Nizip.com
Üye ol
Tarım ve Sanayi Konuları

Devamlı olarak zeytinyağı ve defne sabununu seçiniz

Görüntülenme: …

mgünok Üye
Prof. Dr. Erkan Topuz, yine herkesi ekran başına kilitleyen açıklamalar yaptı...
Esra Ceyhan'ın Kanal D'deki programına konuk olan İ.Ü. Onkoloji Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Erkan Topuz, yine herkesi ekran başına kilitleyen açıklamalar yaptı.
Erkan Topuz, bulaşık deterjanlarından, halıların temizliğine kadar çok önemli ayrıntılardan bahsetti. 'Benim mücadelem bu yaştan sonra halkımızı kanserden korumaktır. Kanser tedavisi sonra geliyor. Bir korunma bin tedaviden evladır. Bunları ilk defa duyuyorsunuz ama gerçek bunlar. Ben bunları kendimi bu işe adadığım için anlatıyorum. Bu anlattıklarımı Türkiye ilk defa duyuyor. Belki dünyada da çok az duyan vardır' diyen Prof. Dr. Erkan Topuz, herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı.
Bulaşık makinasında kullandığınız deterjan da petrol ürünüdür, kanserojendir. Ne kadar yıkarsa yıkansın kalıntılar kalabilir. Eğer sağlığınızı düşünüyorsanız çıkardığınız bulaşıkları sirkeli suyla ya da limonlu suyla silin.
-Her türlü deterjandan kaçınız. Devamlı olarak zeytinyağı ve defne sabununu seçiniz. Ellerinizi, vücudunuzu hakiki zeytinyağ, defne veya fıstık yağından yapılan hakiki sabunlar da seçilebilir. Deterjandan kaçıyoruz ve çok aşırı miktarda suyla duruluyoruz.
-Oda spreyleri doğrudan doğruya petrol menşeli. Zehiri soluyorsunuz. Akciğerinize geçiyor ve dolaylı olarak bağışıklık sisteminizi bozuyor.
Meyva suyu yerine posasıyla tüketin. Biz kanserli hastalara suyunu veriyoruz. Meyve suyuna geçmeyen çok madde posada kalıyor. Bu şekilde kolon ve miğde kanserinden korunmuş oluyorsunuz.
Mustafa Bilici Üye
güzel bir bilgi teşekkürederiz sonuç itibariyle doğal olan herşey sağlıklı oluyor aynı zamanda...
kayamat Üye
hocama katılıyor ve hak veriyorum... ki zeytinyağının faydalarını eminim bilmeyenimiz yoktur...
ümid ederimki ülkemizde bu mucize besinin kullanıcı grupları daha da bilinçlenir ve çevresini de bilinçlendirir....

selam ve dua ile kalınız...

www.kayamat.net/web
matematiğin yenilikçi yüzü......
emin27700 Üye
nizipte bunun çok kişi farkında olduğunu görüyorum bu çevrelerde gerçekten biliyorlar batıda ise sadece çok zenginler kullanıyor kullanmıyan kesim (para yetişmediğindenmidir yoksa bilincsiz olduğundanmıdır) bilinmez çoğunluk olan kısımdır ben dışarıda 20 sene kaldım ve gördüğümü söylüyorum keşke bunu onlarada bildirebilseydik belki birilerine faydamız dokunabilirdi
mehmet karakaş Üye
Zeytinyağlı sabun çok iyi.Önceden bende kullanmazdım 3 aydır kullanıyorum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim