Gurbetten Duyurular Etkinlikler

TİYATRO YAĞIŞI BAŞLADI

Yılmaz Korkmaz Üye
Paslanmasın dedim :)
HakanSahin Üye
işi kırık ermeni eski defterleri karıştırımış :) buda paslanmasın yeni moda
Yılmaz Korkmaz Üye
Yeni gelenlere maraba
esrik Üye
Ben 11 yıldır bu işin içindeyim yani tiyatronun.çok işimiz var bence ve çok yolumuz tiyatro konusunda ülkemizde ve bölgesel olarak ilçemizde en çok buna ihtiyaç var..eğer bu konuda ciddi bir çalışma yüretmek isteyen arkadaşlarla görüşmek isterim..
onur_t Üye
savcii tanidinmi beni zavallali mahkum kivilcimi baslatan benim:D:D:D
KingArThur Üye
yilmaz_korkmaz;37388 wrote:Benim kimseyi kırdığım falan yok ortada olab bir gerçeği biraz espirili biraz da sitemle karışık dile getirmedir kimse kırılmasın laflarım kimseye değildir ben bu işe gönül bağlamış biriyim eğer niyetleri ciddiyse ve başarılı bir eser varsa herkesten çok çalışr ve çabalarım tekrara söylüyorum sözlerim kimseye değil.
:):):):) Eminim Elinden Geleni Yaparsınız Bırakın bunları ya birara oluşan tiyatro topluluklarına ne yaptınız da şimdi elimden geleni yaparım çabalarım diyosunuz geçen bunları Nİzipte harika bir oluşum gerçekleşiyodu ama kim destek verdi kim ilgilendi sadece lafta kaldı herkes bugün Nizip gibi Her konuda Potansiyeli olan Şehirde Bİr tane Amatör de Olsa Tiyatro Toplulugu yok yazık ne gençler var yetenekli ama sizlerin yüzünden önce pof pof sonra ne haliniz varsa görün hepiniz aynısınız sizler sadece agız atarsınız icraatınız nerde ne yaptınız onu söyleyin yaparız ederizle olmaz bu işler Elimden Geleni Yaparım Çabalarım Diye Laf atanları Kınıyorummmm

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim