Park ve Gezi Alanları

HACI MEHMET OKAN PARKI

ahmeter Üye
Nizip Belediyesi bu parkta tadilat çalışması yapıyor.Mezarlık ve diger çevre parklarındaki düzenlemeler çok hoş ve göze hitap ediyor.Nizipin kalbinde sayılan Hacı Mehmet Okan Parkının daha güzel ve aileye yönelik olarak düzenlenmesi en uygun olacaktır.Bir de uygun bir yere digital dev bir ekran konularak Nizipteki gelişmeler,reklam ve bazı önemli haberler buradan verilebilir..
SİLVERMAN Üye
bu park ta,bir yenilik yapılıp,kahve bölümü tamamı ile,yıkılmalı,insanlara yakışır bir park olmalı,birde,çok ayip,burası öyle bir yerki,babalar bir tarafta,öğrenciler bir tarafta,öğretmenler bir tarafta,burda oyun oynamakta,çok ayip ve büyük bir yanlış, diğer taraftan,tüm pisliklerin yuvası haline gelmiş burası,ayrıca Nizip in ,tüm önemli okul yolu burdan geçiyor,dolayısı ile,tüm öğrencilerin uğrak yeri olmuştur. işte bizler ,belediye başkanından,buranın tamammı ile kaldırılmasını talep ediyoruz. insanlık adına,. sağlık adına, pisliklerin temizlenmesi adına, HAK adına,bir düzenleme istiyoruz.haydi bakalım.sevgili belediye başkanım.....
freee_27 Üye
Park küçük olmasına rağmen şehir merkezine ferahlık sağlayacaktır. Ama sahidende kahve bölümünün kaldırılması iyi olur. Çünkü parka çocuklar gelecek. Aileler piknik yapacak banklarda oturacaklar. Üst kısımdada oyun oynanacak. Pek uyumlu olmadı. Orası kaldırılmasa bile oyun oynanan yer ile aile yeri birleştirilip çay bahçesi olabilir. Yunus Emre Parkı gibi yani. Ama Nizip'e Okan parkı gibi hatta daha büyük 3-4 tane daha ihtiyaç olduğunu belirtmek gerek.
ibrahim Üye
Evet ahmet abim, yedekten dönüldüğü için haliyle gündüzki mesajlar hiç yazılmamış gibi oldu. gerçekten Nizip için, Nizip'in görünümü için ciddi bir konuydu ve çok sayıda yorumlar yapılmıştı. Konu daha çok parkın düzenlenmesinden ziyade oradaki kahvehane ve bilardo salonlarının kaldırılması idi. Konu ile ilgili yorumumu yinelemek istiyorum. ben enson o parka ailemle birlikte 1988 yılında misafirlerimizle beraber gidip dondurma yemiştik. 18 yıl olmuş ailemle beraber o parka gitmeyeli, Bölgedekiişletmeler kaldırılarak, park göbekteki havuzkısmından açık bir şekilde görünmelidir. orada faaliyet verecek büfe ise okul duvarına birleştirilmelidir. Merkezimizde yer alan bu parkın bu şekilde tasarlanması Nizipimize çok güzel bir görünüm katacaktır...
SİLVERMAN Üye
sevgili dostlar, bügün bu park ta,öyle bir çalışma olmalı ki,burası Nizip in aynası olmalı?kumar ve kötü alışkanlıklar merkezi olma ma lı?hele bir de karşıda CAMİİ var? bence burası yerle bir olmalı ve güzel bir şekilde dizayın olmalı..................
hatice46 Üye
alıntı: "quote" SİLVERMAN demişki: sevgili dostlar, bügün bu park ta,öyle bir çalışma olmalı ki,burası Nizip in aynası olmalı?kumar ve kötü alışkanlıklar merkezi olma ma lı?hele bir de karşıda CAMİİ var? bence burası yerle bir olmalı ve güzel bir şekilde dizayın olmalı.................. size katılmamak elde değil,bir bayan olarak,ordan geçmeye çekiniyorum.bence burası yıkılmalı?
freee_27 Üye
Bende kaldırılmasından yanayım ama bildiğim kadarıyla orası kumar oynatılan yer değil. Eğer çayına oyun oynamak kumarsa bilemem. Sitede çökmüş mü sahi. Neden sadece bu konu çöktü o zaman:))
seher Üye
ewet orası tamamen ailelere açık olan bi yer olmalı insanlar rahatça gidebilmeli inşallah güzel biyer olur bizim ümidimiz bu
Gökhan Dokuyucu Üye
arkadaşalr bakıldığı zaman bayan arkadaşların ortak bir fikri ordaki insanların sapık ruhlu insanlar olduğu.... arkadaşlar oradaki insanlar klüpler gibi kötü oyunlar oynamıyor.. sadece gençlerin ve yaşlıların takıldığı güzel bir yer ... orası yıkılmalı değil el değiştirip farklı bir hava getirilmeli... Valla bende oraya gidip çay içip arkadaşlarla oturuyoruz ve iyi ki diyoruz burası var yukarılar bir aile yeri konusu alıp başını gitmiş gençlere oturacak yer kalmamış iyi burası var diyoruz eğer oraya da göz koyduysanız alın orayı da yıkın :( Birde aile yeri kavramını bana açıklayacak var mı ?? ben şöyle biliyorum anne babası yada büyükleri yanında olan bir topluluk... ama Nizipte kızlar aiie sayılıyor.. Rahtlıkla aile yeri olan yerlere girebiliyor ama erkeklerin böyle bir hakkı yok gerçekten böyle bir düzene lanet olsun diyorum... :(
freee_27 Üye
Evet haklısın, katılmamak erkekliğe ihanet olur sanırım. İnternetlerin olmadığı canlı müzük olan Cafelere gitmek isterdik zamanında; kapıda yazıyı görünce geri dönerdik: DAMSIZ GİRİLMEZ diye. Ama kızlar istedikleri gibi girebiliyolar mekana. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-yell [Eksik eski medya kaydı]
yusuf Üye
ya kadin-erkek ayrimindan vaz gececeksiniz ya da tuhafliklarina anlamsizliklarina katlanacaksiniz!.... islam kulturunden gelen anlayisla turkiyenin degistirilmeye calisan yuzunun catismasinin tipik bir ornegi.... acikcasi parklarin isletmecilik yoluyla sahiplenilmesi bence dogru degil....
Huzi Üye
Ewet Yusuf abem haklı......
sonsuzmavi Üye
bunlardan konuya ayrı bir akış açısı olarak benim şu beyanım olacak.Evet memleket park adına bir çok hizmet yapıldı.Camiler, parklar ama mimari olarak farz-ı misal antep'in çalışmlaları gözönünde bulunduracak olursak hem mimari açıdan (yol düzenlemesi gibi) hem de estetik açıdan (şehir girişlerin göze hitap etmesi v.s) bir çok değişlik alanda hizmet sunuluyor.BİRECİK yolunun düzenlemesi gibi çalışma var fakat asfalt yapılıyor tekrar kazılıyor neden alt yapı diye bir şey yok şu an iktidar parti kendi lehlerine bu açıdan bir ferahlama bekliyoruz..Yaptığı bir çok mesire alanlarını da es geçmiyorum ama mimari açıdan bir refahlık bekiyorum.
alakus Üye
Ahmeter kardeşim acaba konu çöktümü yoksa eleştri kaldıramayan arkadaşlar tarafından sabotajamı uğradı.
ahmetaksoy Üye
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-kiss [Eksik eski medya kaydı] alıntı: "quote" alakus demişki: Ahmeter kardeşim acaba konu çöktümü yoksa eleştri kaldıramayan arkadaşlar tarafından sabotajamı uğradı.
sakalli0727 Üye
kızmeslek lisesini yıkın orayıda park yapın:=))kahvenin kaldırılması taraftarı degilim.çünkü Nizipin bence en iyi iş yapan tek kahvesidir internet cafeler çıktı çıkalı kahve kültürü bitmiştir bu kahve o kültürün bi parcasıdır.ama alt tarafı çok güzel bi şekilde yapılmalıdır bence ayrıca kavhenin diger tarafıda eskiden oldugu gibi aile bölümü olmalıdır.
Cali Üye
Ya Benım Yazdıgım YazıLarı goren varmı cok Mu eleştireysel yazıyorum benım yazıLarımı sayın adsmin abilerimiz siliyor??
ibrahim Üye
Sakallı abime bakın, Kahvehane kalsın diyor, okulu yıkıp park yapın diyor, Ne güzellll En iyi işleyen kahvehane olması normaldir, çünkü merkezi ve havası bakımından en iyi yerdir de ondan... ve de ayrıca kahvehane kalsın aile bölümü yapılsın, zaten bugüne kadar öyle değilmiydi, aileler orada bir kahvehane olduğu için parka gidemiyor.
coskun Üye
Düşünebiliyormusunuz kahve kalacak okul yıkılacak park yapılacak amaninnn başımızda davul çalarlar alimallah..
yusuf Üye
yahu pes dogrusu bu kadar olur, biri bana bu "saka" desin!.. boyle bir insanin varligini bile kabullenmek kendimi inkarla esdeger!... boyle bir insanla ayni yere yazi yazmak beni cok uzdu.. adam "kahve kulturu" diye biseyden bahsediyor yahu, ustelik bunu "kultur" olarak SAVUNUYOR!!... lutfen biri ciksin "SAKA" desin...
haberg Üye
Nizipin en iyi iş yapan kahvesiymiş.... Ne güzel işte.... Yıkılsın kahveler arasındaki pasta güzelce otomatik dağılsın ve bütün kahveler kalkınsın :D.
Ahmet karadag Üye
Arkadaşlar,Dostlar, Makul ve mantıklı şeylerden bahsedelim lütfen. Okulu yıkalım park yapalım ama kahve kalsın demek yerine... Parkın güzelleştirilmesinden ve ıslahından sözedelim.Parkın kahve olarak kullanılmasından ziyade park olarak kullanılmasını önerelim... Selamlar Saygılar
saldiray27 Üye
ya sakallı abi sen antalya da değil miydin geldin mi yoksa.oranın havası sana pek yaramamış galiba.ya herkesin görüşüne saygılı olmam gerekr ama bu kadarına da fazlaa yanii...abi okulu yıkıpta kahvenn kalmasını kaç kişi isteyebilir...eminim şaka yapıyosundur... saygılar
alakus Üye
Bundan önce de kahve kültüründen bahsedip kalsın diyen arkadaşında kulakları çınlasın. Bak yazının yansımasına. Vatandaşı okul yıktırmaya kadar götürmüş. Yazık kahve kültürüymüş vah vah. Geldiğimiz noktaya bak. Ne diyelim......... kocaman bir ..............
sonsuzmavi Üye
konu açılmış fakat mevzuya muhatap yok neden böyle iştirak içinde bulunuldu.Bence konuyu bir kenara atıp bunu mu tartışalım acaba? Ayrıca sevgili yusuf kardeş bu bir islam kültürü değil inanç kaynağıdır.Fİkire katılmaya bilirsiniz ama sorgulama hakkınız / hakkımız yoktur.İnsan hürdür iradesi neyi kabülleniyorsa onu seçer ve kimsede hiç kimsede bunu yadırgayamaz.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim