Nizipden Fotograf ve Videolar

Aba Güreşlerine Şoray Uzun Yolda Damgası

Nrt Üye
Nizip ilçesinde 2. altın kemer Aşırtmalı Aba Güreşleri yapıldı.2 gündür Nizip ilçesinde bulunan Kanal 7 televizyonunda yayınlanan şoray uzun yolda adlı proğramın sunucusu şoray uzun ilçede birçok çekimler yaparken onlarda biride aba güreşleriydi.Matrahlığı ve espirileriyle bilinen şoray uzun proğramının çekimlerinde Nizipli güreşçi büyükler Avrupa ikincisi,üniversiteler dünya şampiyonu,olinpiyat şampiyonasında dereceleri bulunan2 defa Gaziantep altın kemer şampiyonu fatih bakırla karşılaştı.Yapılan aşırtmalı aba güreşlerinde sempatik sunucu şoray uzun dünya şampiyonunu yenerek altın kemerin sahibi oldu.Şorayın kemerini Nizip Belediye başkanı Hacı Fevzi Akdoğan taktı. Kemerini alan Şoray Uzun bu kemeri tekrar dünya şampiyonuna takarak Nizip Belediye Başkanın elinde bulunan Antep Fıstığı dalını aldı. Nizip’in altını budur ben kemeri sahibine verdim fıstığı alarak Nizip’ten ayrılıyorum dedi.
Resim kaynağı
fsoyarik Üye
Dayımız oglu Fatih Bakır ile iftifar ediyoruz.Yaşasın Akçakent ve bakırlar güreşçi yetiştirdikleri için.selamlar
ultra-mehmet Üye
proglamı ne zaman yayınlanacak?.........
mechullll Üye
programın gün ve saatini eklerseniz seviniriz..............
Orhan Çelik Üye
Şoray bizi arayacak,aradığı zaman burada yayınlarım,ayrıca belediye hoparlöründe de anons ettiririm.
Nrt Üye
Resim kaynağı
Kanal 7 tarafından hazırlanan Şoray Uzun Yolda adlı program ekibi ilçemiz ve çevre köylerde 2 gün boyunca program için çekimler yaptı. Nizip’e bağlı Danaoğlu Köyünde ikamet eden 101 yaşındaki Hasan Ateş, Adlı vatandaş evlenmek isteyince Şoray’a program konusu oldu. Danaoğlu Köyünde bulunan Kanal 7 ekibi ve program sunucusu Şoray Uzun 101 yaşındaki Hasan Ateş’in evine konuk oldu. Devamı İçin Tıklayınız...
coskun Üye
Şoray Uzun’un sunduğu program, her hafta değişik bölgelerden farklı renkleri, ilginç
Resim kaynağı
hikayeleri ekrana taşıyor. Şoray Uzun Yolda bu hafta Nizip’te Barak geleneklerine göre yapılan bir düğün, Gaziantepli sinema emekçisi Nizipli Ahmet’le sinema üzerine duygusal bir söyleşi ve eşinin vefatıyla servis şoförlüğü yapmaya başlayan Nesrin hanımın duygulandıran hayat hikayesi ile Nizipten renkli görüntüler ekrana gelecek. Kastamonulu gelin Betül ve Nizipli Mustafa Kılıç’ın tıp fakültesinde başlayan aşk hikayeleri Nizip’te Barak usulü bir düğünle taçlanıyor. Nizip’te davul zurna çalıyor, zılgıtlar çekiliyor, halay başında ise Şoray yer alıyor. Görümceler gelini arabadan ellerindeki tabaklara kaşıkla vurarak indiriyor. Doktor gelini ağlatan Şoray bu kez hüngür hüngür ağlayan gelini susturamıyor. Davul, zurna ve Barak türküleri eşliğinde Barak ovasında Barak geleneklerine göre yapılan bir Barak düğünü Şoray Uzun Yolda’da. 70’li yıllarda Gaziantep’te sinemada çalışırken tanıştığı film yapımcısı sayesinde Türk filmlerinde rol alan Nizipli Ahmet Cengiz‘in acıklı hikayesini dinleyen Şoray hüzünleniyor. Ayakkabı boyacılığı yaparak geçinen ve boya tezgahına oynadığı filmlerdeki fotoğraflarını yapıştırarak yüreğini ferahlatan Ahmet Cengiz’in hayal kırıklıklarıyla dolu hayatı programda ekrana gelecek. Gaziantep’te eşi öldükten sonra eşinin mesleği olan okul servisi şoförlüğüne devam eden Nesrin hanımın üç çocuğuyla birlikte verdiği mücadelenin duygu yüklü öyküsü Şoray Uzun Yolda’da. Nizip’in zeytinyağlı sabununu öve öve bitiremeyen usta, sabuna övgüyü az bulunca biz sabunu yeriz bile deyince, Şoray sabunu ustaya yedirtmez mi? Şoray, Nizip aba güreşlerinde meydan okudu ve karşısında Dünya şampiyonu güreşçi Fatih Bakır’ı buldu. Altın kemeri Fatih Bakır’a veren sarı boğa, Nizip’in fıstığını ödül olarak almayı tercih etti. Evinde elektrik yok ama evinin içinde elektrik direği var… Nasıl olur diyenler Şoray Uzun Yolda’yı kaçırmasın! Nuri Boz yetkililerin arsasından sökmedikleri elektrik direğine rağmen evini yaptı ve elektrik direğini de oturma odasından geçirdi. Türk insanının çözüm üretme kabiliyetine dair eğlenceli bir sohbet Şoray Uzun Yolda’da. Şoray Uzun Yolda yeni bölümleriyle Perşembe akşamları 19:40’ta Kanal 7’de.
ultra-mehmet Üye
Bugün 19:40 kanal 7'de arkadaşlar................ Kaynak: Zaman Gazetesi......
cankesen Üye
slm bız ızleyemedık arkadaslar bı kısı programı bulup buraya koyarsa ızlerız işlh :))
esera79 Üye
program şimdi oynuyor
M.KÜÇÜK Üye
Yahu neydi dün akşam öyle (29.05.2008) şoray uzun yoldaya baktık kızıım proğramdan sonra Nizipli değilim dedi. Bumudur yani Nizipte çekecek başka görüntü mü yoktu.Nizip'i herkes köy zannetti.hanım intepe köyündeki yaşlı karı kocanın çekimi sırasında burasıdamı Nizip'in mahallesi demezmi baştan sona kenar mahalle ve köy görüntüsü izledik. Tabiki Nizip bir bütün orasıda bizim, ama bilmeyenler için Nizip sadece biriket yapılar içindeki bir gariban ilçe, bence yazık oldu.
mustafa karabulut Üye
soray uzun 29 mayis persembe günü saat 19 30 da kanal 7 de cikti tekrari da 1 haziran pazar günü 15 30 da cikacak. Ben seyrettim nizip in cok güzel mükemmel yerleri varken kiytirik yerleri cekmisler dogrusu almanyada memleketimizi seyredecegiz diye sevindik ama bekledigimizi bulduk diyemiyorum malesef
Mustafa Bilici Üye
bende izleyememiştim bakalım yarın izlerim inşallah..
ONURCEREN Üye
Sevgilki Hemşerilerim Proğram Nizip In Tanıtımı Açısından Güzel Olmuş Fakat Sürekli Köylerde Gezilmiş şöyle Nizip In çeşitli Yerleri Merkezdeki Caddeler Osmanlı Parkı Parkı Ve Benzeri Yerler Daha Geniş Gösterilseydi Daha Güzel Olurdu Ama Olsun Biz Gurbette Olduğumuz Için Buda Yeter Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim. Bülent Sarıdağ
ömerbakır Üye
dayımızın oğlu fatih bakırı kutluyorum.onunla gurur duyuyorum.
reyhann Üye
Benim ricam bu programi kayida alan bir dostumuzdan onu youtube veya bu sayfaya eklemesi.Gurbette memleketimizin ismini duymak bile heyecanlandiriyor insani.Programi tekrar izleyebilmek istiyoruz. Insallah bu istegimize bir cevap aliriz. Simdiden tesekkürler..
Mustafa Bilici Üye
Programın CD si varsa parçalayıp yayına verebiliriz...
racheer Üye
Biz yanndan geçtik ama birilerinin inadı ve kız olduğumuz için şorayı göremedik
M.KÜÇÜK Üye
Merak etme evladım biz büyükşehirde çok sanatçı görüyoruz hepside senin benim gibi insan, android değil yani.
hayri murat bakırcı Üye
racheer;139733 wrote:Biz yanndan geçtik ama birilerinin inadı ve kız olduğumuz için şorayı göremedik
takma ya ne sanki çok önemli bir insan onda senin benim gibi sıradan insan onları bu kadar özel yapan bizleriz bunun için canını sıkma
nizipliakey Üye
Güzel nizibimizi tanıtmada büyük etki oldu nizibin güzelliklerinin herkez görmeli

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim