Nizip Bilal Saide Marufoglu Ortaokulundan mezun olmustum, sanirim 1991 yili olabilir çünkü tam olarak hatirlamiyorum. Lise 1. sinifi Ens. MEs. Lis. okuduktan sonra Babamin tayininden dolayi Gaziantep’’e tasinmak zorunda kaldik ve egitimimin geri kalanini orada sürdürdüm. Halen Gaziantep’’te yasiyorum ve yasantimi Profösyonel olarak müzisyenlik yaparak sürdürüyorum... bu siteyi uzun zamandan beri takip edemiyorum ama bir Nizipli olarak sitenin gelismemesinden ve Niziplililerin destek olamamasindan dolayi utanç duyuyorum.... Kaliteli, köklü ve dayanismali bir çalismadan sonra bu sitenin ve Nizip’’in tanitimini daha iyi yapabiliriz. Öncelikle Nizip’’in disinda yasayan hemsehrilerimize ( yogun olarak Istanbul ) ulasabilmemiz gerekiyor. bu konuda çalismalar yapilabilirse severek katilabilirim... Mehmet Sahin Duahan@mynet.com Saygi Sevgi ve Dua ile
Edited by - duahan on 20/07/2002 14:41:34
Okul Arkadaşların Burada
Bilal Saide Marufoglu Ortaokulu
ben gaziantep anadolu lisesi mezunuyum ?uan ankarada okuyorum ankaradaki arkada?larla ba?lant? kurabiliriz
Dostlar,
1993-1994 Y?llarında iki y?l ö?retmenlik yapt?m.
Tüm B.S.Marufo?lu mezunlarına selamlar sayg?lar
BEN DE O OKULDAN MEZUNUM ŞU AN LİSEDEYİM
ben de bilal saideden mezunum.2001 mezunuyum.hala görüştüğüm hocalar ve arkadaşlarım var.okul hayatımın en güzel yıllarıydı bence ortaokul yılları.
bende 2001 menuyum
mehmet sen maruflumuydun
BEN DE ORDAN MEZUNUM ...
YOK MU ARTTIRAN :)
ben ali alkan dan mezunum
Yaw ben unuttum bile kanımca 1994-1995 olcaktı :D
ozaman en popüler ortaokul du bizim başladığımız yıl sabah öğlen die ikiye ayırdılardı
bende bilal saide marufoğlu ortaokulundan 2000 de mezun oldum.burdan hocalarımıza selamlar...
Bende 2006 Mezunuyum Hayatimin En Güzel Ve En Anlamli Yillariydi O Yillar.hala Görüştüğüm Hocalarimda Var.ramazan(kulak) Hocama Ve Yusuf(çetinkaya) Hocama Kucak Dolusu Sevgiler Ve O Mübarek Ellerinden öpüyorum.
Bende 2000 Mezunuyum Ve Hayatimin En Güzel Yillari Orda Geçti Her Zaman özlemle Hatirliyorum O Günleri Ve Hocarima Sonsuz Sevgi Ve Saygilarimi Sunuyorum
Mehmet Yilmaz
Habeş :(müdür Yardimcisydi)üzgünümhocam Soyadiniz Aklima Gelmiyo Ama Kalbide Yeriniz Bir Baska
Hatice Yasar
Kemal Kurt
Ellerinizden öperim Kazazade...
slm arkadaslar bende maruf orta okulundan mezunum ben 2000-2001 mezunuyum eger o donemde mezunlar varsa genelde tanırım da bende cok guzel gunler gecırdım o okulda hocalar falan mukemmeldı bu arada habes hocanın soyadı Kaya ıdı bu arada cıdden herkesle gorusmek ısterım o donemın arkadaslarıyla
DuaHan adlı arkadaşımız konuyu 2002 yılında açmış ve demiş ki;
" bu siteyi uzun zamandan beri takip edemiyorum ama bir Nizipli olarak sitenin gelismemesinden ve Niziplililerin destek olamamasindan dolayi utanç duyuyorum.... "
acaba geçen 5 yıllık süre içinde sitemiz yeterli desteği ve gelişmeyi sağladımı, aynı arkadaşımızdan cevap almak güzel olurdu
galiba bende 95 mezunuyum...
bende 2001 mezunuyum
slm beyler bayan lar ben ilk bes yılı cumhuriyet te okudum sonra maruff maruffoglunu 1sene kadar okudumm simdi de antep hasan süzer deyim beni tanıyanlara slm
taylan
Selam Ben Marufoğlunun ilk mezunlarındanım. 1990 mezunuyum. O zamanlar Nizip Lisesi ortaokul bölümünde okuyorduk. Marufoğlu açılınca bizi oraya aldılar( yıl 1989) ve oradan mezun oldum. Daha sonra izmir Maltepe Askeri Lisesi Ankara Kara Harp Okulu ve Subay oldum.... Şu An Jandarma Yüzbaşıyım. Hey gidi günler heeeey.
ben 1993 te mecburi goc ettim 19921993 2b sinifina saygilar
Selamlar Arkadaşlar,Selamlar gençler bende 2002 den beri BİLAL SAİDE MARUFOĞLU İLKÖĞRETİM OKULUN'DA GÖREV yapmaktayım. Daha nicelerini yetiştireceğiz... Sizler gibi... Buyrun gelin eski anılarınızı tazeleyin. Ha unutmayayım okulumuza sahip çıkalım lütfen...
hocam bizde maruf mezunuyuz isminiz ne acaba?
Bekir Kılıç
ben 95 mezunuyum benim de hayatimin e guzel donemleriydi,cunku daha sonra kibrisa yerlestik o gunleri unutmam imkansiz :).hatice hocaya selamlar.
Selamınızı ileteceğim... Hatice Hocamızla birlikte çalışıyoruz... Bu günlerde emeklilik hesapları yapıyor...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.