Sorunlarımız Önerilerimiz

www.niziptedas.com ACILDI!!!

niziptedas Üye
Sevgili Nizip halkı sakinleri... Nizip'imize daha iyi bir hizmet vere bilmek icin Nizip İlçe İşletme Müdürlüğü Arıza Şefliği olarak www.niziptedas.com adı altında ilçemiz web sitesini yapmış bulunmaktayız.. Amacımız kaliteli bir hizmet vermek adına ilçenin 4 bir tarafından Nizip e gelmeden köy ve kasabalarımızdan ihbarlarını, öneri ve sikayetlerini bize ulastırmalarını saglamaktır ve ihbarlarını yine internet uzerinden abone noları yardımıyla hangi asamada oldugunu takip etmelerini saglamaktadır... Katkılarından dolayı İlçe İşletme Müdürümüz Sayın Yavuz BALKİ' ye Arıza Bakım Onarım Şefimiz Sayın Feyzi YILMAZ' a ve Sevim Mühendislik Nizip Koordinatörümüz Sayın Mehmet KİRAZ' a Teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Mustafa Bilici Üye
internet üzerinden de ödeme yapmayı düşünseniz iyi olurdu...
niziptedas Üye
Oncelikle gunaydınlar herkese... Odeme sistemini dusunmustuk yalnız sitemizde suan icin bu islemi yapmamız sorun teskil edeceginden o eklentiyi sonraya bıraktık... Once emeklemeyi sonra yurumeyı basarmamız gerekıyor... sistem halkımız icin sadece bilgilendirme niteligindedir... Bizim icin asıl onemli olan arka planda Arıza Bakım Onarım Sefligine ait olan kayıt sistemimizdir... Halkımızın daha onceki donemlerde vermis oldugu ihbarlar beklenmeyen arızaların cıkması nedenı ıle kayıtlarda bekletilip vardiya degisimi vs. durumlarda gozden kacabiliyordu bu sistem sayesinde verilen ihbarlar neticeye ulasana kadar gozumuzun onunde olup is bitimine kadar bilgimiz dahilinde kalacaktır... Bu sistem suana kadar türkiyede sadece balıkesir tedas ekipleri tarafından dusunulmus fakat yazılımsal sorunlardan dolayı aktif hale gelemediği yaptıgım arastırmalar sonucunda tespit edilmistir. Türkiyede bu konuda Nizip imizin bir ilk olmasıda bizim icin cok buyuk bir sevinctir.
Gökhan Dokuyucu Üye
Ben dün ihbarda bulundum ancak hala bir cevap alamadım site gerçekten aktif çalışıyor mu?
mehmetoguz Üye
Güzel bir hizmet

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim