Sorunlarımız Önerilerimiz

Nizip'te yenilikler Olsun Mu? Nasil Bir Yenilik Istersiniz

nizipliakey Üye
Sayin Hemşerilerim Güzel Nizip Gün Geçtikçe Gelişmektedir Orda Ki Gözlemlerime Göre Gençler Gidecek Yer Olarak Osmanli Parkini Tercih Ediyor Güzel Bir Tercih Ama Gençler Daha Yeni Yerler Ve Yenilikler Istiyor Mesela Gençlerin Akin Edecekleri Bi Yer Tek Gençler Için Degil Ayni şekilde Diger Kişilerinde Gidebilecekleri Bir Yer Olmalidir Bunun Için Gençler Göz önünde Bulundurularak Yeni çalişmalar Yapilmalidir Bu çalişma Için En Güzel örnek Osmanli Parkidir Gençler Hep Ora Gidiyor Daha Dekorlu Herkesin Gelebilcegi Herşeyin Oldugu Bir Yenilik Yapilmalidir Yorumlarinizi Bekler Tüm Hemşerilerime Slm Ederim
HakanSahin Üye
allah gönlüne göre versin
Mustafa Bilici Üye
Amin ...
nizip27700 Üye
Ben hep çarşı camiinin karşısındaki bulunan bedesteni, yani tarihi iş hanını güzel bir dekorla orayı bir dinlenme kitap okuma yeri olarak yapılmasını. Dekor olarakta nostalji çağırıştıran bir dizayn olmasını isterdim. Orada akşamları melengiç kahvesi içip orada sohbet etmek Nizibi en güzel bir şekilde yadetmek isterdim. Acaba yapması çok mu zor???
Mustafa Bilici Üye
çok güzel düşüncelerin var inşallah bir gün olur...
ONURCEREN Üye
Ya tabi ben Hatay da yaşıyorum ama sonunda yine memleketimize döneceğiz bu yuzden ilçemizde daha büyük aışveriz merkezleri otopark sorunu ,gençlerin daha iyi vakit geçirebilmeleri içn sosyal tesisler(yüzme,basketbol,saz kurs) gibi yerlerin olması lazım
halaf Üye
evet nizipte yüzme havuzları yapılmasını ve bunlarında bütçeye uygun olmasını isterim gençlerimiz bu sayede (belki duymuşsunuz yada biliyorsunuzdur) delikli kaya denen yerde o pis sularda yüzmez
nizipliakey Üye
Halaf Arkadaş çok Güzel Düşüncelerin Var Yeni Fikirlerinide Bekliyorum
only_love Üye
KapaLı EgLence Merkezi oLmaLı bence.. buyuk.. icinde cafe-giyim-kozmetik-ayakkabı-elektronik eşya-market-vb gibi ŞeyLerin oLdugu bi Yer...SosyaL AktiviLerin YapiLabilLicegi bi saLon oLmaLı daha Çok GencLere YöneLik Bi Mekan oLmaLı tabi ki...:)
altinbas Üye
bence önce nizip deilde nizipliler yani bizler biraz değişmeliyiz yenilenmeliyiz kadınların geceleri sokağa çıkamadığı çıksalarda kocaları ağebeyleri yada babalarıyla tedirgin şekilde gezmesinin önlenmesi gerek ondan sonra emin olunki namık kemal ilköğretim okulunun altındaki parkı bilirseniz orası bile güzel ve eğlenceli olur bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorumdur?
sütcühössün Üye
only_love;127047 wrote:KapaLı EgLence Merkezi oLmaLı bence.. buyuk.. icinde cafe-giyim-kozmetik-ayakkabı-elektronik eşya-market-vb gibi ŞeyLerin oLdugu bi Yer...SosyaL AktiviLerin YapiLabilLicegi bi saLon oLmaLı daha Çok GencLere YöneLik Bi Mekan oLmaLı tabi ki...:)
Nie tek kendini düşünüosn...Aslınada büyük bi alış veriş merkezi gibi bir yer yapılmalı.Dükkanlar,çocuk oyun alanları,tiyatro salonu,konser salonu,sinema salonları,eğlence alanları vs,süper olabilir.Belediye böyle bişe yapmalı ki;böyle bir alışveriş merkezinden geliride yüksek olur...Aslında ben böyle söyledim ama yapması ne derecede kolay-zor orasını bilemiyorum...
wanted_akin Üye
Evet bencede nizipli gençler için ortamlar yoktur ve ne yazık ki bizim büyüklerimiz sadece park vs gibi şeyler yaparak egitiyorlar.Ama şu nizip'imize güzel hep aynı şeyler degilde daha degişik.Antepe %90-95 imiz antepe gitmişizdir BEGENDİGİN arada bisiklet hareket yerleri gençlerin takılacagı yerler var görmüşsünüzdür nizip'ede öyle yerler neden yapılmasın ki ama ne yazık ki belediye büyüklerimiz iyi park yapmasını biliyo başka bişi yok...
cengizkrbck Üye
nizip27700;120813 wrote:Ben hep çarşı camiinin karşısındaki bulunan bedesteni, yani tarihi iş hanını güzel bir dekorla orayı bir dinlenme kitap okuma yeri olarak yapılmasını. Dekor olarakta nostalji çağırıştıran bir dizayn olmasını isterdim. Orada akşamları melengiç kahvesi içip orada sohbet etmek Nizibi en güzel bir şekilde yadetmek isterdim. Acaba yapması çok mu zor???
kolay abi sadece senin gibi düşünen paralı kudretli biri lazım...
hayri murat bakırcı Üye
sütcühössün;131577 wrote:Nie tek kendini düşünüosn...Aslınada büyük bi alış veriş merkezi gibi bir yer yapılmalı.Dükkanlar,çocuk oyun alanları,tiyatro salonu,konser salonu,sinema salonları,eğlence alanları vs,süper olabilir.Belediye böyle bişe yapmalı ki;böyle bir alışveriş merkezinden geliride yüksek olur...Aslında ben böyle söyledim ama yapması ne derecede kolay-zor orasını bilemiyorum...
Aslında çok güsel bir düşünce ama bir kaç tane bar clup falan yapılsa iyi olur cumartesi gecesi kopma gecesi eğlenirdik...
mehmet2763 Üye
Fikirler güzel ama uygulayan yok.....
nizipliakey Üye
cadde27 barların nizipte iş yapcagını sanmam güzel düşünce ama iyi dekorasyon bide disco gibi ucuz olcak yerler olmalı
doganesmeray Üye
herşeyden önce nizipe bir kültür merkezi lazım
ahmet yaprak 2000 Üye
Bir zamanlar bir büyüğüm bana bazı şeylerin değişebilmesi için önce kafaların değişmesi lazım demişti.Dolayısıyla diyorum ki bu zihniyet değişmeden yenilik zor olur.Onun için önce zihniyetin değişmesi lazım. Bazı abilerimiz yazmışlar böyle böyle olmalı diye.Ha dedikleri gerçekten güzel şeyler.Ama bu kafayla Nizip insanı bu yenilikleri hakediyor mu gerçekten bilemiyorum.Son olarak diyorum ki eğer gerçekten değişme isteniyorsa önce kafalar değişsin sonra Nizip.Sağlıcakla kalın.Herkese selamlar ve esenlikler.
wanted_akin Üye
Şu nizip'e kültür merkezi gibi bi yer açsa çok güzel olacak valla...
boroboro Üye
kültür merkezi ..gençlık merkezii..sinema.. tiyatro... futbol sahasıı..basket bol sahası...veleybol sahası..meslek edındırme kursları...anfi tiyatro..cumhurıyet mah.sinin trafige kapatılması kilit taşı döşenmesiii.süs havuzları yapılması ..alısverıs merkezi halıne getırımesii..ataturk blv ve ptt cad aracların park etmemesi..yıkılan fıstık halinin yerıne katlı otopark yapılmasıı..sebse halinin bir an önce kalkması..çok şeymi oldu ...?????
Yılmaz Korkmaz Üye
Yok hiçde çok değil isteyenin bir yüzü vermeyen zenci :D
wanted_akin Üye
boroboro sana katılıyorum teşekkürler bunları yazdıgın için çünkü bunlar gerekli ve olması gereken şeyler...
mustafasahin Üye
nizip27700;120813 wrote:Ben hep çarşı camiinin karşısındaki bulunan bedesteni, yani tarihi iş hanını güzel bir dekorla orayı bir dinlenme kitap okuma yeri olarak yapılmasını. Dekor olarakta nostalji çağırıştıran bir dizayn olmasını isterdim. Orada akşamları melengiç kahvesi içip orada sohbet etmek Nizibi en güzel bir şekilde yadetmek isterdim. Acaba yapması çok mu zor???
senile aynı fikirdeyiz abi hiç olmassa restore edilip güzel bir mekan oluşturulabilirnir kitap oluma gibi aktiviteler yapılabilinir ben orhan abiyle knuştum zaten bu konu orası şahıs malıymılş belediyemizin ileriki senelerde böyle bir düşüncesi var ama çok güzel olur
servet BÜYÜKTEKE Üye
Kültür merkezi yapıldığınada boş kalmamalı orayı cazip olmalı yoksa beton dan ibaret olur.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim