Belkıs mahallesi sınırları içerisinde bulunan yeşil caminin etrafında bulununan yüksek duvarları yıkıp,etrafını açtık. Çevresine yürüyüş yolu,oturma gurupları ve güzel şadırvan yaptık. Yeni yaptığımız lüx tuvaletleri ve kuran kursu ile , çevre halkının büyük beğenisini alan yeşil cami,yeni görünümüyle zergil yoluna yeni hava kazandırdı.
Resmi aç
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Yeşil caminin yeni halini gördünüzmü
Baharda çim ekilince dahada güzel bir görünüm ortaya çıkacaktır.
Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir çalışma ve bir belediyemiz var.Şunu açıkca belirteyim bu belediyenin görevleri arasındada degil.Böyle bir çalışma için gerek belediye yetkililerine gerekse bunu bizimle paylaşan Sevgili ORHAN kardeşimize ayrı ayrı teşekkürler.Selamlar
Belediyenin en akılcı hareketinden birisi bu cami/park uygulaması oluyor. Hem camilerimiz ferahlayıp, halkla kucaklaşıyor. Hemde etrafa yeşillik hakim oluyor.
bu fevzi paşa mah yeşil camimi acaba, oysa eger evimiz tam karşısındaydı çok hatıralarım var bu camide kaç defa minarenin tepesine çıkmıştım ayrıca hocanın eşi kızları hep süpürür temizlerdik mahallelilerle birlikte çok degişmiş tanıyamadım harika olmuş
Esera hanım fevzipaşada değil,belkıs mahallesi zergil yolu üzerindeki camii dir.
Etrafı hapishane duvarını andırıyordu,yıkılması güzel olmuş. Şadırvana da diyecek yok valla.
önceden camilerimiz yüksek duvarlarıyla sanki müstakil evi andırıyordu. oysa uygulanan bu projeyle ilçemizdeki birçok cami vatandaş ile iç içe olmaya başladı.
emeği geçenlerden Allah razı olsun
çok güzel olmuş gerçekten diğerleride güzel olmuştu inşallah daha iyileride olur...
abicim ne evi yaaaa hücreyi mi desem insanlar bazen camiii vardı galiba diye soruyorlardı ama şimdiki halleri çok daha güzel belediyemize teşekkür eder çalışmalarının devamında kolaylıklar dilerimibrahim;126728 wrote:önceden camilerimiz yüksek duvarlarıyla sanki müstakil evi andırıyordu. oysa uygulanan bu projeyle ilçemizdeki birçok cami vatandaş ile iç içe olmaya başladı. emeği geçenlerden Allah razı olsun
Emeği Geçenlerin Allah(c.c) Cennette Makamlarini,derecelerini Yükseltsin
izine geldigimde gördüm çok güzel olmuş ellerine saglık
bir gece sıkışmıştım da tuvaletine girmek için büyük bir çaba sarfetmem gerekti. çok güzel olmuş. teşekkürler.
çok güzel olmuş emegi geçenin babasına rahmet
cok güzel olmus ya benim evin tam karsisi .
bu kalıcı eserlere emeki gecenlere içten likle teşekür eder.yapılanların allah tarafın öteki tarafta gecen akçe ile ödüllendirilmesini temenni ve dua ederim. şimdi arkadaşlar bu ne alaka derse bende onlara akifden bir dörtlük söylerim ey sarif sarraf kendine bir kese diktir öteki tarafda gecen akçe ney ise onu biriktir.mehmet parlar saygılarımla
camilerimizi hücreyle özdeşleştirmek.... bu kadar da olmazzz.. allah islah eylesin çalışma güzel ama üslup çok cahilce..fevzi çilkız;126832 wrote:abicim ne evi yaaaa hücreyi mi desem insanlar bazen camiii vardı galiba diye soruyorlardı ama şimdiki halleri çok daha güzel belediyemize teşekkür eder çalışmalarının devamında kolaylıklar dilerim
Evet Fevzi kardeş gerçekten önce camii olduğu belli değildi,şimdi o güzellik ortaya çıkınca bir başka oldu. :)
Harika Olmuş Bu Camiyi Enson 5 Yıl önce Görmüştüm Ve Istan Bulda Oldum Için Nizibi Baya Deyişiklige Bürün Dürmüşler Başkanımızı Kutlar Başarılarının Devamını Temen Ni Ederim _mustafa Kaya _27 Fb 1907
Bütün Camilerimiz böyle olsun, nedir o hapishane gibi duvarlar, camiyi insanlardan soyutlamış gibi herkes güzelliğini görsün camilerin, bu görünümleri insanı cezbediyor. insanlar ibadetini yapsın, suyunu içsin, içerisinde dinlensin. Ellerinize sağlık emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.