Site ve Üyeler Hakkında

Nizip Com sitesi

Görüntülenme: …

gurbeci nızıpli Üye
Bu Sıtenın Sahıplerı Olan Arkadaslar Neden Gercek Nızıplılerının Yazılarına Ve Resımlerıne Yer Vermıyorsunuz çok Uzuluyorum 1 Haftadır Takıp Edıyorum .,nızip Ve Halkının Yemekten Ve Mahmut Kucukten Baska Konusu Y Yokmu Acaba .gerçek Nızıp Sıtesını Istanbul Merkezlı Yakında Kuruyoruz Butun Gercek Nızıplılere Duyurulur
HakanSahin Üye
nizip com akp li die konu açıyorsun. başlık konuyla alakası yok. Değiştirildi. siteniz için açıldığında bilgi verirseniz memnuniyetle gelir ziyaret ederiz.
coskun Üye
Belliki arkadaş yeni ve siteyi inceleyememiş. Resim bölümünde binler resim var. Ayrıca nizip'le alakalı hiçbiryerde olmayan bilgiler burda mevcut.
M.KÜÇÜK Üye
Evet Ben Gerçek Bir Nizipliyim Babamda Onun Babasıda Nizipli. Bursa'da Yaşıyorum Nizip Com'luyum, Akp'liyim, Türküm Doğruyum çalışkanım. Siz Bir Site Kurun Iyi Olur Rekabet Kaliteyi Getirir. En Büyük Hayalim Bir Gün Tekrar Nizip'e Dönmek Ve Orada ölmek Ve Aile Mezarlığına Gömülmek. 1992 Yılında Nizipten çıktım. Hayatımda En Büyük 2 Tane Yanlışım Var 1. Nizipten çıkıp Bursa'ya Gelmek 2. Ise Bir Nizipli Kızla Evlenmemek.
Bilmem Anlaşıldımı Gurbeci Nizipli(gurmemisin Gurbetcimisin Onuda Anlayamadım Ya Neyse)
Orhan Çelik Üye
Her şeye tahammül ederim ama Mahmut abiye laf söyleyenin üyeliğini iptal ederim. Bu ne hiddet bune öfke be :(
M.KÜÇÜK Üye
gurbeci nızıpli;131943 wrote:Bu Sıtenın Sahıplerı Olan Arkadaslar Neden Gercek Nızıplılerının Yazılarına Ve Resımlerıne Yer Vermıyorsunuz çok Uzuluyorum 1 Haftadır Takıp Edıyorum .,nızip Ve Halkının Yemekten Ve Mahmut Kucukten Baska Konusu Y Yokmu Acaba .gerçek Nızıp Sıtesını Istanbul Merkezlı Yakında Kuruyoruz Butun Gercek Nızıplılere Duyurulur

Bak sana küçük bir hikaye anlatayım; köyün birinde bir ağa, ağanında bir odası varmış bu köye gelen, yolu düşen herkes gelir misafir olur ağırlanırmış.Odada hergün yemek pişer kısmeti olan herkes karnını doyururmuş.Köyde ise sonradan görme üç beş kuruş parası olan birisi varmış yanında da birde adamı. Bizim sonradan görme bir gün adamına! yahu bu nedir koskocaman köyün ağası şu odada çıkan yemeklere bak bir gün bulgur pilavı, birgün tarhana çorbası birgün mercimek v.s böyle olurmu biz bir oda açalım millet görsün bakalım ağalık nasıl oluyormuş deyince, adamı valla doğru söylüyorsun demiş.
Açmışlar bir oda herkese haber göndermişler falan adamın odası açıldı buyrun gelin diye.tabi yeni oda açıldı diye her gün koçlar kesiliyor kavurmalar kebablar yeme içme gırla, herkes başlamış yeni odaya gitmeye eski odaya gidenlerin sayısı her gün azalmış, derken kimse gelmemeye başlamış,ağa adamına hadi demiş odayı kapat bizde o odaya gidelim deyince adamı, ağam nasıl olur demiş. Kapat demiş ağa kapat hadi gidiyoruz.
gitmişler onlarda yeni odaya tabi sonradan görme gelen sayısı çok olunca iyice havaya giriyor kesilen koç,kuzu sayısı artıyor eti yağı pirinci derken masraf iyice artıyor üç beş ay böylece geçiyor. Bir sabah millet kalkıp odaya gidiyorlar birde bakıyorlar ki adam geceden evi barkı toplamış kaçmış. ağalık yapacağım diye ne var ne yok hepsini tüketmiş eski ağa diyorki adamına git diyor şu bizim odayı açıp temizleyin de yine az çok millet bir şey yesin.Ben kendi adıma çoğunluk neredeyse ben oradayım bulun 10.000 kayıtlı üyeyi çıkarın derginizi yapın ilçenizin tanıtımını başta admin olarak kapatalım nizip.com'u sizin siteye gelelim.
M.KÜÇÜK Üye
Orhan Çelik;131978 wrote:Her şeye tahammül ederim ama Mahmut abiye laf söyleyenin üyeliğini iptal ederim. Bu ne hiddet bune öfke be :(

Yav Orhanım yorma kafanı böyle şeylere, yukarıda cevap ve hikayeyi anlattık.Halep ordayda arşın da burda atlasın görelim.
HakanSahin Üye
mahmut abi : bu kadar öfkeye inan değmez. üye adını gurbetçi yazamayan üyenin eleştrisi ne olacak. ben aslında kapatcaktım konuyu ama bu tür şeylere prim vermemek lazım.
ibrahim Üye
arkadaş siteyi 1 haftadır takip ediyormuş, maşallah çok hızlıymış ki 1 haftada butun siteyi inceleyebilmiş,
1. si zaten galerimizde niziple alakasız resim yok, buna özellikle dikkat ediyoruz, birkaçtane varsada bunlar farklı anlamlar olduğu içindir.
hakanın dediği gibi konu başlığıyla içeriği arasında dağlar kadar fark var velakin olmasa bile nizipten %60 oy almış bir parti çoğunluğunun siteyede yansıması son derece normal...
neyse o kadarda önemli ve ciddi bir eleştri değil zaten
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
nizip hakkında kurulmuş yüze yakın site var ve çoğunuda buradan bir şekilde duyuruyoruz. Tekel olma gibi bir gayemiz yok. Tek kişi olma gayemiz hiç yok. bunuda buraya içtenlikle mesaj atan arkadaşlardan anlayabilirsin. Mahmut Canımız ciğerimiz, iyiki yazıyor bizi geçmiş hatıralarımıza götürüyor, sayesinde ben çocukluğu bir daha yaşamaya başladım :)
başak Üye
gurbeci nızıpli;131943 wrote:Bu Sıtenın Sahıplerı Olan Arkadaslar Neden Gercek Nızıplılerının Yazılarına Ve Resımlerıne Yer Vermıyorsunuz çok Uzuluyorum 1 Haftadır Takıp Edıyorum .,nızip Ve Halkının Yemekten Ve Mahmut Kucukten Baska Konusu Y Yokmu Acaba .gerçek Nızıp Sıtesını Istanbul Merkezlı Yakında Kuruyoruz Butun Gercek Nızıplılere Duyurulur
yemekler konusu sizi rahatsızmı ediyor?
benim annemde babamda nizipli hepimiz nizip.comu çok seviyoruz yöremizin yemeklerini tanıtmaktan gurur duyuyoruz benim bir sitem var oda nizip.com buradanda asla bir yere gitmem siteniz size hayırlı uğurlu olsun
boroboro Üye
bir deli bı taş atmış kuyuya..40 akıllı cıkarmaya calısıyor hala....:)
felsefefe Üye
Çok tatlı yav hoşuma gitti.

Eeeee daha başka

Bu yeni site kurup kurup bırakanlara tavsiyem...

Aziz hemşerilerim koskoca nizip.com sana da yeter.

Nizip.com kaç GB sen biliyormusun.
Mahmut kardeşim burada ne kadar yer kaplıyor ki...
Azıcık...
miksam1988 Üye
neyse yorum yok.....arkadaslar gereken cevapları vermişler saolsunlar :)
Huzi Üye
Durun durun daha ben cevap vermedim.... Şşşşş bana bak gurbetçi sana bi uçarım valla...Nerden uçtuğumu bile anlayamassın...

Oh beee bende günlerdir tuhaf bir üye gelsede deşarj olsam diyodum,iyi geldi valla...Heh heh...
M.KÜÇÜK Üye
boroboro;132033 wrote:bir deli bı taş atmış kuyuya..40 akıllı cıkarmaya calısıyor hala....:)

Deli deliyi görünce sopayı saklarmış daha dur bakalım.
;)
Mustafa Bilici Üye
abi adam konuyu açtı gitti bir daha geriye dönemedi heralde...
nizipli_mehmet Üye
gör ne yapmaya çalışıyor yani kendı sıtesının reklamını yapmaya çalışıyor herhalde neyse biz hepimiz siteden razıyız
Subutay Üye
Ben kim olduğunu tahmin edebiliyorum aman neyse siz eylenmenize bakın. Hadi kalkın ayağa, oturmaya mı geldik? :)
sütcühössün Üye
Biri komikli yapamayamı çalışıor:D
Kasım Böler Üye
Bu kadar üstüne gitmeseydiniz...

Söyleyen gitmiş herhalde :)
felsefefe Üye
Dikkat dikkat
yeni kullanıcı panelini gördünüz mü.
Yenilikte emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Karşılaştığımızda yemek yedirmek borcum olsun.
YakisikliAntika Üye
Guzel olmus bu deqisiklikler.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim