arkadaşlarnizip ilolasada olmasada sahipsiz nizipte yatırım mıvar otoban girişi ilçe nin çıkışına verildi tarihi nizip lise sininismi deyiştirildi zeugma dançıkan eserler antep müzesine gidiyor kısacası yakında nizip ismide deyişirse hiç şaşmayacagımönceden niziptarihi diye birkitapvardı okulagiden ögrencilere okutılurdu şimdiise neoldugunu bile miyorum kısaca nizip li oldugunu
söylemeyen birçok nizipliile karşılaştım ilçemize ve ilçemizdeki kültüre sahhip çıkalım sonkalanları koruyalım bariderim bem saygı ve selamlar
Tarihimiz Kültürümüz
Ülkenin 53. Büyük ili (ilçesiyiz) Nüfus : 91.486
Nizip il olunca kaymakam gidecek yerine vali,emniyet amiri gidecek yerine emniyet müdürü gelecek, memur sayısı biraz artacak, ev kiraları artacak sonra başka şehirlerde akrabalarımız olacak çünkü dışarıdan gelenler nizipten evlenecek sonra tayinlerini alıp kendi memleketlerine gidecek böylece il kalıp gideceğiz.
Hakkımıza ve halkımıza hayırlısı ne ise o olsun
bayan nufusu erkeklerden cok cıkmış.....:) erkek arkadaşlar degerimiz artıyo....:)
O sizin dediğiniz büyükşehirler için geçerli kardeşim:) nizipte bir tek erkek kalsa her zaman nizip kızları değerlidir.boroboro;124701 wrote:bayan nufusu erkeklerden cok cıkmış.....:) erkek arkadaşlar degerimiz artıyo....:)
Bu da demek oluyor ki Erkeklerin kadınların dırdırına tahamül edebilme sınırı 50 yaştan sonra başlıyor.:)pala;123600 wrote:Demek artık sayım günlerinde evlere hapsolma dönemi kapandı, çok şükür. Yukardaki tablodan ilginç bir sonuç çıkmış. Bu tabloya göre, Nizipte erkekler 50 yaşından sonra azalmaya başlıyor, 49 yaşına kadar ortalama olarak eşit bulunan kadın erkek oranı, 50 den sonra erkek sayısında azalma var.
il olunca iş imkanı ve yatırım miktarı artar
Evet Birçok Ilden Büyük Oldugumuz Dogru Ama Umarimki Il Olmamaya Devam Ederiz Yillar önce Kilisin Düştügü Kötü Duruma Düşmeyiz
Nizip Il Olur Işallah
hanımlar beyleri erken öldürüyor anlasılan..:) yaklasık 1 bucuk yıldır nızıpteyım..hıc bılmedıgım bır sehre kılometrelerce uzaktan geldım.. alısmak da cok zorluk cektım.. daha iyi seyler yapılması lazım.. sehrın otogarında köklü bir degisiklik yapılmalı mesela.. yahut sehır merkezı.. dısardan gelen ıcın ılk ızlenım bu yerlerde olusuyor cunku..pala;123600 wrote:Yukardaki tablodan ilginç bir sonuç çıkmış. Bu tabloya göre, Nizipte erkekler 50 yaşından sonra azalmaya başlıyor, 49 yaşına kadar ortalama olarak eşit bulunan kadın erkek oranı, 50 den sonra erkek sayısında azalma var.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.