını yapacaklar yazık millete
kardeş kampüs her zaman şehrin dışına yapılır şehrin içindeyken gördük nizip uşağının hepsi orada gereksizlik yapıyoo iyi oldu en azından rahat birşey ler öğrenirler nizip uşağının problemi kalkar gerisi çözülür...
Okulun ve kayıt bürolarının adres ve telefonlarını almamız mümkünmü ? Dışarıdan vatandaşlar beni arıyor bende bilmiyorum.
Kayıtlar osmanlı parkında yapılıyor ayrıntılı bilgi derviş abide...
KayıtLar OsmanLı Parkında BaşLamış Bulunmaktadır... 517-24-14
TAbi Bunu göz önünde bulundurup sizin mekanınızda kayıtları yapıp sizde ögrencilerin sırtından haksız kazanç elde edin demi neden kayıt bürosu ticari amaçlı biryerde yapıldı hiçbir ticari amacı olmayan bir noktaya kayıt bürosu açılabilirdi ben burda biraz art niyet menfaat seziyorum Kimse Kusura bakmasın bu sadece aklıma gelen bir soru işaretiydi eğer olay böyle degilse de Özür Dilerim Şimdiden...dervisdörtbudak;143424 wrote:Kayıt bürosu şehir içinde olması bencede uygun. Her yıl kayıt zamanı kayda gelenler iki üç defa çarşıya eksik tamamlamaya gidiyordu. Yeni yerde bu mümkün değil. İlgililer bunu gözönünde bulundurmalı.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.