Basından Nizip Haber

Nizip çifte şampiyonluk Yaşadı

Nrt Üye
Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu tarafından organize edilen 16 Yaş Altı grubu Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası karşılaşmaları dün sona erdi. 4 Nisan 2008 Cuma günü Nizip Kapalı Spor salonunda başlayan Bayanlar ve Erkekler Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası karşılaşmaları dün final maçıyla sona erdi. Saat:10.30’da başlayan karşılaşmalarda üstünlüğünü koruyan Nizip Gençlik ve Spor Kulübü hem kızlarda hem erkeklerde Türkiye Şampiyonası oldu. Dün karşılaşmalar sona ererken dereceye giren takımlar ise ödüllendirildi. Kupa ve ödül törenine ise Gaziantep Milletvekili Mehmet SARI, Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf GÜNER, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi AKDOGAN, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan KARAKUŞ, Nizip İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir DURMUŞ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin ONUR, İl Genel Meclis Üyesi Galip İNAL, Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Başkanı Barbaros TUZCUOGLU, Nizip İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk YAKAR, Nizip Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURT, Türkiye Çim Hokeyi Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Celal AKARCAY çok sayıda okul örgencileri ve örgenci velileri katıldı. Nizip Kapalı Spor salonunda dün sona eren karşılaşmalarda Nizip’e çifte şampiyonluk kazandıran Nizip Gençlik ve Spor Kulübünün başarısı ilçemizde sevinçle karşılandı. 16 yaş altı grubu Salon Hokeyi karşılaşmalarında sonuçlar şöyle oluştu.. Kızlarda en yüksek puanı alan Nizip Gençlik Spor Kulübü Türkiye şampiyonu olurken, İkinciliği Çankaya Belediye Spor Gençlik Spor Kulübü ve Üçüncülüğü Malatya Anadolu Ateşi Gençlik Spor Kulübü aldı. Erkeklerde yine en yüksek puanı Nizip Gençlik Spor Kulübü alarak Türkiye Şampiyonu Oldu. Osmaniye Odadik Gençlik Spor Kulübü ikinci ve Konya Emniyet Gücü Gençlik Spor Kulübü üçüncü oldu. Kızlarda Türkiye Şampiyonu olan Nizip Gençlik Spor Kulübü Kupa ve Madalyası Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner ve Türkiye Çim Hokeyi Federasyon Başkanı Barbaros Tuzcuoğlu tarafından Kupa ve Madalya verildi. Kızlarda ikinci olan Çankaya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kupa ve Madalyasını Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş ve Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuş’tan aldı. Kızlarda üçüncülük elde eden Malatya Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü’ne Kupa ve Madalyasını ise Nizip İçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Onur ve Çim Hokeyi Yönetim Kurulu Üyesi Celal Akarçay’dan aldı. Erkeklerde ise ikinci olan Osmaniye Odadik Gençlik Spor Kulübü Kupa ve Madalyası Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt tarafından takdim edilirken üçüncü olan Konya Emniyet Gücü Gençlik Spor Kulübüne ise Nizip İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar tarafından Kupa ve Madalyası verildi.
Resim kaynağı
Mustafa Bilici Üye
helal olsun... gençleri ve hocalarını tebrik ediyorum...
Orhan Çelik Üye
Maçları kapalıda izledim,gerçekten bizim çocuklar harikaydı,Allah nazardan saklasın,bu konuda emeği geçnelere sonsuz teşekkürler. Rabbim devamını getirsin.
kayamat Üye
takımımızı gönülden selam eder rabbim yollarını daim açık eylesin derim.... www.kayamat.net/web matematiğin yenilikçi yüzü
Mahmut Kurt Üye
Takımlarımızı tebrik ediyorum.Çocuklarımıza fırsat tanındığında neleri başarabileceklerini gösterdiler.Bu günlere kolay gelinmedi ilçe spor müdürümüz Ömer bey marangoza yaptırdığı ve ilkel sayılabilecek stick'lerle(oyun sopaları) hemde paralarını cebinden vererek bu işe başladı.Yıldırım hocamız önce kendisi bu işin kursuna gitti kendisi öğrendi ,aynı inanç ve azimle öğrencilerine öğretti.Durmadan usanmadan günlerce idman yaptırdı.Maçlara gitmek için çocuklarımızın cebinde beş kuruş paraları yoktu sağolsunlar ilçe kaymakamlarımız Sayın Mustafa Canarslan ve şimdiki kaymakamımız Sayın Hakan Yusuf Güner öğrencilerimizin defalarca yol ve iaşe giderlerini sağladılar.Belediye Başkanımız Sayın Hacı Fevzi Akdoğan ve değerli işadamımız Sayın Bilal Çeker Beyler maddi ve manevi yardımlarını esirgemediler.Sayın Milletvekilimiz Mehmet Sarı bey federasyon desteğini sağladılar.Elhasıl nizipliler bu işte el ele verdiler tüm kesimler dayanışma içerisinde yardımlarını esirgemediler ve güç birliği yaptılar.NİZİP KAZANDI...
dervisdörtbudak Üye
Nizipli hemşerilerimize çok basit gibi gelmiş olabilir. Ancak bu bir TÜRKİYE ŞAMPİYONASI idi. Nizip böyle bir organizasyona evsahipliği yapmıştır. Bu ilçemiz için tarihi bir olaydır. Şampiyonada takıımlarımızın kızlarda ve erkeklerde birinci olmaları daha da önemli bir gelişmedir. Buradan emeği geçen milli eğitim ve gençlik spor ilçe müdürlüğüne Mahmut KURTve Ömer YAKAR Beylere teşekkür ederiz.
nizipli_mehmet Üye
gerçektende büyük bi başarı nizipte her ne kadar çim hokeyı için fazla imkan olmasada büyük başarı arkadaşları ve hocalarını tebrik ediyor ve başarılarnın devamının dilerim...
byndr Üye
yanılmıyorsam ben nizipin çim hokeyi oyuncu cocuklarla birlikte ZONGULDAK a aynı otobüste gitmiştim... hepsini çook iyi ,hoş ve güzel çoçuklar... haa bu arada hoca faktörüde var...yani benim izlenimlerime göre hocaları onlarla her anını paylaşıyor bence bu başarının meydana gelmesi normal... tebrikler...
admin Yönetici
Türkiye çapında olduktan sonra her başarı alkışı hak ediyor. Yolunuz açık olsun, bundan sonrası Olimpiyattır İnş.
güreşçi neco Üye
bende kendı takım arkadaşlarımı kutlarım her ne kadar oynama şansı olmadıysa benım için bende onların maçlarımda hakemlık gorevı yaptım aynı heyecanı bende yaşadım tebrık ederım takım arkadaşlarımı
Shark27 Üye
Helal olsun genç kardeşlerime.. insallah bundan sonra da yollari acik olurrr
mavi_hilal27 Üye
NİZİP iyi bir derece yapar işallah
Subutay Üye
Arkadaşları tebrik ediyorum. Nizip'imiz bir spor dalı daha kazandı. Geçtiğimiz yıllarda savunma sporlarında ve masa tenisinde gelen başarılara bir yenisi daha eklenmiş oldu. Tekrar tebrik ediyorum.
çetaş2 Üye
helal olsun sizden bu beklenırdı. neco ayrıca sana helal olsun arkadaşım
emin27700 Üye
maçın olacağını bildiren konuyu okuduğumda dedim bir kaç arkadaşa gidelim seyir edelim dediler ki zaten kazanamaz bizimkiler ben şimdi onur duyarak burayı onlara okutacağım hem kendim hem nizip adına sporcularımıza ve hocamıza teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim
M.KÜÇÜK Üye
İNANIN İNANIN artık inanın, çünkü inanınca oluyormuş tebrikler çocuklar eğer birgün Nizip'e tekrar dönersem sesim kısılıncaya kadar gelip tezehürat yapacağım.
mehmet karakaş Üye
Bu nizip bursaya çokmu uzak mahmut bey:)yazılarınızda hep nizip özleminden bahsediyorsunuz gelmek bu kadar zormu?
POLATCAN Üye
gençlik ve spor müdürümüz Ömer yakar nizip için bir kazaçtır çim hokeyini nizipe sevdiren bu müdürümüze sahip çıkmak lazım.kendisiyle gurur duyarız.BU BÖYLE ENDER İNSANLARA TAOPLUM OLARAK SAHAİP VE YANINDA OLMAK LAZIM.
nazım Üye
Başta Yıldırım Hocayı Ve Tüm Emeği Geçenleri Kutluyorum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim