Basından Nizip Haber

Nizipdeki TV Kanalları Neden Sınırlanıyor?

yusuf Üye
orhan beyin heycan ve calismasini anliyorum ancak tekrar ediyorum, yapilan is vallahi is degil!... ticari kuruluslara bedava amelelik etmek belediyenin isi degil yahu!.. devlet resmi tv kanallari bile belediyeyi araci etmezler, etmediler, ticari kanallara hamallik etmeyin bence.... bu bir hizmet degildir, inanin degildir...
Orhan Çelik Üye
Yusuf kardeş kişisel olarak bende sizinle aynı fikirdeyim,kaldıki hiç tv seyretmem. Sadece arasıra haber programlarını seyrederim. Ama gel görelimki,benim şahsi fikrim yeterli gelmiyor.Bunun bir hizmet olmadığı ,sadece hamallık olduğu konusunda sana tamamen katılıyorum.
haberg Üye
Mehmet Rocky ne haber adamım nasılsın rape devammı ediyosun... İyi yi et devam et.... Bana baksana sen askere gitmeden önce motoru bana bıraksana :D anladınmı Selamlar
alibey2727 Üye
Neden bir hizmet sayılmasın. Nizip'e daha cok kanal gelmesini istemeyn varmı bilmiyorum ama bir müzik dinlicez diye NRT dinlemek zorunda degiliz. Yani kastım kaliteden yana, bir Karaltvvarken Nrt yi niye dinleyeyim ki...?
yusuf Üye
neden hizmet sayilmaz biliyor musun, cunku sen 'kominist, fasist ve/veya buna benzer dikta rejimlerinde' birilerinin eline, diline bakarak/bagli yasamiyorsun... isine geldiginde ben 'OZGURUM sadece OSGURUM' deyip obur taraftan bana hizmet edin demek nedenli hizmet sayilmazsa, o sebepten sayilmaz!.... sen hem demokrasiyi benimsemissin, rejim olarak kapitalizim, sermayenin serbest dolasimini kabul etmissin, isbu demde nasil bir talepkar olursun?!... hele bunlari sindir, gerekirse sonra devam ederiz...
alibey2727 Üye
Abi adamın sindireceginimi koydun... Herşey Türk milleti için, eger bu vatana igne ucu kadar hizmeti olan baştacımızdır, bunu hizmet saymayanda...
hamdi suna Üye
alibey alt kısımdaki sloganınız sahsen beni ürkütüyor.fazlasıyla itici bir söz secmişsiniz. düşmanlarla düşmanlıklarla vehşetle ve dehşetle yaşamak kaderimiz kaderiniz ve kederiniz olmamalı bence.Durmadan komplo teorileriyle korkularla yaşamak zor olsa gerek. keşke daha mutedil olabilsek. Tahrik edici tazyik edici tahriş edici sloganlardan uzak dursak. Bugune kadar hep cevremizin düşmanlarla cevrili oldugu anlatıldı bize bolunmuş Türkiye haritalarından sohbetler acıpbirbirimizi gerdik.Halbuki bu haritalar amacına ulaşırmıydı bu devlet o kadar acizmiydi hiç düşünmedik belkide. Bir muz cumhuriyetimiydi ülkemiz ki ucan kuştan esen ruzgardan sarsılsın. Hayır bence gaflete varmayacak bir itidal içerisinde meseleleri yorumlamalı ve dunyada sozu gecer bir ulke konumuna nasıl geliriz bunun uzerine kafa yormalıyız Diye dusunuyorum. Kanalların neden cekmediğpi meselesinde de muhatapımız olan belediyenin cevabını beklemek veya gidip bu meseleyi soran kardeşimizin buraya düşeceği bir bilgilendirme notu hepimizi hepinizi aşırı ve belkide suclayıcı yorumlardan kurtaracaktır
yusuf Üye
"hamdi suna" hemsehrim okumadan yorum yapmissin ve cok yanlis sonuclar cikarmissin... belediye en yetkili agizdan cevap ta verdi olay konu enine boyuna de degerlendirildi... sen yine de kafana gore takil, ne diyelim!.....
mehmet rocky Üye
slm kanal d nin paketleri çoğaldı yani Dmax Dyeşilçam Dsinamax Dplas DcocukDspor Ddream Ddreamtürk bjk tvfb tv yani bu birinden Nizipte yayına başlasa iyi olur mesela dsinamax yani d cocuk olsa iyi olmazmı repci kardeşler pek yakında aranızda .
alibey2727 Üye
Arkadaşlar şöyle bir önerme sunabilir miyim? Nizip'imizde yayına girmesini istedigimiz kanları yazalım... Belki belediye tarafından gerekli görüşmeler yapılır ve belediyemiz Nizip halkına böyle bir hizmetde bulunur... Orhan Celik abimizde bize kanallarla yaptıgı görüşmelerin neticesihakında bilgi verirse daha iyi olur... Selam ile...
admin Yönetici
seçenekler12ye ulaşır ve ilgi olursa ana sayfada anket yapabiliriz.
ibrahim Üye
kendi tercihlerimi belirteyim hemen, Cine5 - CNNTurk - Discovery - GALA - ve de tabiki FENERBAHÇE TV :-))
admin Yönetici
discovery şifreli olduğundan olmaz sanırım ama bende CNNtürkü isterim
Huzi Üye
Karakartal TV.... Resmi aç
alibey2727 Üye
Galiba bir müdahale gerkiyor :) su fanatiklik iceren kanalları yazmasak. Çünkü FB taraftarı epeyce çok, eger FB tv gelirse diger fanatik arkadaşlarımıza ayıp olur, kasıt centilmenlikdenibaret ... :) (lütfenfanatik duygulanız kaparmasın,meselesini devam ettirmeyelim) .
ibrahim Üye
Alibey kardeşim gs tv yok ki ayıp olsun bjk tv yide zaten bir huzeyfe izler, :-))
alibey2727 Üye
Bence canımız muzik dinlemek istededinde dinleyecegimiz kaliteli bir kanal gerek KRAL TV favorimlerim arasında...
haberg Üye
Discovery Channel, KRAL TV, CNN Turk bunlar TV'nin olmazsa olmazlarıdır tartışmadan bunlar gelsin
kızıl elma Üye
ALİBEY KARDEŞİM ÖZEL MESAJLARA GİREMİYORUM DOLAYISIYLA MESAJINI OKUYAMADIM.ADMİN SORUNU HALLETTİKTEN SONRA TEKRAR MESAJ GÖNDERİRSEN SEVİNİRİM KARDEŞİM.BU ARADA KONUNU DAĞITTIM KUSURA BAKMA BAŞKA ÇAREM YOKTU.
mehmet rocky Üye
arkadaşlar biz bu konuyu boşuna konuşuyoruz eniyisi bir taşbaşa bi bomba atalım herkes tv izlemsin ha :):):)
haberg Üye
Dimtis Rocky bir gün senden şu motor meselesini görüşelim diyorum aloooooooo
mehmet rocky Üye
olduda haberg burda konuşmayalım bazi insanlar yahatsız oluyor anladınmıbacım :D
alibey2727 Üye
Ya cocuklara yönelik bir kanal yokmu valla cok güzel eskiden TRT1 de har sabah vardı(benim cocuklugumda :) ) valla cok faydası olmuştu cok şey ögrenmiştim hiç olmassa cocuklar öyle ne oldugu belirsiz prg. bakmazlar...
kızıl elma Üye
KANAL D NİN DÇOCUK KANALI VAR AMA GALİBA UYDUDA ÇEKİYO.SADECE ÇİZGİ FİLM VAR.AMA ÇİZGİ FİLMLERDE ÇOCUKLARI EĞİTMİYOR ŞÖYLE DOĞRU DÜZGÜN ÇOCUK PROGRAMLARI YOK Kİ
murats Üye
CNN Türk, SKY Türk, CNBCE gibi kanallar Nizip vericilerinden standart antenlere verilebilmelidir bana kalırsa. bunu gerçekleştirmek her ne kadar genel bakışta belediyenin görevi olmasa da, bu uygulama eğer kanalların kendi vericlerini dikmeleri ile çözülebiliyorsa belediye, halkın temsilcisi olarak bir kurum olması nedeniyle bu tür yerlere yazışma yapmalıdır bu doğal. Ha Nizip öyle halkın sivil toplum kuruluşları yoluyla sesini duyurabildiği bir yer olsaydı durum farklı olurdu tabi ama böyle bir durum da olmadığı için elbette belediye bu görevi üstlenebilir ve kolayca halledebilir. Bundan kastım belediyenin bu işe para harcayarak verici alması değil, kanallarla görüşüp vericilerini koymaları için onları ikna etmesidir. Teknik olarak anlayamadığım birkaç nokta var yalnız. Mesela Kanal D yayını tüm Nizip 'te çok net izlenebiliyorken aynı gruba (Doğan Grubu) ait CNN Türk yayını yok. Ya da NTV gayet net izleniyorken aynı gruba ait (Doğuş Grubu) CNBCE izlenemiyor. Bunu anlamadım. Aynı biçimde Star TV ile KRAL Tv arasında da bildiğim kadarıyla bir bağlantı var. Ha, belediye baktı ki kanallar yayınlarını izletmek için verici koymuyorlar, o zaman belki Türk Telekom ile görüşerek Nizip 'e kablolu TV gelmesi için çalışma yapabilir. Aslında en iyi çözüm bu çünkü kablolu TV ile hem anten kirliliği olmayacaktır hem de net yayınlar paylaştırılabilecektir. Çünkü mesela aynı yayını uydu anteni ile de alabilsek dahi konut içerisinde uydu yayınının paylaştırılması mümkün olmadığından pek mantıklı değil çünkü artık her evde en az 2-3 TV var. Nizip Türkiye'deki pek çok ilden daha büyük nüfusa sahip. Bunu hakediyor diye düşünüyorum. Saygılar,

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim