Resim kaynağı Nizip kütüphanesine kitap bağışları başladı sizinde bağışlamak istediğiniz kitapları bu adrese gönderin hem öğrencilerimize kitap okumaları için kitap tahsis etmiş olacağız ben toplam 35 parca gibi öss kitapı bağışladın benim çalıştığım kitaplardı inşallah gençelerimize şans getirir. sizin de katkılarınızı bekliyorum..kütüphanenin yerini bilmeyenlere tarif edyim:sağlık eczanesinin üstünde palas oteli var palas oteline çıkan merdivenden çıkıyoruz solda hemen sağlık eczanesi de belediyenin karşısında..Kaymakam beyden da arzımız olur. Oradaki kitaplar hep eski eğer böyle olursa zaten kimse kitap okumuyor okuyası olanda okumaz ...üye olacaktım kitapların eski olduğunu görünce vaz geçtim lütfen kütüphanelerimizi sahipsiz bırakmayalım .Ansiklopedilerin Basım Tarihi 1950 ne kadar faydalıdır sizce ?
keşke bu resimler Nizip kütüphanesinin olsaydı!!!!.
Belediye Başkanımızın bu konuya hassasiyetle ilgileneçeğine eminim...
Gelecek sizin eseriniz olaaktır...
artık kahvelere bir son verip kütüphanelere yönelmeliyiz dünyayı görüyorsunuz süper güçler her şeyi yapmaya güçleri var niye bizim olmasın eksiğimiz ne kitap okumamız fast food toplumu olmamız............ Resim kaynağı .
sevgili kütüphaneci kardeşim müdür bey kardeşimiz kaymakam bey ilr görüşseler her evden bir kitap kampanyası başlatsalar zandederim kütüphaneniz dolar v taşar selamlar
Ne güzel metal kardeş işte bireysel kitap bağışını amaclıyoruz kitapınızı en yakın zamanda kütüphaneye bekliyoruz....
eğer her şeyin lafta olmamasını istiyorsak vitrinlerinizi süsleyen kitapları çocuklarımıza hediye edelim......
Kütüphandeki kitaplar iç acısı 1952 basımlı ansiklopediler var :(((((
eğer yakın zamanın bir bilgisini aramak isteseler çocuklar bulamazlar imkansız bu imkanlarla....
Yeni teknolojiyi kullanmakta imkansız bizim kütüphanemizde bilgisayar imkanıda yok :((((
Lütfen duyarlı olalım bırakalım şu yapsın bu yapsını biz yapalım az laf çok iş tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-wink [Eksik eski medya kaydı]
Hadi bakayım birkaç kitapta benden.... Kime ve nereye ,ne zaman teslim edeceğimizi bildirirseniz iyi bir iş yapmış olursunuz.... Saygılar..... AAAAAAAAAAAAAAA İNANMAM BENİ ÇİMDİKLEYİN NE OLUR......SEN ! CİMRİ DELİKANLI SENKİ İNSANLARDAN BİR CEMALİNİ GÖSTERMEKTEN KAÇINAN, KİTAP VERMEKMİ PEK İNANMADIM.
HADİ YİNE MİLLETİ MAKARAYA SARMA SONRA MALUM HER ZAMANKİ GİBİ İŞİM ÇIKTI ,PATRON BIRAKMADI,GEÇ GELDİM EVE YİNE İYİ DÜŞÜN ÖYLE SÖZ VER DEĞİLMİ YANİİİİİİİİİİ.
HADİ SAĞLICAKLA KAL.
Msn ede Gökhana yakalandık, konu ile alakalı sohbetten bir parça :)
. "color: red" Admin : sen bana uğrada kitap vereyim
"color: red" Gökhan : abi bak tarif ettim sizde verebilirsiniz yani
"color: red" Admin :ozaman kalsın gidip veremem ben
"color: red" Gökhan :niye ki yaw elemanına ver o götürsün
"color: red" Gökhan :bende kütüphane görevlisine şimdi söyleyeyim
"color: red" Admin :ııh olmaz sen seçip götürürsen olur
"color: red" Gökhan : istersen msn adresini vereyim
"color: red" Admin :yok vazgeçtim
"color: red" Gökhan : ok abi … dün geldim baya yoğundunuz
"color: red" Admin :bugün gel anlatayım sana
"color: red" Gökhan :o zaman müsaid olduğuunuzda geleyim
tebrikler gökhan... hadi bakalım rastgele... bi ara bana da uğrada bende kitap vereyim:)) admine gidersen bende beklerim walla:)) o niye getirmiyo, altında arabası bilem var:)) yarın benim mekana uğra kitapları sana teslim edeyim. .
Arkadaşlar yeri tarif ettim isterseniz yine alırım ...
Akhenton kütüphane sana yakın admin abimizden biraz sonragidip alaçağım ama bireysel olması daha iii kanatimce.......
Adres:
NİZİP KÜTÜPHANE MÜDÜRLÜĞÜ
NİZİP /GAZİANTEP
sağlık eczanesi üstünde palas oteli var aynı merdivenlerden çıkıyorsunuz solda
şimdi sağlık eczanesi nerdediyorsanız belediyenin kaşısında....
Kitap bağışı yapan üyelerimiz ismini buraya yazarsa kaç kişi yaptığını biliriz...
Bu kitapları kendim için değil gelecek nesilimiz için isitiyorum birde kitaplar öyle cam parçası değil ki boş boş raflarınızda dursun kitaplar civa gibidir eğer kendisini okuyacak biri bulunca anında yerleşir çıkmaz orda civa az da olsa ağırdır değil mi ;)
Kağızman İlçe Halk Kütüphanesini zenginleştirmek için kitap bağışı kampanyası başlatmış bulunmaktayız.Yayıncı,dersaneci ve kitapla ilgilenen tüm vatandaşlarımızın bu anlamlı kampanyaya katılmalarını diliyoruz. https://www.kagizman.gov.tr/default.asp?id=78&ACT=5&content=191&mnu=78
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ŞUTSO) başlatmış olduğu kitap bağışı kampanyasına İstanbul’dan da destek geldi. Gazeteci Yusuf Kürkçüoğlu, 175 adet kitabı Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol’a gönderdi.
İstanbul’daki tüm Şanlıurfalıları kitap kampanyasına desteğe çağıran Yusuf Kürkçüoğlu, “İhtiyacı olan okul ve kütüphanelere Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hediye edilecek olan kitap bağışı kampanyasını duyar duymaz kütüphanemde bulunan kitaplardan 175 tanesini Sayın İsmail Demirkol’a gönderdim. Eğitimli bir toplumun yolu kitap okumaktan geçer. Şanlıurfa’da kitaba olan ihtiyacı bildiğim için çorbada benim de tuzum olsun istedim. Kitap okuma alışkanlığını kazanmak yolunda böylesine önemli bir adım atan başta Sayın İsmail Demirkol olmak üzere tüm ŞUTSO üyelerini kutlarım” dedi. Yusuf Kürkçüoğlu, kitapların, dünya klasikleri, hikaye, roman, Türk-İslam klasikleri ve sağlık gibi konulardan oluştuğunu kaydetti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol da yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bir gazeteci arkadaşımızın kampanyamıza İstanbul’dan destek olması bizi sevindirdi. Kürkçüoğlu’nu bu davranışından dolayı kutlarım. Kampanyamızın medyada daha da yer alması kitap bağışlarını artıracaktır.” Öte yandan Tatlıses Turizm ortaklarından Osman Asoğlu, kampanyaya katkı olarak, İstanbul’dan bağışlanan kitapları Şanlıurfa’ya ücretsiz taşıdıklarını söyledi. Toplanan kitaplar Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yönlendirmesi ile, kitap talebinde bulunan okullara verilecek. Kampanyanın Eylül ayına kadar devam edeceği bildirildi.
Bizimde istanbulda tanışlarımız var galiba inşallah örnek olur .........
amin.....