arkadaş lar bir süre önce osmanlı parkına spor aletleri konulması hakkında görüşlerimizi söylemiştik..sagol sun belediye başkanımız bu konuda duyarsız kalmadı..bugun gördüm spor aletleri gelmiş yerine monte edılecek sanırımmm...beledıye başkanımıza tşk ederiz...( ayrıca orhan abi ye de tşk ler..)
Sorunlarımız Önerilerimiz
osmanlı parkına spor aletleri gelmiş..:)
orhan abi ...foto larını beklıyoruz...gerçi senden önce davrandım ama siteye duyurmaya...:)
emeği geçenlere tşkler
hayırlı ugurlu olsun emeği gecenlere tşk ederiz
hayırlı olsun...
nizipe ve vatandaslara hayırlı ugurlu olsun
hayırlı olsun...
hayırlı olsun
hayırlı olsun, yapılan hizmetlerin kıymetini bileilim...
hatirli olsun
hayırlı olsun
taş üstüne taş koyandan ALLAH razı olsun.
önceLikLe DeğerLi Belediye Başkanımıza ve Orhan Çelik abimize şükranLarımı sunar teşekkürü bir Borç bilirim. isteklerimizin askıda kalmaması beni memnun etmiştir.BizLer OnLardan razıyız İnş.. Rabbimde razıdır...Bir Teşekkür'de Nizip.com'a.
Özellikle bayanların yoğun isteği ve sevgili boroboro kardeşimizin talepleri doğrultusunda yürüyüş parkurunda daha önce yerini boş bıraktığımız jimnastik aletlerinin montesi bu gün tamamen sona erdi artık hizmete hazır. Boroboro senş her gece eorda görcem haberin olsun.
ne diyelim abi allah hayırlı uğurlu etsin sayın başkanımızdan ve emeği geçen yetkili ve etkililerden allah razı olsun .çalışmalarının devamını diler sayğılarımı sunarım.
ben ordayım orhan abi....tük kasını eritmek gerekıyor spor aletlerı zamanında geldi...:)
hayırlı olsun ..
artık gider spor yaparız :)
Nizip Her Zaman Bu Güzelliklere Layık Hayırlı Olsun
orhan abi...etrafına kırmızı beyaz şerit çekmişler...cif kat nasıl kullanacagız...ben bı deneme yapacak tım saglam lık kontrolü güvenlık ten bıraz tırstım..senın selamını söylesem bi şey demezler değilmi..
hayırlı uğurlu olsun efsane beraber gideriz inş.efsane;133134 wrote:hayırlı olsun .. artık gider spor yaparız :)
boroboro abi belki montaj tamamlanmamıştır hem neden tırstınızki :Dbişey demezlerboroboro;133158 wrote:orhan abi...etrafına kırmızı beyaz şerit çekmişler...cif kat nasıl kullanacagız...ben bı deneme yapacak tım saglam lık kontrolü güvenlık ten bıraz tırstım..senın selamını söylesem bi şey demezler değilmi..
basak oraya çift kat şeriti çeken bosuna mı çekmiş..körmüsün demezlermi adama..süs diyemi bunu cektık demezlermi adama...
boroboro abi sizde şeritlerin kaldırılmasını bekleyin:) belki açılış yapılacaktır ilk spor aletlerini siz kullanırsınız inş.
bence şerit ler kalsın bugun acılmıştı...her spor aletının basında 25 cocuk sırya girmiş..birisini de kırdılargüvenlık asayişi saglamaya ve aletlerı korumaya calısıyordu...düşündüm de nizip te kı canavarlar onları saglam bırakmaz...
aynen yaa spor aletlerinin başında bir sürü çocuk ,spor yapanları izliyorlardı...komik bir görüntü vardı :)
alısacaklar ablası alısacaklar..........:)efsane;133373 wrote:aynen yaa spor aletlerinin başında bir sürü çocuk ,spor yapanları izliyorlardı...komik bir görüntü vardı :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.