fevzi bu kızlar ne diyiy yav .sen dayak yiyecek ne yaptın be kardaş.ben onu bunu bilmem ama seni dövcek anasından doğmamış.sen dayak yiyecek vasıfta delsin.işte kız milleti diyesin vayki bir konu açılsın.heemen kazanda kaynatırlar ha.
Genç Muhabbet
DEDİKODU HATTI VIIŞŞ KELE BACIM
ha arkadaşlar benim fıkra konusuna kimse bişey yazmadı efsane hariç efsaneye teşekürü bir borç bilir selemlarımı iletirim.arkadaşlar biraz konuyu aktifleştirelim yav.fıkralarla buluşalım kahkahalara boğulalım.herkese iyi akşamlar.bu arada belki beni tanımıyor olabilirsiniz .ben de şirin nizibin barındırdığı bir insanım.
sizi bırakmak olur mu hiçç candy...o işin espri kısmı:)candy;131787 wrote:o döwecek kişiyi bende çok bilirim hem newar biz saideyle bikere çok çenesiz deilizz mehmet abii ne çenese ya sizde ha maşşallah ağzımız war dilimiz yok denen cinslerdeniz efsane bu durumda bi kız olarak seninde biziim yanımızda olman lazımmm aşk olsun sanada....
rica ederim...a.slm...fıkra yazmak istiyorum ama çok zamanım olmuyor yine de elimden geleni yaparım inş.kartal yuvası;131791 wrote:ha arkadaşlar benim fıkra konusuna kimse bişey yazmadı efsane hariç efsaneye teşekürü bir borç bilir selemlarımı iletirim.arkadaşlar biraz konuyu aktifleştirelim yav.fıkralarla buluşalım kahkahalara boğulalım.herkese iyi akşamlar.bu arada belki beni tanımıyor olabilirsiniz .ben de şirin nizibin barındırdığı bir insanım.
candy canim arkadasim diline saglik ya bunlar bizimde cenemizi düsük etdiler ya . adimiz cikdi kizz sitede:D:D neyse saglik olsun bizi bilen biliyor zaten :pcandy;131787 wrote:o döwecek kişiyi bende çok bilirim hem newar biz saideyle bikere çok çenesiz deilizz mehmet abii ne çenese ya sizde ha maşşallah ağzımız war dilimiz yok denen cinslerdeniz efsane bu durumda bi kız olarak seninde biziim yanımızda olman lazımmm aşk olsun sanada....
Kartal yuvasi kardesim ya biz dedikodu etmik yavv yani acik acik konusuyoruz demiiii ya iste varmis biri bunu sen duymadin mi daha :D:D sen sor fevziye o bilir kim oldunu :D:Dkartal yuvası;131790 wrote:fevzi bu kızlar ne diyiy yav .sen dayak yiyecek ne yaptın be kardaş.ben onu bunu bilmem ama seni dövcek anasından doğmamış.sen dayak yiyecek vasıfta delsin.işte kız milleti diyesin vayki bir konu açılsın.heemen kazanda kaynatırlar ha.
allah sahibinize yardım etsin :D........................................
Esselamın Aleykum arkadaşlar yeni üyeniz aranızda has nizipli
ihsan
AMİN MEMO KARDEŞİM AMİNNNNNNNNNNnizipli_mehmet;131844 wrote:allah sahibinize yardım etsin :D........................................
efsane BACIM halimden sende anlıyonn haaaaaa ne diy bunlar yafffff :P
yok yaaaa efsane bizim tarafdan fevzii hic ümitlenme
görürükkkk..........
vayyyyyyyyyyyyyyyy s.a bütün kardeşlerime,abilerime,ablalarıma.....
görürükkkkk tabi
benim bacim bizi birakip senden yana mi cikacak saniyon uyuzzz:D:D:D
GICIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
eeeeeee sana cekmisizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi bana müsaade allaha emanet olun
heeeeeeeeeey ben geldim beennn bi hoşgeldin yokmu yaaaaaa....
Candycimmmm bu konu eskimis yavvvv:D:D
kiz gelde söyle biraz dedikodu edelimmmmm:p
siz kızlar yok muuuu
dedikodu yapacak hanekler bulursunuz şimdik :D
yaw bu arada saide bizim memo fenerliydiiii napiydir aceppp ;)
amannn anammmmmm kizlara laf atana bak sen hele
he ya memo kardesim fenerli sitede de yok bugün :D
sen bir arada cok üzülmesin yaaa yazik olur yani böyle seyler
tamam canım yaaaa ararımm :D
demek laf atana bak heleeeee
ben sölerim sana saide hanım
tek başıma bile baş edemim siz kızlarala :D
keleeee bunlarlaa başa çıkılmazzz:D
he anam he sen basa cikarsin :D
:D
hüseyin sen fenerlimisin
YOoooooOOOO Cİmbomluyuuuummmm....:D
G.Oftaş macına 20 kişilik rezervasyoın yaptırdık kısmetse gidicez çıldırmayaa:Dbizim şirketin patronu galatasaray klübüne üye yaa halledio hemen gittik ricada bulunduk tmm dedi...:d
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.