Bu hafta sonu hep beraber belirleyerek cumartesi yada pazar günü olarak kararlaştıracağımız günde ertelenen nizip.com toplantısına alternatif olarak zeugma ve yat turu planlıyoruz.
Katılmak isteyenler bu hafta içinde acil olarak burada belirtirse sayıya göre gemide rezervasyon yaptıracağız
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Rum kale Zeugma Yat Turu Düzenliyoruz
Geçen seneki gezimiz Muhteşemdi, Tabir-i caizse Tadı Damağımızda Kaldı...
Hele, Bu YılKi organizasyonu Orhan abi düzenLiyorsa dahada güzel geçecek demektir.
TekLifini Kabul ediyorum Mustafa:D
Orhan organize ediyorsa bende gelirim İnş.
bak hele bak orhan abimiz organize ederde gelmez miyiz yorum...teklif kabul edilmistir...
bakıyorumda herkes teklifi kabul ediyor ya kutuda daha yüksek bişey varsa :D
o zaman kutuya gitmek için yeni bir teklif ver:)
kutuyu orhan abi açacak :)
bakalım artık
hamdi beye soralım yeni bir teklif var mı diye:)
Hamdi Bey'demi Bize Katılıyor:D
:) belli olmaz belkide katılır bu arada Belediye Başkanınıda çağıralım oda gelsin...belki gelir..
tarıh bellı olursa gelebılırım
Hamdi bey daha gelmemiş heralde..:)
Boş verin Hamdi beyi,gerekeni yaparız. :)
ona ne şüphe:D:DOrhan Çelik;140211 wrote:Boş verin Hamdi beyi,gerekeni yaparız. :)
Ay ay ay,tekne turumuuuuuuuuuuuuu ? Bende geleyim bari...
yahu hep geleceğim diyorsun bir günde geldiğini görmedik yeter artık geleceksen gel gayrı...
bu arada orhan abi tarihi belirleyecekmisiniz bence 3 ağustostan bir hafta önce veya bir hafta sonra yapılırsa nizip dışından gelecek olanlarda geziye gelebilir..
3 agustostan bir hafta sonrasi benim icin uygun olur...
kararlaştırdığımız günde şuan için gidecek olanlar... Orhan çelik fatih soyarık mustafa bilici gökhan dokuyucu cumali budak nizip72 osman doğan benbaşkan toplantı vesilesi ile nizipe gelen büyüklerimiz ve arkadaşlarımızdan acil cevap bekliyoruz. :)mustafa bilici;140143 wrote:bu hafta sonu hep beraber belirleyerek cumartesi yada pazar günü olarak kararlaştıracağımız günde ertelenen nizip.com toplantısına alternatif olarak zeugma ve yat turu planlıyoruz. Katılmak isteyenler bu hafta içinde acil olarak burada belirtirse sayıya göre gemide rezervasyon yaptıracağız
Kendimi yazmayı unutmuşum
bide ben :)
Bende geliyorum:=)
Böyle güzel aktivitelern yapılıpda benim katılamam çok kötü bişe:D
Düzenlenecek olan geziye bende katılmak isterim. Hatta yat gezisinde ailelerde bulunursa çok daha iyi olur. Bizler gezip eğelenirken onların evde oturup Tv izlemesi bence onlara karşı büyük haksızlık olur. Bu pazar turda bulunmak için sabırsızlanıyorum. Hatta mümkünse tura katılacak kişileri götürmeye bir Otobüs tahsis edilirse çok iyi olur. Benim gibi aracı olmayan üyelerimiz vardır. Sırf aracımız yok diye bu geziden mahrum olmayalım...
Abdulkadir abi henüz netleşmedi ama netleşirse tabiki sen olacaksın. Başımızın üstünde yeriniz var. Sensiz organizasyon olurmu hiç ? :)
Çok güzel olacağı şimdiden belli gibi...
Katılıımın yüksek olacağına inanıyorum.
Başın var olsun Orhan kardeşim, allah c.c. senden razı olsun. İnşaallah netleştiğinde tüm Nizipli arkadaş ve kardeşlerimle birarada bu güzel etkinlikte buluşmak beni çok mutlu edecektir.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.