Semerkand Dergisinin Düzenlemiş Olduğu Ağaç Dikme Kampanyasına Muhteşem Bir Katılım Oldu Orhan Budak Beye Teşekkür Ederim Katılanlardan Allah Razı Olsun Herkesin Eline Sağlık
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Resim kaynağı
millet kebapları bekliyor:)
salih hıc gozunun yasına bakmaz affetmez sız dua edın ogun ıstahı yoktu o kdar yemıs ya ıstahı olsaydı mazallah sonunu dusunemıyorum :D:D:D:D
bu arada bu hafta tekrar gidicez gitmek isteyen olursa haberimiz olsun...
Pazar Günü Taşbaşa 4000 Ağaç Diktik
Görüntülenme: …
çok güzel bir gün oldu gelen herkesten Allah razı olsun emeği geçenlere ve düzenleyenlere teşekkür ederiz paylaşım için bir kaç resim atıyorum...
SAYGILARIMLA...
SAYGILARIMLA...
millet kebapları bekliyor:)
tabi bu işin şakası Allah razı olsun bu kardeşimiz bayağı hizmet etti.Velhasılı çok güzel bir gündü sayın belediye başkanımız ve millet vekilimiz de oradaydı hepsinden de Allah razı olsun...
Ağaçları Seve Seve Diktik Darısı Başınıza.sayğılarımla.
Allah razı olsun çok güzel bir gündü.Gelen tüm kardeşlerimizin hayrını Allah(c.c.) kabul etsin. Allah(c.c.) SEMERKAND DERGİSİnden ilgilenen herkesten razı olsun.
Mustafa Bilici;128927 wrote:
tahminlerimize göre 5 dürüm yedi 6.ya et kalmadı ekmeği kuru kuru yedi...:):D
salih hıc gozunun yasına bakmaz affetmez sız dua edın ogun ıstahı yoktu o kdar yemıs ya ıstahı olsaydı mazallah sonunu dusunemıyorum :D:D:D:D
emegı gecen herkesten rabbım razı olsun
davut kardeşim seni geçemem ama ne yapayım huyum kurusun.
davut kusura bakma ne yapayım huyum kurusun seni yine geçemedim.ahhhhhhh ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh geçemedim yine şu davut'u.
Mustafa agacımızı diktinmi kurban.Allah hepinizden razi olsun.Selamlar
Diktim abi inşallah taşbaşın güney yamacında 3 tane tutarsa inşallah gider gölgesinde bir köfte yersin artık...fsoyarik;129276 wrote:Mustafa agacımızı diktinmi kurban.Allah hepinizden razi olsun.Selamlar
bu arada bu hafta tekrar gidicez gitmek isteyen olursa haberimiz olsun...
Teşekkür ettim sevgili kardeşim.Babana çok selam ellerinden öperim.Selamlar
ne demek abi senin emrin olur...başüstüne aleyküm selamfsoyarik;129301 wrote:Teşekkür ettim sevgili kardeşim.Babana çok selam ellerinden öperim.Selamlar
Semerkand vakfına, gerek belediyemiz adına ve gerekse ilçemiz adına sonsuz teşekkürler.
orhan abiyi oralarda göremedim sen gördün mü mustafa abiiiiiii :D:D:D;)
arkası da gelir inşallah
Allah kabul etsin
Organizasyona emeği geçenlere, Öncülük yapanlara, Bu işe, işini bırakıpta gidenlere ve herkese teşekkür ediyorum..
Böyle memleket ve insanlık için faydalı olan girişimlerin olması ve yapılması hepimizin yararınadır.
Bu tür oluşumların katlanark çoğalmasını ümit ediyorum. sevgiler....
a
Böyle memleket ve insanlık için faydalı olan girişimlerin olması ve yapılması hepimizin yararınadır.
Bu tür oluşumların katlanark çoğalmasını ümit ediyorum. sevgiler....
a
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.