Nizipden Duyurular Etkinlikler

Lise öğrencileri Arası 1.zeka Oyunları Yarışması

ali-kilic Üye
NİZİP ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ZEKA KULÜBÜ LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI
Nizip Endüstri Meslek Lisesi Zeka Kulübü nin hazırladığı ,Lise Öğrencileri Arası 1.Zeka Oyunları Yarışması ;Eleme sorularıyla başladı.Zeka Oyunları Yarışması Eleme,Yarı Final ve final olmak üzere 3 aşamadan oluşuyor,sorularını Nizip Endüstri Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik Alanı Şefi Ali KILIÇ hazırladığı yarışma; matematik,mantık ve zeka sorularından oluşuyor. Yarışmaya katılım bireysel olup,Nizip te istekli tüm lise öğrencileri katılabileceklerdir.Eleme sorularının cevaplarının en geç 31 mart 2008 tarihine kadar Nizip Endüstri Meslek Lisesine elden teslim etmesi gerekmektedir. Eleme Sorularına en çok doğru cevabı veren 100 yarışmacı 30 nisan 2008 tarihinde yapılacak olan Yarı Final Yarışmasına girme hakkını kazanacaktır. Yarı Final Yarışmasında en çok doğru cevabı veren 20 yarışmacı ise 28 mayıs 2008 tarihindeki Final Yarışmasına girecektir.Final Yarışmasında En çok doğru cevabı veren 10 yarışmacıya aşağıdaki ödüller verilecektir Birinciye : Dijital Fotoğraf Makinası ve Başarı Belgesi İkinciye : Cep Telefonu ve Başarı Belgesi Üçüncüye : Divx Player ve Başarı Belgesi Dördüncüye : Buharlı Pişirici ve Başarı Belgesi Beşinciye : Discman ve Başarı Belgesi Altıncıya : Telsiz Telefon ve Başarı Belgesi Yedinciye : Saç Kurutma Makinası ve Başarı Belgesi Sekizinciye : MP3 Player ve Başarı Belgesi Dokuzuncuya : Flash Bellek (2 GB) ve Başarı Belgesi Onuncuya : Flash Bellek (2 GB) ve Başarı Belgesi Yarışma soruları,katılım şartları ve ödüller ile ilgili her türlü bilgiye www.nizipeml.meb.k12.tr ve ali-kilic@msn.com adresinden ulaşılabilecektir.
Mustafa Bilici Üye
güzel bir yarışma olacağa benziyor inşallah ilgi ve alaka iyi olur...
Mustafa Bilici Üye
sadece lise öğrencilerimi katılacak acaba?...
ali-kilic Üye
evet sadece lise öğrencileri katılabilcek.Bu sene böyle bir deneyim yaşayalım.ilgi olursa seneye artık ilköğretim öğrencileri içinde yapabiliriz.BU yarışmanın en zor tarafı sponsor bulmak yoksa türkiye genelide yapılabilir..NİZİP TE FARKLI BİR YARIŞMA YAPALIM DEDİM.öğrencilerimiz şiir,resim ve kompozisyon yarışmalarında ve dereceye giren öğrencilere sadece kitap verilmesindende bıktılar düşünüyorun .yarışma için görüşlerinizi fikirlerinizi ali-kilic@msn.com belirtirseniz memnun olurum
admin Yönetici
Çok faydalı bir yarışma olarak görüyorum. İmkan olsada liselerarası Nizip kültürü üzerinede bir yarışma zinciri düzenlense.
ahmetcicek Üye
ali kılıç hocamı gayretlerinden dolayı tebrik ederim.
M.KÜÇÜK Üye
Bu tip etkinlikler çok faydalı olur,ödüllerde teşvik edici.
By_KARADUMAN Üye
ali hocam teprik ederim anadolu meslekten resul....hocam tebikler gercekten resim,siir yarısmalarından artık bıkmıştık.... cok faydalı bir deneyim anadolu meslekten resul.... harika bir yarısma... buradan ahmet cicek hocamada saygılar GENÇ MESLEK(aanadolu)LİSESİ
makifozcan Üye
Katılıyorum Ali Hocam size, artık kitap hediyesi yeni nesil öğrencileri açmıyor maalesef. Biraz daha teknolojik hediyeler sanırım katılımın cezbedecektir. Umarım nizip için faydalı bir yarışma olarak ilerleyen yıllarda da devam eder. tabii nizip zenginlerinin elini sponsor olarak ceplerine atmaları lazım. Sadece tebrik etmek ya da teşekkür etmekle olmaz yani :)
ali-kilic;127750 wrote:evet sadece lise öğrencileri katılabilcek.Bu sene böyle bir deneyim yaşayalım.ilgi olursa seneye artık ilköğretim öğrencileri içinde yapabiliriz.BU yarışmanın en zor tarafı sponsor bulmak yoksa türkiye genelide yapılabilir..NİZİP TE FARKLI BİR YARIŞMA YAPALIM DEDİM.öğrencilerimiz şiir,resim ve kompozisyon yarışmalarında ve dereceye giren öğrencilere sadece kitap verilmesindende bıktılar düşünüyorun .yarışma için görüşlerinizi fikirlerinizi ali-kilic@msn.com belirtirseniz memnun olurum
Mustafa Bilici Üye
ali-kilic;127750 wrote:..NİZİP TE FARKLI BİR YARIŞMA YAPALIM DEDİM.öğrencilerimiz şiir,resim ve kompozisyon yarışmalarında ve dereceye giren öğrencilere sadece kitap verilmesindende bıktılar düşünüyorun .yarışma için görüşlerinizi fikirlerinizi ali-kilic@msn.com belirtirseniz memnun olurum
bence çok isabetli olmuş çocukların gelişmesi yeteneklerinin artması mantıklı düşünme ezbere yönelmeme gibi etkenler bu tür yarışmalarla gelişir inşallah her sene de tekrarlanır...
ali-kilic Üye
zekaoyunları yarışmasının sonuçları ve cevapları açıklanmıştır
Mustafa Bilici Üye
cemal yücel kardeşimizi tebrik ederim... sorularda alsaydık iyi olurdu hocam...
ali-kilic Üye
arkadaşlar eleme sorularu bu sayfanın üst kısmında yayınlanmıştı zaten.nizip te zannedersem 10 lise var zaten toplam 15 kişi müracaat etti .bir ay süre bile kafi gelmemiş .nizip zeka kulübü kurmayı hedefliyordum ama vazgeçtim.maalesef ezberci,bedavacı,halinden razı bir gençlik geliyor.Allah sonumuzu hayreylesin
Mustafa Bilici Üye
ali-kilic;131303 wrote:arkadaşlar eleme sorularu bu sayfanın üst kısmında yayınlanmıştı zaten.nizip te zannedersem 10 lise var zaten toplam 15 kişi müracaat etti .bir ay süre bile kafi gelmemiş .nizip zeka kulübü kurmayı hedefliyordum ama vazgeçtim.maalesef ezberci,bedavacı,halinden razı bir gençlik geliyor.Allah sonumuzu hayreylesin
bu soruları örnek soru sanıyordum... sayın hocam lütfen vazgeçmeyin... belki haklısınız ama pes etmekle sorun çözülmüyor eğer destek istiyorsanız manevi olarak her türlü desteğe hazırım gelin bir kaç arkadaş daha bulup mücadele edelim... saygılarımla...
ali-kilic Üye
2008-2009 öğretim yılında gaziantep geneli olmak üzere, gaziantep ilköğretim okulları arası, gaziantep liseler arası nizip meslek yüksekokulu bölümler arası(istenirse tabiki) zeka oyunları yrışması yapmayı düşünüyoruz. ilçe mili eğitim müdürümüzde yarışmaya olumlu baktığını söylemişti. 1.zeka oyunları yarışmasını nizip teki lise öğrencileri için yapmıştık ama maalesef gerek okul idarecileri,öğretmenleri ve öğrenciler ilgisiz kalmıştı. gaziantep geneli yaparsak en azından ilk defa nizip te böyle büyük bir organizsyon olup nizip in adını duyurmuş olacağız SORULARI ŞİMDİDEN HAZıRLADIM yapmayı planladığımız yarışma için fikirlerinizi bekliyorum email adresimede gönderebilirsiniz saygılar ALİ KILIÇ
servet BÜYÜKTEKE Üye
ali hocam bu tür etkinliklerinher zaman yapılmasından yanayım bu iş için emekleriniz için teşekürler etkinliğini canı gönülden destekliyorum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim