Sorunlarımız Önerilerimiz

Motor Yolu

Bilgin Üye
Yorum için teşekkürler. Ancak zaten Belediye Başkanı olmak gibi bir niyetimiz yok. Allah yardımcıları olsun. İşleri zor. Ancak ben yapılmasını mümkün görmediğim hayali şeyleri yazmamaya gayret gösteriyorum. Dolayısıyla olsaydım bu da projelerim arasında olurdu. İki olayı eşit görme hangi açıdan baktığınıza bağlı. Benim vurgulamaya çalıştığım şey çok basit. İnsanları küçük yaştan itibaren yararlarını göstererek eğitirseniz büyüdüklerinde de o işlemi yapmaya devam ederler. Küçükken kask giydirdiğiniz çocuk büyüdüğünde de motor sürerken kasksız sürmez. Veya devamlı aynı yolda motor veya bisiklte sürmeyi teşvik ederseniz yararını anlayan bir sonraki nesil de bunu otomatik olarak yapar. Yani tamamen alışkanlık meselesi. Şehrin daha önemli sorunları olduğu doğru ancak küçük işleri çözmek için büyük işlerin çözülmesini beklerseniz hiç birşey yapamazsınız. Oysa küçük işleri bitirdiğinizde büyük işe konsantre olmanız daha kolay olur. Küçük küçük güzellikler de bazen büyük işlerin daha çabul yapılmasını sağlar. Bir yerden başlamak lazım, değil mi? Bu arada, yangın tüpü olmayan ev var mı ki? :))
yesilnizip Üye
hele önce sağlam yürüyecek yolu bulalım.. sonra diğerleri..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim