Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

Huzi Üye
Ewet öyle de olsa derler,böylede olsa derler.... Hiç olmazsa böyle desinler....
Huzi Üye
alıntı: "quote" cengizkrbck yine demiş ki: """" amaaaaaaaannnnn aaammmmmmaaaaaannnnn getti yiğidim geeeettiiiiyyyyyiiiiii Dikkatini çekeyim abicik..... Ölen dişi kuştu.... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı]
Gökhan Dokuyucu Üye
Aşk - Ömer Hayyam Aşk ki gerçek değilse, tutkusu olmaz. Ateşi köze döner, kokusu olmaz. Aşık olan gün, gece, ay ve yıl yanar; Güneş, ışık, rahat ve uykusu olmaz. Ömer Hayyam
Subutay Üye
Yağmurdan sonra büyürmüş başak, Meyveler sabırla olgunlaşırmış. Bir gün gözlerimin ta içine bak, Anlarsın ölüler niçin yaşarmış. Yağmurdan sonra büyürmüş başak... (Şairi meçhul...)
ibrahim Üye
Helal sana huzeyfe ben 50 kere baksam o kuşun cinsiyetini anlamam, ama ne de olsa senin uzmanlık alanın :-)) Kuşlar için ise büyük sorun, Artık huzeyfeden dişi kuşlara bilem rahat yok :-))
asi ve mavi Üye
NİZİPLİ KURT ABİ ŞAİRİ MEÇHUL DEGİL O ŞİİRİN HATTA O ŞİİRİN YAZILMA AMACI DA ÇOK GÜZEL SORARSAN BİR GÜN ANLATIRIM AMA GÜZEL ŞİİR SEÇMİŞSİN...
asi ve mavi Üye
BEMBEYAZ SAYFASIYDIN TÜM HAYATIMIN SENDEN ÖNCESİ VE SONRASI SADECE KARANLIK ŞİMDİ İSE ÜTÜSÜZ SÖZLER GETİRDİM SANA GEÇMİŞTEN KALAN GÜZEL GÜNLERE DAİR SABIR KOYUYORUM ÇARESİZLİGİMİN ADINI DAYANACAK NE BİR OMUZ NEDE BİR BAŞ KALDI KAŞLARI ALINMIŞ BİR DÜNYA ARTIK BANA KALAN SEVGİMİ KOYDUGUM YER İSE ŞİMDİ BİR KOR YATAGI ARTIK TOPRAGIMIN YOL BENİM İSE YOLCU OLMA HAKKIM YOK NE VERDİYSELER ALDILAR ELLERİMDEN TEK TEK TIRNAKLARIMLA SÖKÜP ALAMAYANA KADAR HİÇ BİRŞEY BENİM OLMAYACAK TUTUNDUGUM HAYATTAN DEV KAYALAR DÜŞECEK YOLUMUN ÜSTÜNE ACIM ONURUM OLACAK HER BAGIRIŞIM DA SESİM KISILACAK VE BANA DAİR NE VARSA KAYBOLACAK NE BİR SÖZCÜK KALACAK NE BİR KELİME ADIMA NE BİR ŞİİR YAZILACAK NE BİR ŞARKI SÖYLENECEK İSİMSİZ BİR KAHRAMAN OLARAK BİLE ADIM ANILMAYACAK HER YERDE UNUTULMUŞLUK YAZILACAK BAHTIMA TÜM GÜZELLİKLER YASAKLANACAK KİMSELER ÇALMAYACAK KAPIMI ARTIK BEN BİR KARANTİNA BÖLGESİ OLACAGIM ÜSTÜ HİÇ AÇILMAYAN VE EN SON PERDE AÇILACAK ÖLDÜ DİYECEKLER HAYATIN BAHARIN DAYDI DAHA 17 YAŞINDAYDI AMA İNANIN O ÖLMEK İSTEMEDİ ZORLA GÖMDÜLER HEM DE HİÇ ACIMADAN BİR DAMLA GÖZ YAŞI DÖKMEDEN ARKALARINA BAKMADAN ÇEKİP GİTTİLER VE İŞTE BU OLSA GEREK YAŞAMADAN ÖLMEK..... A.N.T.
Huzi Üye
HEH HEH HEH.... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı]
Gökhan Dokuyucu Üye
Şiir çok karamsar illede şu mısralar ADIMA NE BİR ŞİİR YAZILACAK NE BİR ŞARKI SÖYLENECEK İSİMSİZ BİR KAHRAMAN OLARAK BİLE ADIM ANILMAYACAK HER YERDE UNUTULMUŞLUK YAZILACAK BAHTIMA TÜM GÜZELLİKLER YASAKLANACAK KİMSELER ÇALMAYACAK KAPIMI ARTIK BEN BİR KARANTİNA BÖLGESİ OLACAGIM ÜSTÜ HİÇ AÇILMAYAN Şiiri yorumlayacak olursam bir karamsarlık bürümüş maviyi dünyada yaşanacak o kadar güzel şeyler var iken bu kadar karamsar olmak niye ki eğer bir yol bitmişse illa ki başka bir yol açılır yada açmak lazım senden daha hayat dolu şiirler bekliyoruz... sende benim şiirlerimi yorumlayacaksın haa:))
Subutay Üye
Soruyorum, anlatırsan sevinirim. Şarini tanıyor musun? alıntı: "quote" asi ve mavi demişki: NİZİPLİ KURT ABİ ŞAİRİ MEÇHUL DEGİL O ŞİİRİN HATTA O ŞİİRİN YAZILMA AMACI DA ÇOK GÜZEL SORARSAN BİR GÜN ANLATIRIM AMA GÜZEL ŞİİR SEÇMİŞSİN...
Subutay Üye
Hepsi çok güzel ama şiir forumuna atsaydınız daha uygun olurdu. Teşekkürler.
fsoyarik Üye
karacaoğlan derki yaktın yandırdın gaflet şerbetini verdin kandırdın en sonunda azraili gönderdin hiçde doğmamışa dönderdin beni karacaoğlan selamlar.
asi ve mavi Üye
NİZİPLİ KURT ABİM ŞAİRİ SEZAİ KARAKOÇ.. KONUSUNA GELİNCE SEZAİ KARA KOÇ BİRİNİ SEVİYO ADAMIN EN YAKIN ARKADAŞIDA AYNI KIZI SEVİYO VE SEZAİ KARAKOÇA ARALARINI YAPMALARINI SÖYLÜYO..BU ADAMLA KIZ EVLENİYOLAR..SEZAİ KARAKOÇTA MEZUNİYET GECESİNDE BU ŞİİRİ OKUYO ŞİİRİN İÇİNDE GALİBA YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM KIZIN İSMİ GEÇİYO KIZ ANLIYO SEZAİ KARAKOÇUN ONU SEVDİGİNİ AMA İŞ İŞTEN GEÇİYO TABİKİ....BUARADA ONLAR ÜNİVERSİTEDE OKUYOLAR...HATTA BU ŞİİRİ HİÇ Bİ KİTABINA ALMIYO DİYE BİLİYORUM...
asi ve mavi Üye
GÖKHAN ABİ ŞİİR ÇOK HOŞ VE ANLAMLIDA AKLIM TAKILDI BİYERİNE..ŞİMDİ BOYU ÇOK UZUN VE AYAKLARINI TOPLAYIP UYUMAYI SEVMEYENLER NE YAPACAK CEVAP VERİRSEN SEVİNİRİM..........
akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
aylar sonra yine sana yazıyorum şiir gözlüm.. biliyorum bu hasret hiç bitmeyecek, biliyorum gittiğin diyarlardan geri dönüş yok buralara, ama ben yine de sana yazıyorum hüznümü, sana yazıyorum tüm hasretimi. keşke ben de şiir yazabilseydim, keşke bende kafiyeli cümlelerle ahenk oluşturup seni seviyorum diyebilseydim ama sen gittiğinden bu yana şiir yazmak haram bana ''şiir gözlüm''. gecenin en karanlık anında uyanıyorum bazen, seni yanımda görmeyi o kadar çok isterdim ki... ama biliyorum bu gidişin dönüşü yok, bu hasretin vuslatı yok.. şiire benzer birkaç cümle yazıyorum bir beyaz kağıda, kağıt kan revan içinde, cümlelerim yetim ve tüm cümlelerimin sonunda gözyaşımdan bir nokta. veda etmeden uzak diyarlara gönderdiğim yar, biliyorum dönmeyeceksin ama ben hala sana yazıyorum şiirimsi cümlelerimi ve hala seni bekliyorum karanlık gecelerde...
Subutay Üye
Ne yorum yazayım, bilemedim. Yine ufukta kara bulutlar göründü. Yağmur mu yağacak ne?...
Gökhan Dokuyucu Üye
Beklemek denizi hasretle ararız çölde.. yağmurda, ışığı.. güneşi!. yazın karlı bir orman düşlerimizde.. kim takar kışı.. ateşi! sevgiliyi beklemektir aşığın işi! ben seni beklerim! her gün büyür özlemim, amansız.. ama öldün.. apansız! biliyorum kavuşmamız imkânsız biliyorum.. dönmeyeceksin! ne güzel! aşkım!. hiç bitmeyeceksin! Bu şiir bekleyenlere gelsin:))
Subutay Üye
Yarama tuz bastın be balcan delisi... Tekrar alacağın olsun!...
admin Yönetici
Hatırladımda zamanında bende çok beklemiştim. Küççükken bekliyor insan :) veya beklemesi gerektiğini düşünüyor. Birde bakmışsınki kaderinle berabersin.. ya kabullenmeyip iki hayatınıda zehir edeceksin ya da onu ebedi refikan kabul edeceksin.
yusuf Üye
vay be, "admin"imizin bu kada duygu yuklu, icli oldugunu hic dusunmemistim... surekli eli sopli zalim bir nazi subayi gibi hayal ederdim, meger onun da carpan yuregi, bal mumundan kanatlarla gunese yolculuk yapan hayalleri ve hatiralari varmis!..... gozlerin yuregimde carparken, umutsuzlugu bile ozledim... derinliklerde kendimi kaybetmedim zaten o derinlikler bendim...
Gökhan Dokuyucu Üye
Söyleeygüzelimbennazarında Sennadideçiçekbenseharmıyım Güllerlebezenmişirembağında Senilkbaharsındasonbaharmıyım
Gökhan Dokuyucu Üye
RÜZGARLA KOKUN GELSİN Yalan dünya düzen olmuş olma benden uzak ara Dağları düz ederler de düşürürler tuzaklara Aylar yıllar geldi gitti neredesin güzel gözlüm Bahar değil hazan bitti gelemedin mehtap yüzlüm Ben gönlümü sana verdim sandım ki düşümde gördüm Sen aklımı aldın benim deli divaneye döndüm Cananımsan kabul yeter zülfünle bir dokun gelsin Gelmez ise halim beter rüzgarlarla kokun gelsin Ben çöllerde sen dağlarda kal demedim ki cananım Haberini yelden kuşdan istemedim ki sultanım Güle gülüverdi özüm sevdalandı karagözüm Böyle yazılmışsa yazım hayırsızlıkmıdır sözüm İstemem bu yaşamayı düzenleri şöyle dursun Değmesinler viraneme dünya mekanları olsun
aybüke Üye
YAR GELMEZSE, GELSİN ÖLÜM .
asi ve mavi Üye
GÖKHAN ABİ BANA KARAMSAR ŞİİR YAZIYOSUN DİYOSUNDA SENİN ŞİİRLER TAM MELENKOLİ..DAHA UMUT DOLU ŞİİRLER İSTİYORUZ BENİM YAZDIGIM GİBİ:)))))

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim