Nizibin değişen çehresi Y.Sultan Selim bulvarına yansıyor. Geniş ve nispeten daha planlı sokak ve modern şehirleri andıran bulvarıyla ilçe halkının yeni gözdesi olan bulvarın alt yapı eksiklerinden olan kanalizasyon şebekeside bu hafta içerisinde bitiyor. İlçenin ilk doğal gazı döşenen, elektirik şebekesi tamamlanan bulvarın aydınlatmasıda bitirilmiş durumda. Önümüzdeki haftalarda su şebekeside döşenip, asfaltlanması beklenen bulvar üzerindeki binalarda mimari açıdan modern Nizipe yakışır güzellikte tasarlanıyor. Yapılan binaların arasında geniş boşluklar olması, geniş parklarının bulunması ve bulvarın üzerindeki binaların 50 mt birbirinden uzak olması, Niziplilerin buralara yönelmesinde en büyük etkenlerden.
Bulvar tüm ilçeyi bir daire şeklinde kat ederek, E90 karayolundan, eski antep yoluna bağlanıyor. Daha önce Atakent, Seçkinler gibi koop.sitelerinin olduğu bulvar üzerinde şimdilerde daha lüks ve mimari estetiği de olan kaliteli binalar yükseliyor. Hızlı bir binalaşmanın olduğu semtte biten arsalar, ilçedeki arsa sorununuda ortaya çıkarmış durumda.
Fatih Sultan mah.ne bağlı semt yeni ve modern binalarında bitmesiyle birlikte ayrı bir mahalle olmaya aday görünüyor.

Nizipden Duyurular Etkinlikler
Yavuz Sultan Selim Bulvarı
İnşaallah bize de bir tane nasip olur da gelir otururuz.
İlçemize yakışır bir cadde olacaktır inş.
Vay Maşallah,küçük toprak evli ilçeden,Metropole doğru emegi gecenlerden Allah razı olsun.Selamlar
Fakir fukara nasıl ev sahibi olacak?Var mı TOKİ cilerden sesimi duyan?
Belirtilen istikamette Nizip modrn bir kent görünümünde.Nizip'in imajını bozan ise E90 karayolunun Gaziantep istikametinden ana yol üzerindeki güzergahı ve civarı.düzenlenmesi ilçeye iyi bir görünüm verecektir.
Yavuz Sultan Selim Caddesinden mi bahsediyoruz..? Yoksa Bu bulvar onun uzantısı mı ? Bem tam çözmedim olayı..O cadde asfaltlı ve bitmişti..Demekki arka tarafı olsa gerek :))))
Sayın ADmin abimizin yayınladığı fotoğraf, aşağıda fotoğrafı bulunan caddenin devamıdır.

Hay Allah razı olsun..Ben de diyom bu çöl neresi :)))))
Ya vallahi çok güzel olmuş,oralardan bir ev almak isterim,şu anda piyasası ne kadar bilmiyorum,biligi verecek bir arkadaş olursa sevinirim.
80-100 arası bende oralarda oturuyorum
Kooperatif evlerinin fiyatları öyle olmakla birlikte, bulvar üzerindeki 200 m2 üzeri binaların fiyatları dolaplar hariç 140,000 ytl den başlıyor :) Bulvarın bitirilmesiyle birlikte dahada değerlenecektir.
Ha nizip ha istanbul mübarek..nerdeyse fiyatlar aynı :)))admin;132627 wrote:Kooperatif evlerinin fiyatları öyle olmakla birlikte, bulvar üzerindeki 200 m2 üzeri binaların fiyatları dolaplar hariç 140,000 ytl den başlıyor :) Bulvarın bitirilmesiyle birlikte dahada değerlenecektir.
nızıpde evlere fıyatlar neye gore verılıyor anlayamadıkkı.140000ytl.antebde en guzel yerlerden nızıbdekınden daha ucuza ev alınırken ya su nızıbe bakın.allah cumle evı olmayanlara yardım etsın vede almayı nasıb etsın ınsallah.
Nizipte ne oluyor anlamıyorum?Çok faiş fiyatlara arsalar,evler satılıyor.
Valla memet'cim o fiyatlara İstanbul'da bile daire alınır.admin;132627 wrote:Kooperatif evlerinin fiyatları öyle olmakla birlikte, bulvar üzerindeki 200 m2 üzeri binaların fiyatları dolaplar hariç 140,000 ytl den başlıyor :) Bulvarın bitirilmesiyle birlikte dahada değerlenecektir.
Ben olsam nizipden alırım abi :)
o caddenin gelecegi cok parlak
Görüntü çok güzel,alt yapı ve master planını incelemek gerek zira...
toki neden gelsin ki :) bu fiyatlara ev satanlar varken
allah kismet ederse bende nizipte alacam nizip gibi hic bir sirin ilce yok
ya ne allaka gelin tabiki toki inşat sektöründen kentleşmelerde elbette nizip acısına gelişme olmalı ve olacaktır
o caddenin ileriki yılarda cok güzel bi manzarası ve evleri pahalı olacak dedi dersiniz
arkadaslar bu toki denen sey nedir nasil birsey toplu konutmu acaba yurt disinda oldugumdan dolayi pek bir bilgim yok .lutfen azda olsa aydinlatsaniz sevinirim
Bende mutlu köyde oturuyorum ve gerçekten rahat.Balkona çıktığınızda komşunun evinde gibi hissetmiyorsunuz kendinizi.Ayrıca yazın sıcağında binaların arasındaki boşluk hava sürkülasyonunuda sağlıyor.Akşam bulvarda koşu parkurunu andıran görüntülerde mevcut.Rahat ve huzurlu yürüyüşler için bekleriz bulvarımıza :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.