arkadaslar bende 88 mezunuyum ve istanbulda yasiyorum.dikkatimi ceken sey bu sitede hic bayan arkadas goremedim.6 fen siniflarindan birinden mezun oldum ama a veya b miydi hatirlamiyorum.yonca rumuzuyla yaziyorum simdilik.buraya mezun olarak yazan ve isim veren hic kimseyi taniyamadim dogrusu.88 mezunlarina
ak;27976 wrote:Ben Ali KARABACAK .Bende 1979 yılı Nizip lisesinden (6 edebiyat A sınıfı)mezun oldum , dönem arkadaşlarımla yeniden tanışmak ve görüşmek isterim. Telekomünikasyon sektöründe görev yapmaktayım.Selamlar.
Nizibe ve Niziplilere selamlar. Ben Mustafa ÖZEN Nizip Lisesi 1986-87 mezunuyum Şuan Sivas'ta başçavuş olarak görev yapmaktayım geçen günlerde hocalarımızdan bahsedilmişti. Ömer Faruk ALTIPARMAK (Din dersi), Aysel AKSOY (fizikçi), Nizip Ortaokulundan Leyla SIR hocalarımın adreslerini, telefonlarını veya okullarını bilenlerin bana yazmalarını istiyorum. Hocalarım sizde bu siteye giriyorsanız beni arayın lütfen. Ayrıca Ortaokuldan ve Liseden beni tanıyan tüm okul arkadaşlarım görüşelim teşekkürler şimdiden. Tel: 0 505 2922242 Mail: mustafaozen1970@hotmail.com
KARASES;124056 wrote:Nizibe ve Niziplilere selamlar. Ben Mustafa ÖZEN Nizip Lisesi 1986-87 mezunuyum Şuan Sivas'ta başçavuş olarak görev yapmaktayım geçen günlerde hocalarımızdan bahsedilmişti. Ömer Faruk ALTIPARMAK (Din dersi), Aysel AKSOY (fizikçi), Nizip Ortaokulundan Leyla SIR hocalarımın adreslerini, telefonlarını veya okullarını bilenlerin bana yazmalarını istiyorum. Hocalarım sizde bu siteye giriyorsanız beni arayın lütfen. Ayrıca Ortaokuldan ve Liseden beni tanıyan tüm okul arkadaşlarım görüşelim teşekkürler şimdiden. Tel: 0 505 2922242 Mail: mustafaozen1970@hotmail.com
Selamün Aleyküm MUSTAFA:)
Yahya Başçavuşumun eski yerine gitmişsin.
Nasılsın arkadaşım, Nizib'e geldiğinde görüşelim İnşallah.
Merhabalar..Nizip hayatımın şeklilendiği bana çok şey katan Nizip.Öncelikle site emekçilerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Beni 20 yıl öncesine götürdünüz.1984-1990 yılları arası Nizip Lisesi Pansiyonunda kaldım.Öğretmenlerimin ellerinden tek tek öperim .Bende şu an öğretmenim Kızıltepede .Beni hatırlayan arkadaşlarla iletişimkurmak isterim.