Resim kaynağıResim kaynağıResim kaynağıDaha önce Güneş Operasyonuna kendisini görüntüleyen Gazetecilere abi beni çekmeyin annem beni Erzurumda Asker biliyor diyerek kendinden çok annesini düşünen ŞIRNAK'ta vatani görevini yapanken Uludere'nin Şenova Beldesi kırsal kesiminde PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen oparasyona katılan komanda er Müslüm Köşker operasyon dönüşü dengesini kabpederek Zap suyu deresine düşerek kayboldumuştu. 12 günlük arama kurtarma çalışmaları sonucu 12/05/2008 tarihinde askerimizin şahadet haberi geldi. Şehidimiz 13/05/2008 Ögle namazına mutakip nizip Şehitliğinde ebedi istirgahatına uğurlanacaktır.Şehidimize Allahtan rahmet Ailenisine Sabrı Cemil diliyoruz
Barak Dernegi Yönetimi Adına
Oğuz ÇAPAN
www.barakdernegi.org
İnne Lillahi ve İnne İleyhi Raciun(Ondan geldik ve tekrar ona döneceğiz)
Toprağın nice sultanları nice padişahları çürüttüğü yer yüzünden adını ve şanını silmeye onları kurda böçeğe yem yaparken. Şehidimizi bir ana bağına basar gibi dünya döndükce bağrında yatıracak ve ona analık yapacaktır biz gideceğiz yok olacağız biz öleceğiz ama o asla yok olmayacak ölmeyecek.
Şehitlere ölü demiyin onlar ölü değil sağdırlar. Bizede şehitlik abisi tatdırdınya, biz senden razı olduk
Allahta senden razı olsun...
Rabbim Şehadatini kabul etsin müslüm Kabul etsin müslüm Kabul etsin müslüm................
Şehit Abisi
Yasin Köşker
Şehidimizin Mubarek naaşı Bulunmuştur fakat, Şu anda Öyle Duygu Yüklüyümki anlatılması Çok zor. Hem seviniyorum Hem ÜzüLüyorum. Şahadet Şerbetini İçen Ruhun ŞAD OLsun Şehidim... Vatan sağolsun...
Karanlık gecede kara sudan zap suyuna giden yol,Dolunay azaplığında vatanımın,Ay örgüsü saçlarına vurgun düşmüşüm,Alın yazımıza vatan ve bayrak, şehitlik yazılmış
En güzel türküyü kurşun söyler özüme,Ola ki Tendürek ağıdı Cudi, Havar türkülerinde,Muhabbeti bulurum bir zaman,Şahadetse aslanların savaşında,
Ölümsüzlük, şehitlik, bayrak hilalinde,Can veren, kan veren yiğitler,Yar gönlümüze düşende, çıktık dağların başınaKaranlık gecede el uzattık hilale,
Vurgun yedik seher rüzgarında,Gurbet türküleriyle selam ettik yar diyarına,Savaş türkülerinde kendimizi bulduk,Vatan türküsüyle toy eyledik her zaman
Kürşat baskınlarında şahadetime destur verilirken,Tekbir-i ilahi ki bayrağımdaki iman,Yıldız yüceliğinde vatan olası gönül,Neylerim, neylerim sensiz acep?
Seninle gezerim Şavşat'ı, Kars'ı,Seninle inerim Bingöl'den Van'a,Şırnaktan el ederim Gaziantep'e,Ben deli sevdalar yaşar uykusu geçerken,Keleş sesinde yas tutarım,Ölen şehitlerin ardından,
Mimarisi olduğum Anadolu'yu gezerken,Nasibim bir kurşun olup da, düşersem toprağa,Eğer, eğer toprak ana açmışsa bağrını,Damla damla düşüyorsa toprağa kan,
Bayraklara sarılıyorsa tabutlar,Analar, analar ağlıyorsa yitik erlerinin ardı sıra,Gelinler, gelinler yas tutuyorsa yiğit erlerinin ardındanKi Türk devleti öksüz kalacaksa eğer,
“Allah yolunda öldürülenleri ölüler sanmayın. Aksine onlar diri olup Rableri katında rızıklandırılmaktadırlar. Allah’ın lütfundan kendilerine vermiş olduklarıyla sevinç içindedirler ve arkalarından henüz onlara kavuşmamış olanları, kendilerine bir korku olmayacağı ve üzülmeyecekleri üzere müjdelerler.” (Ali İmran, 3/169-170)
ALLAH RAHMET ETSİN....
Mehmed’im, sevinin, başlar yüksekte!Ölsek de sevinin, eve dönsek de!Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!Yarın elbet bizim, elbet bizimdir!Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir...................Rahat uyu ŞEHİD'İM.!!
Öğle namazına mütakip defnedilecek olan şehit Müslüm Köşker kardeşimize son görevimizi yapalım ve törene hep beraber katılalım.Görevi başında iken, abdest almak amacıyla zap suyu kıyısına gelip,bir an ayağı kayarak suya düşen ve hem asker olduğu için,hemde suda boğulduğu için iki kez şehit sayılan bu kardeşimize son görevimizi yapalım ve törene katılalım...Yalnız Köşker ailesinin değil,milletimizin şehidi olan bu kardeşimize son görevimizi yapalım ve törene katılalım...
Al kanımla dalgalansın bayrağım
Bin can verem,vatan kalsın toprağım
Vatan sağ oldukça bil ki ben sağım
Ahmet şehit,Ali şehit,ben müslüm şehit.
Dağlar bile söylüyorken türkümüz
Kaçabile bu vatandan hangimiz
Nerde düşsek orda bizim gönlümüz
Yahya şehit,Seyyit şehit,ben müslüm şehit.
Dünya gelse,vatan için,din için
Gözüm kırpmam bir can için,baş için
Derim 'Allah! muzaffer et hak için'
Resul şehit,Nebi şehit,müslüm ben şehit şehitler ölmez vatan bölünmez..RAHAT UYU ŞEHiDiMŞehitlik Mertebesinde 70 Kişiye Şeffat Etmek Varmış O,Şaadet Şerbetinden Icti Allahım Aillerine Sabır Versin Rabbim Gani, Gani Rahmet Eylesin..
S E H i T L E R Ö L M E Z V A T A N B Ö L Ü N M E Z
MuratSahin;135580 wrote:Al kanımla dalgalansın bayrağım Bin can verem,vatan kalsın toprağım Vatan sağ oldukça bil ki ben sağım Ahmet şehit,Ali şehit,ben müslüm şehit. Dağlar bile söylüyorken türkümüz Kaçabile bu vatandan hangimiz Nerde düşsek orda bizim gönlümüz Yahya şehit,Seyyit şehit,ben müslüm şehit. Dünya gelse,vatan için,din için Gözüm kırpmam bir can için,baş için Derim 'Allah! muzaffer et hak için' Resul şehit,Nebi şehit,müslüm ben şehit şehitler ölmez vatan bölünmez..RAHAT UYU ŞEHiDiMŞehitlik Mertebesinde 70 Kişiye Şeffat Etmek Varmış O,Şaadet Şerbetinden Icti Allahım Aillerine Sabır Versin Rabbim Gani, Gani Rahmet Eylesin..
S E H i T L E R Ö L M E Z V A T A N B Ö L Ü N M E Z
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?
Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ!
Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hüdâ,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüdâ.
diyen şairle birlikte tüm şehidlerimizin ruhu şad olsun Allah onlara rahmet bize de merhamet etsin