Zeugma Antik Kenti

Mustafa Açıkses

dervisdörtbudak Üye
Mustafa çok yanlış yapmış. Terketmeyi reklam arasında değilde canlı yayın esnansında sert bir üslupla yanıt vererek yapsaydı şimdi daha farklı bir yerde olabilirdi. Malumunuz magazin basını bu tür sahnelere daha çok yer verdiğinden Mustafa eline geçen fırsatı kaçırmış diyorum..Bu tarz bir hareket her ne kadar Mustafa'nın efendiliğine yakışmasada bunun böyle olması gerekirdi. Yoksa bu piyasada sadece sesiyle gündeme oturmak mümkün değil...Mustafa'ya başarılar dilerken Nizip'liler olarak her zaman yanında olduğumuzu bilmesini isteriz.
sütcühössün Üye
dervisdörtbudak;124585 wrote:Mustafa çok yanlış yapmış. Terketmeyi reklam arasında değilde canlı yayın esnansında sert bir üslupla yanıt vererek yapsaydı şimdi daha farklı bir yerde olabilirdi. Malumunuz magazin basını bu tür sahnelere daha çok yer verdiğinden Mustafa eline geçen fırsatı kaçırmış diyorum..Bu tarz bir hareket her ne kadar Mustafa'nın efendiliğine yakışmasada bunun böyle olması gerekirdi. Yoksa bu piyasada sadece sesiyle gündeme oturmak mümkün değil...Mustafa'ya başarılar dilerken Nizip'liler olarak her zaman yanında olduğumuzu bilmesini isteriz.
Derviş abim haklı.Katılıyorum sana abicim.ben mustafa açıksesi 1-2 defa dinledim sesi yorumu güzel...Ya hem bırakın İzzet yıldızhanı oo kim oluor yha.şarkı sölemeyi bırakın yazmasını bile bilmez oooo...Allahın artisti özenti buu izzet...Vallahi ben bu adama gıcık oluodm bizim sanatcımıza yapılan bu TERBİYESİZLİKDEN dolayı ben bu izzet denen ınsan yaratıgına hepden uyuz oldum...Saten sevmezdim şimdi hepden nefret ettim...Valla ben bu adamı boykot edıcem.Resmi sitesi varsa mail atıcam ulaşcam ona...o kim oluor yhaa sen kimsinki.ancak çık sahnelere ıbonun.mahmutun taklıtını yap otur yerıne.TAKLİTÇİ,ÖZENTİ VE SAYGIZ BİR SANATCI ISTEMIYORUZ. Mustafa Açıkses abimizinde arkasındayız.
nizip27700 Üye
Mustafa Açıkses kardeşime yapılanı saygısızlık olarak görüyorum. Zaten ben oldum olası İzzet yıldızhanı dinlemem. Sebebine gelincede İbrahim Tatlısesle devamlı polemiğe girmiştir. Devamlı imparatora İbrahim ismi ile hitap etmiştir. Bir kez olsun abi deme lütfunda bulunmamıştır. Yıllar sonrada Muazzez Ersoyla proğram yapmıştı, sırf Muazzez Ersoyu dinlemek için bakıyordum. Ondada Muazzez Ersoya Muzo'cum diye hitap edince bir dahada dinlemedim. Bizlerde protesto olarak ne şarkısını nede albümlerini almayalım diyorum.......
tilfarlı-ertuğrul Üye
işte bende katılıyom yazılanlara gerçwek ten kaç tane sanatçımız var arkadaşlar nizip ten apmayın allahınızı severseniz sahip çıkmamız lazım çünkü sonuçta oda bizden biri değilmi yani nizipli değilmi kardseşim ben istanbuldayım ve 09/09/07 de kadıköyde gaziantep yemekleri şenlikleri vardı bizde oradaydık ve mustafa açıkses de oradaydı dernek getirtmişti sanırım hemde hani bi söz vardır bizim oralardaq çağırılan yere erinme çağırılmayan yere görünme diye doğru bi söz bence suçu o arkadaşımıza atmayalım lütfen
1dost Üye
sevgili hemserim mualefet izet dediyin adam mustafa acik sesle sesleri bir birine yakin yani kirtlak denen olay lakin mustafanin bastigi yerlere izet basamiyor yani mustafa kadar sesiyle oyniyamiyor mustafaya ondan fazla sahne vermemistir yani kiskanmistir mustafayi bu bu kadar aciktir ben izetle iddaya girerim o sannatci demicem calgiciligi birakmasina ben kafami koyarim eger mustafa onu yutmasa sesiyle ben adam deyilim mustafanin sesi izetin yutacagi lokma deyil
KARASES Üye
Ben Mustafa AÇIKSES'in Çocukluk arkadaşıyım aynı mahallede büyüdük ilk ve orta okulu beraber okuduk, aynı zamanda akrabamdır. Yani çocukluğumuz beraber geçti, Mustafa AÇIKSES ile ilk okuldayken teneffüste okulun bahçesine çıkardık türkü söylerdi, kardeşi Yılmaz da vardı onun seside güzeldi. Mustafa AÇIKSES Nizip'te kendini Nizip Ortaokuluna körler derneğinden gelen ama abilerimizin verdiği konserde ve akabinde ama olan ve bir bağlama grubu olan Nuri abi ile tanıttı. Daha sonra İstanbul'a kaset ve film için götürdüler. Mustafa AÇIKSES yanılmıyorsam küçük Emrah, Mahzun KIRMIZIGÜL, küçük Ceylan ların aynı dönemlerinde tanınmaya başladı o zamanlar ben İzzet YILDIZHAN diye birini tanımıyordum. Saydığım sanatçıların arkalarında birileri var eğer Mustafa'nın arkasında da birileri olsaydı bu durumlarda olmazdı. Nizip'in ve Gaziantep'in Mustafa AÇIKSES'in elinden tutacak sponsor olacak hiç mi hali vakti yerinde insanı yok ama malesef böyle insanlar çıkmadı. Son zamanlarda televizyon proğramları ile kendini tanıtmaya başladı, çok güzel sesi var medyatik birçok sanatçıya taş çıkartacak durumda. İzzet YILDIZHAN da tanınınca geldiği yeri unutanlardan heralde insan ayırımı yapmak çok ayıp hele birde programına davet ettiğin misafirin bir kişiye, bende İzzet YILDIZHAN'ı kınıyorum bir sanatçıya bunu yakıştıramadım. Mustafa Açıkses'le hala görüşüyorum. Nizip'li ve Gaziantep'liler bir gün bir eğlence yapacaksanız ve yapanlar varsa yakınınızda başka sanatçılara dünyanın parasını vereceğinize hemşerinizi davet edin. Muvaffak olması dileğiyle annesinin, babasının ellerinden öpüyor, kendisine ve ailesine selamlarımı sunuyorum.
KARASES Üye
Mustafa AÇIKSES canlı yayında proğramı terketseydi belki İzzet YILDIZHAN'a sert bir tepki olurdu ama, reklam arasında terketmesi daha iyi olmuş aksi takdirde seyirciye karşı ayıp olurdu. Pire için yorgan yakmaya gerek yok. İzzet YILDIZHAN'ın aksine tam bir sanatçıya yakışır harekette bulunmuştur Mustafa AÇIKSES onu tebrik ediyorum.
bulent_alkurt Üye
Bir kaç kez şahit oldum, katıldığı programlarda Nizip'ten bahsettiğine ve bunu büyük bir gururla söylediğine. Desteklenmesi taraftarıyım.
ömer yükçeken Üye
bu olaya gülüyorum nedenmi eger sanatı takıp eden varsa bilir izzet yildizhan emrahın sayesinde tanıldı savaş ay.ın purogramında emrah vardı uzamış saç sakala çıkıp şarkı söyledı insan geldıği yerı unutmamalı ben şahsen sanatçi demem çünkü MUSTAFA ACİKSES varken biz nizipli olarak desteklemeliyiz. tabi oda nizipiyi desteklemeli
osmanlı tulumbacısı Üye
izzet yıldızhanı mustafa açıksese yaptıgı saygısızlıktan dolayı kınıyoruz devam et hemşerim arkandayız bıraz internette reklam yap tlf bırak açılışlara çagıralım sponsor olalım halil bozkurt osmanlı tulumba ve baklava istanbul
şükrü çiftçi Üye
Bence sevilen bir sanatçı ben çok seviom tabi destek belediyemizden olması lazım
haluk akpek Üye
önce osmanlı tulumbacısı sorada şükrü kardeşimin yazıları ile bu sayfada yazılanları ilk defa okudum.mustafa kardeşim sanatını ve sesini çok beğindiğim ve desdeklediğim sanatçı güngören niziplileri dernek olmadan öncede mustafaya olağanüstü destek vermiştir ancak mustafa kardeş nizipliye yakışan samimiyet ve dürüstlükte davranmamış güngören niziplirenin kalbini kırmıştır.daha fazla bilgi buraya yazmak istemiyorum çünkü mustafayı seviyorum öğrenmek istiyen beni veya derneğimiz müdürü müslüm öğütü arayıp bilgilenebilir.
zabit Üye
mustafa açıkses güzel bir ses ve şu an çok kibar biri bir düğünde dinledim çok şahane söylüyordu. bizim nizip esasında sanatçı ruhlu bir memleket .sayğılar.
admin Yönetici
Eski medya kaydı (dm: xa0ipk_mustafa-acikses-sen-beni-oldurdun-d_music): kaynak adresi belirlenemedi.
müslüm akpek Üye
Arabesk tarzı şarkıları sevmesemde inanın yöremizin türkücülerini büyük zevkle dinliyorum.
hasan tekçe Üye
bir arkadaşımız değinmiş yukarıda memet ali erbilin programında seyrettim nizip i tanımam dedi diye.evet aynı programı bende izledim.aynen şu afadeyi kullandı''ben nizip te doğdum ama istanbulda büyüdüm nizip i fazla tanımam''belliki bir nizipli tarafından çıkarılmıştı o programa çünkü memet ali erbil niziple ilgili o kadar çok şey sorduki kendisine.ama kendisi hepsine ''bilmiyorum,tanımam,görmedim''gibilerinden cevaplar verdi.o programı izledikten sonra benim nazarımda mustafa açıkses bir çok niziplinin gözünde kendini bitirmiştir.nasıl nizip i tanımazmış,kendisi nizip te doğdu büyüdü.ben o zamanlar ilk okula gidiyodum aynı zamndada terzi neco ustanın yanında çıraklık ediyodum.bizim dükkanın üst tarafı traktörcü pazarı idi.şimdiki erbay apartmanının önü.bunun babası da orda traktörcülük ederdi,kendiside o zamanlar bizden büyüktü.mahallenin esnafı toplanır buna türkü söylettirirdi sesi güzel diye.yani benim tahminim nizipten gitmesi 15-16 yaşlarından sonraydı.şimdi nizip i tanımam diyo.e biz niye sahip çıkmak için kendimizi paralıyalım.
BAYKAL.COM Üye
evet hasan kardeşimiz doğru söylüyor mustafa açıkses memleketine sahip çıksaydı geride kalmazdı kendisiyle aynı zamanda türkü söyleyen mahsun kırmızı gül emrah ve daha niceleri ne kadar ilerledi ama bizim mustafa halen yerinde sayıyor .mustafanın soy adı aslında açıkbaştır yani mustafa açıkbaş aslında 15 yaşına kadar nizipte yaşıyordu ailesiyle birlikte o tarihte istanbula göç ettiler ama arada birde nizip e gelip gider nasıl tanımazmış anlayamadım.?
müslüm akpek Üye
Kim ne derse desin sesi güzel, ben beğendim.
hasan tekçe Üye
Abi sesinin güzel olması memleketin ona sahip çıkması için yeterlimi.biraz kendisininde çaba göstermesi gerek değilmi.kendisi çıktığı günden beri nizip e sahip çıksaydı bugün nizipten milletvekili bile seçilebilirdi.yani nizip li kendisine sahip çıkardı.ama nedense nizipten utandımı ne olduysa nizipin adının söylendiği yerde sırtını dönüyodu.
vedatakkas Üye
Allah yolunu açık eylesin:)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim