Nizip Eğitim Fakültesi

ilk Fakültemiz Eğitim Fakültesi

admin Yönetici
Nizipe Gaziantep Üniversitesine bağlı bir Eğitim Fakültesi açılması Üniversite konseyinde onaylanarak bugün Yök kuruluna gönderildi. Kısa zamanda Yök kurulunca da onaylanması beklenen Eğitim fakültesinden başka 2 fakültenin daha açılması gündemde. Fakültenin Yök kurulunda onaylanmasından sonra şimdiki bina ve kampüs civarına yeni bir Eğitim Fakültesi binası yapılacak. Bu konuda görüşlerini aldığımız Gaziantep milletvekili Mehmet SARI, yurt projesi içinde çalışmalarının sürdüğünü, bu fakültelerin onayıyla beraber kredi ve Yurtlar kurumuna bağlı erkek ve kız öğrenci yurtlarının açılmasınında daha kolay olacağını belirtti.
byndr Üye
nizip için bence verilebilecek en önemli haberlerden birisi... çünkü ben bir üniversite öğrencisiyim ve bir üniversite öğrencisinin bulundugu ile veya ilçeye sağladıgı katkı baya fazla...bunu düşünürsek egitim fakültesinin açılması nizipimize baya katkı sağlıcak...
M.KÜÇÜK Üye
Nizip için hayırlı olsun(Tekrak Nizip'e dönmek için her geçen gün yeni bir bahanem oluyor)
Ö.Bulut Üye
Bu habere ne kadar cok sevindim anlatamam. İlçemizin her gecen gun ne kadar iyiye gittiğini göruyoruz. Tüm yetkililere canı gönulden sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Nice guzel haberlere...
Mustafa Bilici Üye
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...
Orhan Çelik Üye
İleride dahada güzel haberler alacağız. Sayın milletvekilimize katkılarından dolayı teşekkürü borç biliriz.
benbaskan Üye
bu haber çok güzel inşaallah bir an önce onaylanarak yapım çalışmalrına başlanır ve kısa sürede faaliyete geçer... emeği geçen herkese canı gönülden teşekkürler...
Subutay Üye
Hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda bir de mühendislik fakültesi açılır.
ibrahim1015 Üye
slm çok sevindim hayırlı uğurlu olması dileklerimle devamı gelir inşallah.
yalnız kurt Üye
hayırlı olsun devamı gelir işallah
nazım Üye
Eğitim fakültesi, Nizip'in çehresini değiştirecektir. Çünkü Eğitim Fakültesi demek, nitelikli öğrenci demek, en az 4 yıl eğitim demek. Ayrıca Nizipliler de rahat eğitim imkanı bulacaklar. Ama Nizip'e acilen özel yurtlar ve devlet yurtları lazım olacak.
umitbozoglu Üye
nizip için hayırlı olsun diyelim yapılırsa çok iyi olur
n.ozaslan Üye
memleketimize hayırlı uğurlu olsun
senelbenlier Üye
admin;128303 wrote:Nizipe Gaziantep Üniversitesine bağlı bir Eğitim Fakültesi açılması Üniversite konseyinde onaylanarak bugün Yök kuruluna gönderildi. Kısa zamanda Yök kurulunca da onaylanması beklenen Eğitim fakültesinden başka 2 fakültenin daha açılması gündemde. Fakültenin Yök kurulunda onaylanmasından sonra şimdiki bina ve kampüs civarına yeni bir Eğitim Fakültesi binası yapılacak. Bu konuda görüşlerini aldığımız Gaziantep milletvekili Mehmet SARI, yurt projesi içinde çalışmalarının sürdüğünü, bu fakültelerin onayıyla beraber kredi ve Yurtlar kurumuna bağlı erkek ve kız öğrenci yurtlarının açılmasınında daha kolay olacağını belirtti.
Nizibe üniversite açılacak haberi ne çok sevindim işallah vatana millete hayırlı uğurlu olur gençlerimiz başarılı olur Ressam şene lbenlier
noir doiser Üye
nizip in sosyal olarak gelişmesinde önemli rol oynayacağı kesin bu yönden sevindirirci...ama her yere fakülteler açılıp ve okuyanların aylak aylak gezdiklerinden maddi beklenti olarak boşa harcadıkları 4 yılın ardından yine maddi olark bir hiç elde ettikleri için üzücü...açılsın bakalım daha ne fakülteler açılacak inşallah mezunlar istediği şekilde iş imkanı bulur da emekler boşa gitmemiş olur...(bende teknik eğitim fakültesi mezunuyum ve öğretmenlik yerine özel sektörde çalışıyorum...)
cemkayar Üye
Bu haber Nizip için Milat değerinde
okyanus_27 Üye
Hayırlı ,uğurlu olsun inşaallah...
niziplitarihöğretmeni Üye
Bu Haberleri çok Duyduk 2 Sene Evvel De Fakülte Açılacağı Söyleniyordu Ama Gaziantep üniversitesi Daha Yeni Karar Almış Ben Bir üniversite öğrencisi Olarak Açılmasını çok Istiyorum Inşallah Bu Sefer Doğru Söylüyorlardır Yetkililerimiz Hele Bu Fakülte Eğitim Fakültesi Olursa Daha Güzel Olur Ama öğrencileri Mağdur Etmemek Için Kız Ve Erkek öğrenci Yurtlarının Da Yapılması çok Iyi Olur Ama Fakültenin şuan Baraj Yolunda Yapılmış Olan Binaya Taşınması Iyi Olmaz Yetkililerimiz Inşallah Buna Da çare Bulurlar Bu Işte Emeği Geçen Baştan Vekilimiz Mehmet Sarı Ya Ve Tüm Yetkili Kişilere Teşekkürler Ediyorum
hacı yılmaz Üye
cok hayırlı olur işallah herşey nizip için
mustafa karabulut Üye
arkadaslar ben almanyada yasiyorum ve burada okuyorum siz simdi keske bizde almanyada olsak diyorsunuzdur ama hic söylemeyin burasi berbatki ne berbat hele okullari dahada berbat insallah bir sene sonra turkiyeye güzel nizibimize gelip üniversiteme kavusacagim bu haber bomba gibi haber insallah hosuma gider bende güzel nizibimizde okurum nizipe selamlar
mustafa karabulut Üye
arkadasla gercekten duydugum zaman cok sevindim artik güzel nizibimizden ayrilmadan okuyacagiz demek allahtan baska seyler isteseydim oda olacakmis bende kalbimde bunu geciriyordum
ismailçapan Üye
nizibimize hayırlı olsun ve daha nice yeniliklere nizibe yakışır
Nrt Üye
Resim kaynağı
Nizip’te bu yıl faaliyete geçecek olan Nizip Meslek Yüksekokulu (MYO) eksiklerini giderileceğini söyleyen Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ)Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Niziplilere müjde verdi. Coşkun, “Nizip MYO’nun bulunduğu arsa üzerine bir iki yıl içerisinde birkaç tane fakülte ve MYO bölümleri açacağız.. Ayrıca bu alana gelecek yıl faaliyete geçecek bir yurt yaptıracağız. Nizip’te üniversitede eğitim gören öğrenci sayısı yüz değil bin olacak” dedi. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Nizip belediye Başkanı Fevzi Akdoğan, Nizip Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yaşar Büyükoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Galip İnal ve Nizipli hayırsever Maruf Marufoğlu Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun'u makamında ziyaret etti. Ziyarette, Nizip MYO'nun eksiklerinin giderilmesi ve ilerde fakülteye dönüştürülmesi görüşüldü. Nizip kampüsü’nün Gaziantep Üniversitesi’nin yan bir kampüsü olarak hizmet vereceğini belirten GAZÜ Rektörü Coşkun, Nizip'in ihtiyacı olan fakültelerin kurulması için bir çalışma başlatacağını söyleyerek Niziplilere müjde verdi. Coşkun, “Nizip MYO’nun bulunduğu arsa üzerine bir iki yıl içerisinde birkaç tane fakülte ve MYO bölümleri açacağız. Bu arsa buna müsait. Ayrıca bu alana gelecek yıl faaliyet geçecek bir yurt yaptıracağız. Yurt için 10 milyon YTL ayrıldı. Nizip’te üniversitede eğitim gören öğrenci sayısı yüz değil bin olacak” dedi. AK Parti Milletvekili Mehmet Sarı, üniversite ile ilgili ihtiyaçların giderilmesi konusunda hükümet olarak gerekli desteği vereceklerini belirtti. Devamı İçin Tıklayınız...
Mustafa Bilici Üye
iyi bir gelişme vede verilen bir söz var hadi bakalım hayırlısı..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim