8 haziran pazar güngören nizipliler dernegi,istanbul nizipliler dernegi ve istanbul baraklılar derneginin beraber düzenledigi sahre,sarıyer çayırbaşı mehmet akif piknik alanında yapılacaktır.3 dernek birleştigi için bu sahreye çok fazla katılım olacağı bekleniliyor.katılmak ve bilgi almak isteyen hemşehrilerimiz için,
tel:0216 346 30 00 istanbul nizipliler dernegi
tel:0212 435 43 43 güngören nizipliler dernegi

Gurbetten Duyurular Etkinlikler
8 Haziran İstanbul-Nizipliler Sahresi
Tüm üyelerimize mail gönderdik. Umarım geniş bir katılım olur.
bence fazla katılım olacak geçen sene tek dernekti baya kalabalıktı, bu sene 3 dernekten çok katılan nizipliler olcak tabi "sınavlar güne damgasını vurmazsa"
mehmet abi tam da bizimkilerin resmini komuşsun geçen seneki piknigimiz, o sofrada nizipten gelen misafirlerimizde vardı .inşallah bu senede olur.
fatih abi bursayı toplayıp gelebilirsin.
bu şenligi kaçırmayın.
bu arada bir çok aktiviteler olacak,
bir çok yerel sanatçılarımız ,davul zurna, hediye çekilişleri ve esenler belediyesinin hazırlayacagı çok güzel bir sahne olacak
ayrıca dernek açıldıgından bu yana kan bağışı yapan ve o gün yine yapacak kişilere teşekkür belgesi verilecek
NRT de bu piknikte olacak ve bütün hemşerilerimizde bu piknigi izleme imkanı bulacaklar inşallah
Piknik alanı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kene ye karşı ilaçlanmıştır.
Güngören Nizipliler derneğinin çalışmaların takdir ile izliyoruz. Başarlı çalışmalarınızın devamını dileriz.
katılan Nizipli hemşerilerimize Nizip.com reklamı içeren bir broşür dağıtılsa ne güzel olurdu.
Birde eğer elimizde nizip.com dergisi varsa orda bulunan kişilere dağıtılırsa sitemizin reklamı açısından faydalı olur diye düşünüyorum.
Güzel bir etkinlik olması dileğiyle. kısmet olur denk gelirse katılırız birgün ...
Çok teşekkür ederim hanım rahatsız pazartesi cerrahi müdahele edecekler çok özür
M.Akif Piknik Alanı çok güzel bir bölge.Ulaşımı da son derece kolay.Sürekli piknik yaptığımız bir alandır.Pazar günü piknik alanını ziyaret edecegim.Elimde bulunan dergimizin 3 ve 2 sayısından son kalanları dağıtacağım.Bu gibi yerlerde bazen uzun zaman göremedigimiz dostlarımız da karşımıza çıkabiliyor.Sürpriz dostluklar için bile bu kaynaşmaya deger..Bence vakit ayırınız...
aaaaa orasıı barışaaa rockn düzenlendiğiii yer....Güzel olur iş.ne dyimmm gidip gitmemekde kararsızımmmm
istanbulda bugün sagnak yagış var.piknik belki iptal olabilir.havanın durumuna baglı iptal olursa bütün dernek üyelerine en geç saat 23:00 de mesaj atılacak inşallah hava düzelir.bütün hazırlıkları yaptık çünki,
teşeküller bilgi için..............
piknik çok güzel ama bizim zamanımız yok saygılar.
Sevgili Nizip Li Hemserilerim Afiyet Olsun Valla Bizde Gurbetteyiz Ama Siz Istanbul Daki Hemserilerimi Kıskanıyorum Fotoğtaflarıda Yüklerseniz Seyrederiz Bu Arada Ali Değirmenci Abime Selam Ve Sevgilerimi Sunuyorum Oğlu Ramazan ı Evlendirmiş Hayırlı Uğurlu Olsun Sizleri Seviyorum
Bülent Sarıdağ -hatay-antakya
teyze fotoğrafları yüklerseniz çok iyi olur valla...
güzel bir piknik oldu.yagmur bir ara tadımızı bir hayli kaçırsada sonrası güzel oldu yine,bir çok eski dostlarlada görüşme imkanı bulduk seneye herşeyin daha iyi olması umuduyla......
bu arda ramazan abi gözlerimiz aradı sizi ama göremedik,
evet ramazan abı rustem abı oktay ve mehmet abı sızı bekledık ama gelemedınız sanırım gercekten cok guzeldı bır dahakı pıknıkte sızlerıde gormek ısterız.ayrıca resım ve vıdeoları multaka sıtemızde gormek ıstıyoruzzzzzz bılgılerınıze :)
resımler ıcın cok tskler ablosum vıdeo varmıydı bızde :)
video var ama onu aktaramıyorum tabi zaten haftaya olay tv de yayınlanacak
bılıyorsun calısıyoruz kacırırım ben vallahı ıns aktarabılırsın gercekten cok cok guzel bır gundu. Her sene ıns boyle guzel ve coskulu geceresera79;138667 wrote:video var ama onu aktaramıyorum tabi zaten haftaya olay tv de yayınlanacak
Eda valla gelmek isterdim ama malum OKS snavı vardı benim çocuğun ,başka sefere inşaallah :)нαуαℓ;138653 wrote:evet ramazan abı rustem abı oktay ve mehmet abı sızı bekledık ama gelemedınız sanırım gercekten cok guzeldı bır dahakı pıknıkte sızlerıde gormek ısterız.ayrıca resım ve vıdeoları multaka sıtemızde gormek ıstıyoruzzzzzz bılgılerınıze :)
millletttt saten gelmeden önce konusuurrr görüşelm.gelicez.hatta böyleee abartarak konusur ama sonrası fıs.Abi dernek dernek die millet can atıoo kimse pikniğe gelmıoo bu dernek nasıl büyücek.Dernek aktiviteler düzenlio kımse katılmıo.Eee nerde senin derneğe üyeliğinnie üye oldun o zmn.Dernek piknikde çekiliş düzenliooo millet numara almaya çekinio 10 milyon vermekden çekiniodu.O zmn bu dernek ekonomik anlamda nasıl büyücek 1-2-3 kişiyle olmazki bu işler.Birlik ve beraberlik sağlanmıo.Dernekle - Kişiler arasında bir kopukluk var.Dernek her gün acık ama yılda bir kere buluşuluyor oda piknikde neden BELEŞ'de ondan.Eee gelip bir destek olsanya maddi anlamda bişiler yapamıosan.Gidip dernekde bir sorumluluk alabilirsin.Bir genc olarak dernekde aktif olarak görev almak isterim.Mesala Genclik kolları kurulupda desteklenirse iyi bir iş çıkarılabilir.Ama dediğim gibi bütünleşme eksikliği var.Pkniğe gelince güzel oldu millet için eğlendiler.iyi hoş ama böyle olmaz seneye daha da güzel bir şekilde olması gerekiyor.Ama Seneyede ben gelemicem.Hoşçaklın.
Oks Sınavlarına Denk Gelmesı Az Da Olsa Pıknıgı Etkıledı ıns Onumuzdekı Sene Ve Etkınlıklerde Senı Gormek ısterız Mehmet Abı :)kasapoglu;138715 wrote:[sıze=4]eda Valla Gelmek Isterdim Ama Malum Oks Snavı Vardı Benim çocuğun ,başka Sefere Inşaallah :)[/sıze]
ilk resimdeki köfte yoğuranın arkasındaki abit dağdeviren benim akrabam :)
eser hanım rica etsem resimlerin boyutunu düşürebilrmsnz. yüklenmiyorda
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.