Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

fsoyarik Üye
GEL SEN İÇME! İçki seni uyuşturur, Gül cildini buruşturur, Vara - yoğa konuşturur, Gel içme sen, bunu kardeş. Ertitir yüreğin yağı, Çözülür dizlerin bağı, Kur'ân da vardır yasağı, Gel içme sen, içki kardeş! Eder, seni tam bir köle, Zarar oluyor döle, Nadir bu hal, anan öle. Gel içme sen içki kardeş! Azı çoğu birdir bunun, Tutma şunun bunun yolun, Sen ol, bir Allah'ın kulun, Gel içme sen içki kardeş. Söndürür gözlerin feri, Bırakır, bir yalın deri, Var sen ol, sözünün eri, Gel, içme sen bunu kardeş! Ozan HİS der; ben kötünüz, Helaldir ana sütünüz, Tüm insanlar bir bütünüz. Gel içme sen içki kardeş! GEL SEN İÇME! İçki seni uyuşturur, Gül cildini buruşturur, Vara - yoğa konuşturur, Gel içme sen, bunu kardeş. Ertitir yüreğin yağı, Çözülür dizlerin bağı, Kur'ân da vardır yasağı, Gel içme sen, içki kardeş! Eder, seni tam bir köle, Zarar oluyor döle, Nadir bu hal, anan öle. Gel içme sen içki kardeş! Azı çoğu birdir bunun, Tutma şunun bunun yolun, Sen ol, bir Allah'ın kulun, Gel içme sen içki kardeş. Söndürür gözlerin feri, Bırakır, bir yalın deri, Var sen ol, sözünün eri, Gel, içme sen bunu kardeş! Ozan HİS der; ben kötünüz, Helaldir ana sütünüz, Tüm insanlar bir bütünüz. Gel içme sen içki kardeş!
fsoyarik Üye
SİGARA SENİ İÇİYOR! Zararların biliyorsun, Artık tutsak oluyorsun, Sen sigara içmiyorsun, Sigara seni içiyor! Söyle kardeş derdin nedir? Çoluk - çocuk kederindir. Ciğerde yaran derindir. Sigara seni içiyor. Hataları toprak örter, Sigara canını ister, Azimli ol, direnç göster, Sigara seni içiyor. Ozan HİS der; ben çağlayım, Kalbimi, kalbe bağlayım, Gözde yaş yok ki ağlayım. Sigara seni içiyor. Temmuz, 2000 uz.dr.halil ibrahim süslü drhis@mynet.com
Subutay Üye
Abi hep sevgi, muhabbet şiiri yazdık. Bu türden sosyal şiirler de çeşni oluyor. Teşekkürler...
firaset Üye
KAİNATTA HER NE VARSA 3 HARF İLE 5 NOKTA:AYIN - ŞIN - KAF
عشق
İşidin ey yârenler, Kıymetli nesnedir aşk Değmelere bitinmez, Hürmetli nesnedir aşk
Hem cefadır hem safa Hamza'yı attı Kaf'a
Aşk iledir Mustafa, Devletli nesnedir aşk Dağa düşer kül eyler, Gönüllere yol eyler Sultanları kul eyler, Hikmetli nesnedir aşk Kime kim vurdu ok, Gussa ile kaygı yok Feryad ile âhı çok, Firkatli nesnedir aşk Denizleri kaynatır, Mevce gelir oynatır Kayaları söyletir, Kuvvetli nesnedir aşk
Akilleri şaşırır deryalara düşürür
Nice ciğer pişirir, Key odlu nesnedir aşk
Miskin Yunus neylesin, Derdin kime söylesin Varsın dostu toylasın, Lezzetli nesnedir aşk.
Subutay Üye
Firaset çok güzel bir şiir. Teşekkürler...
candy Üye
İşte Gidiyorsun İşte gidiyorsun Merdivenlerde bir ölüm sessizliği Kül rengi yağmurlar sokaklarda Üzerinde en çok sevdiğim ceketin En acısı Unut gitsin der gibi ıpıslak kirpiklerin Ve ilk defa Bu kadar aceleci Ellerin ayakların gözlerin Söylenecek ne varsa bitti -doğrudur- Artık bu saatler Kanadı kesik bir sevdanın Kalemi kırık bir aşkın Ve sayfaları yanık bir romanın sonudur…. İşte gidiyorsun Ellerinle açtığın bütün kapıları kapayarak Hayat verdiğin odalardan gölgeni de alarak Ve sürgüne verip bütün düşlerimi Dağ gibi bir adamı yakarak Anlıyorum bu suskunluk Bir aşkın açılmamış son mektubudur Geride bıraktığın Saksıda bir gelin çiçeği Masada küskün bir anahtar Yüreğimde parmak izlerin Ve cevapsız yüzlerce sorudur İşte gidiyorsun Dikerek gözlerime o mağrur bakışlarını Yıllardır düşlediğin zaferi kutlayarak Ve masum bir veda gibi sokulup Ellerinle yüreğimi parçalayarak Tarihte bugün Aylardan Eylül Günlerden hüzün Saatlerden ondur Sen kazanmayı Ben kaybetmeyi seçtim Anlıyorum Bu ikimiz için artık sondur İşte gidiyorsun Ve biliyorsun Birazdan sol yanıma düşeceğim Yaramın olduğu yana Vurduğun yere yani Ne de olsa ayrılık acıdır zordur İşte karşında Ağır yaralı bir adam Bir avuç gözyaşı Ve ihanet makamında bir şarkı Suç mahallinde Senden kalan son delil budur Git hadi git vazgeçilmezim Şunu bil ki Dünyada bütün mezarlıklar Senin gibi vazgeçilmezlerle doludur… Ahmet Selçuk İlkan
gurbet Üye
YA SEN Gül yüzlüm düşündüğüm sensin ya sen, Benim özlediğim yalnız sensin ya sen, Kalbimin o tek sevgilisi sensin ya sen, Gönül tahtımın o sultanı sensin ya sen, Gül diye kokladığım yar sensin ya sen, Ufkuma doğan o güneş sensin ya sen, Görürüm her an hayalin senin ya sen, Yanıp tutuşan bu kalbim senin ya sen, Saçlarımın akları uğruna senin ya sen, Göz yaşlarımın nedeni o sensin ya sen, Delice sevdim ben hiç sevdin mi ya sen.
Mustafa Doğan Gakko
HAYALI Üye
agliyorum goruyormusun haykiriyorum duyuyormusun seviyorum diyorum anlamiyorsun simdi senden cok uzaklardayim ama gormuyorsun, belki beni unutmusundur biliyorum unutdun beni cunku seni gordum gozlerine baktim uzaktan dokunamadim eline icim oyle acidiki neden boyle olduk hani birbirimizi cokseviyorduk KALPSIZIM se'ni ardigimda biraktigim gibi gordum hic degismemistin degisen ben oldum cunku seni dusenmek den baska elimden birsey gelmiyor unutanimiyorum seni agliyorum ama biliyorum cunku hala seni seviyorum sanmaki seni mazide biraktim unutulmuyorsun **** icimizden gecenleri bu sayfaya yazalim
nizipli_mehmet Üye
ben kendi içimdeki sevgiyi ne satırlara dökebılırım nede başka bir yerde söylerım içimde sevdiğim kişiye karşı öyle büyük bir aşk ve sevgi besliyorum ki bu sadece ona ait ve sadece ona söylerim onu gerçektende çok SEVİYORUM ve kendisine bana bu duyguyu yaşattığı için çok teşekkür ederim iyi ki varsı AŞKIM
fevzi çilkız Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.829
saide paylaşım için TŞKLER güzelmiş vallaha ;)
nizipli_mehmet Üye
walla elemiş fewzi saol saide paylaşım için
gurbet Üye
ben sizlere tsk ederim ark okudum coook hosuma gitti sizlerle paylasmak istedim
gurbet Üye
Subutay Üye
Güllü Kız Ne ağla ne kız gül Güllü Hep gül gibi gülümse Bahar güllü, yaz güllü Yanakların gül kokar Eda Güllü naz Güllü Ben nice güller gördüm Senin gibi az güllü Parmakların güldendir, Gül suyu mürekkebin Gül dalından kalem al Güle güle yaz Güllü Dilaver Cebeci
gurbet Üye
Affedin Özür dilerim dostlarım Yalan söylemediğim için Özür dilerim Kendimi gizlemediğim, saklamadığım için Özür dilerim Özü sözü bir, açık kalpli, dürüst olduğum için Ve hepinizden özür dilerim dostlarım Hepinizi sevdiğim için Meğer isler sürmek gerekmiş gerçeklere Meğer denk olmak gerekmiş ite köpeğe Sanmayın ki sitem yüklemişim bu sözüme Affedin dostlarım Affedin beni Bilir misiniz ne demektir yaşamak Yaşamak, olmayacak duaya amin demenin saadetini yaşamak, Bilir misiniz ne demektir yaşamak, Yaşamak, yaşayanlar arasında, yaşamadan Bilir misiniz ne demektir yaşamak Yaşamak bakarak ardından, bir selam bile almadan Bilir misiniz ne demektir gömülmek Gömülmek, kefenlere dahi sarınmadan Bilir misiniz dostlarım, bilir misiniz bunları İçiyorsam sebebi var Hep kahır getirdi ömrüme yıllar Yağdı şakaklarıma her gün bir tutam kar Sanmayın ki bağımlıyım meylere Affedin dostlarım Affedin beni
Aydın Can Gür
gurbet Üye
fevzi çilkız Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.829
çok güzelmiş saide teşekkürlerrrr

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim