Saygıdeger Nizipli kardeşlerim... öncelikle söyleyeyim ben bu sanatçımızı çok fazla tanımıyorum.. sadece aklıma geldi diye yazdım.. geçen hafta bi arkadaş bu konuda biraz bilgi verdi.. adam 15 inci kasetini çıkaracak bir ay sonra..
Yaklaşık 20 yıldır müzik piyasasında ama ne Nizipte konser verdi nede gören duyan var...
Acaba bu adamı tanıyanınız varmı? Bu sanatçıya neden sahip çıkılmaz yada neden hiç düğün derneklerde çağrılmaz... mesela cumartesi günü Sayın Milletvekili Mehmet sarının kardeşi evlendi..(Hayırlı olsun) Düğüne Urfa geceleri davet edilmiş bide bayan bi sanatçı... şimdi diyorum eger bizim kendi yerel sanatçımız gelseydi iyi olmazmıydı..
Bu Sanatçımız Geçen sene Belediyemizin düzenlemiş olduğu Staddaki programda 2 tane türkü söylemiş ama Fatih Kısaparmak ağırlıklı Bi program olmuş...
Benim Demem şuki Bu Sanatçımıza sahip çıkılmayışı bu sanatçımızdan mı yoksa Yetkililerin Bu sanatçıya yeterince sahip çıkmayışındanmı kaynaklanıyor...
Bu sanatçımız Yanılmıyorsam Ankaradaki Nizipliler gecesinede katılmış.. Sayın Bakan Tüzmen bey Bu adama sahip çıkılması hususunda Gerekeni yapacağını ifade etmişken buğün gene sahiplenememiş...
Sayın Admin Sayın Ahmet Aksoy Sayın Orhan çelik V.S. Yetki konusunda en uç noktada olan 3 kardeşime sesleniyorum ve diğerlerine... Lütfen eger bu memlekette sahiplenilecek biri varsa oda kendi memleketimizin çocukları olsun.. Ve bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..
Hepinize Hürmeten SAYGILARIMLA..
KEMAL BEY FİKRİNİZ İÇİN TŞK. OLAYIN DİN BOYUTU ELBETTE FARKLI...
BENİM DEMEM ŞU MADEM BU İNSANI DİNLEYENLER VAR HERHANGİ Bİ SANATÇI GİBİ MADEM BU ADAM O SANAT DEDİĞİMİZ OLAYI YAPIYOR KAZANAN NEDEN MEMLEKET EVLADI OLMASIN DİYORUM... GEÇEN SENE FATİH KISAPARMAK BELEŞ Mİ GELDİ BURAYA...
MADEM SANATÇI ÇAĞRILACAK ÖNCE MEMLEKET EVLADI OLSUN... BU ADAMIN BURDA HİÇ KONSER VERDİĞİNİ DUYMADIMDA GÖRMEDİMDE...
İNŞALLAH ANLATABİLDİM...
Fatih Kısaparmak ve getirdiğimiz diğer sanatçılar,sponsor aracılığı ile getiriliyor. Mustafa Açıkses konusunu ,yetkili mercilere ileteceğim,bu konuda kaygısız olun.
Merhabalar ben Mustafa Açıkses hakkında bir şeyler sormak istiyordum ve bu konuda bir şeyler yazmak istedim.Ben vanlı biriyim Nizipli ya da mustafa açıksesin tanıdığı biri değilim.Mustafa Açıkses'in sesini çok beğeniyorum ve nasıl olur da böyle iyi bir ses iyi bir yere varamamış yanılmıyorsam 15 kaset çıkarmış bence Mustafa açıkses gibi bir sanatçı değil 3.kasette 2.kasette bir yere varmalıydı.Bana göre şu 3 önemli konu var Mustafa Açıkses'in bir yere varamadığını gösteriyor:
1) Mustafa Açıkses birileri tarafından engellendi iyi ve güçlü sesinden dolayı.
2) Mustafa Açıkses'e çok iyi eserler sunulamadı,çok iyi sözler yazılamadı.
3) Mustafa Açıkses desteklenmedi çoğu çevrelerce
Ben şunu görüyorum Sayın İbrahim Tatlıses'in yerine( yeni imparator)aranan kişi sanat dünyasında olanlar ya da açıklananlar değil zaten onlar olabilselerdi ses hakimiyetlerini ortaya koymuşlardı çoktan böyle basit sanatçılar olamazlar demekki yeni seslerde aranmalıdır imparator aynanın arkasında kalmış kişilere bakılmalıdır.ben bu saydığım 3 nedenden dolayı bu nedenler olumluya çevrilirse yeni imparatorun Mustafa Açıkses olacağına inanıyorum.Ben Mustafa Açıksesle tanışmak istiyorum mümkünse teşekkürler herkese iyi günler.
BAKIN SENE 1987 VE BEN ISTANBULA CALISMAYA GITMISTIM BU ARKADASIMIZLA AYNI SEMTTEYDIK(KOCAMUSTAFAPASA DA YANI) VE OZAMANLAR BABASI BIR BUFE-SARKUTERI ISLETIYORDU ARKADASIMIZ OZAMANLAR YENI PARLAMANIN AGIRLIGININ ALTINDA EZILMIS KALMISTI SEBEP MI:
1-SANAT CAMIASI ICIN MEMLEKETINDEN KOPMUS GELMIS GENC SOMURULMELIDIR.
2-INSANLARIN HAYAT STANDARTLARINI DEGISTIRMEK KADAR O KISI ICIN DAHA BUYUK KOTULUK YOKTUR.
3-AILESI VE KENDISI HAZIRLIKLI OLMALIYDILAR BUYUK SEHRIN ACIMASIZLIGINA
BU YAZDIKLARIM ABIM KENDISI VE BENIM BULUNDUGUM ORTAMDA KONUSULMUS KONULARDI ABIM O ZAMAN KENDISINE ALKOL SIGARA VE BIR COK KONUDA UYARILARDA BULUNMUSTU.
SONUC ARKADASIMIZ SANAT DUNYASININ ACIMASIZ KAOSUNDA KAYBOLDU GITTI
ARKADASIMIZ AYNI ZAMANDA ORTAOKULDA AYNI DONEMDEYDIK AMA HAYATININ HATASINI YAPARAK EGITIMINI BIRAKTI DIYE BILIYORUM
bende mustafa kardeşimle orta okulda beraber okuduk ilk kez körler grubu gelmişti o zaman çıktı sahneye bende sesini begenirim ama bu memlekette arkanda birileri olmazsa bir yerlere gelmek çok zor.sevgigli kardeşimize destek olmak hepimizin borcu
Cuma çınar kardeşimiz kendisiyle görüşmüş. 7 temmuz'daki TİCARET LİSESİ MEZUNLARI GECESİNE davet edildi. Galiba bizim mezunlar yeterince destek oluyoruz. Desteğin tüm kesimlerden gelmesi gerekir. Belki o zaman birşeyler olur.
herkez öyle şeyler yazmışki mustafa kendisi hariç herkez şuçlu bence en cok suç şahsın kendisinde ben yıllar önce onu çarkıfelek adlı yarışmada izlemiştim memetali ona sordu nerelisin diye oda şöyle dedi aslen nizipliyim ama istanbulda büyüdüm pek nizibi bilmem gibisinden şeyler dolaylı yoldan söyledi hatta memet ali erbil kendisiyle dalga falan geçti oooo çorabında ne güzel bembeyaz falan dedi okendini geliştirememişse bizim suçumuz ne 20 tane kaset cıkarmış bir tane müzik aleti calamıyor
Yarın akşam düzenlenecek olan 3.Zeugma festivalinde,türkücü Gülay'dan önce hemşerimiz olan türkücü Mustafa Açıkses seyirciye güzel bir resital sunacaktır. Her fırsatta yerel sanatçılarımıza sahip çıkalım diye , eskiden sitemizde bir çok konu açmıştık,sesimize kulak veren belediye başkanımız Hacı Fevzi Akdoğan,memleketimizin bağrından çıkmış olan bu sanatçı kardeşimize güzel bir fırsat vermiştir. Ulusal TV lerinde orada çekim yapacak olmalarınıda göz önünde bulundurursak,bunun sanatçı kardeşimiz için güzel bir fırsat olduğunu kabul edebiliriz.Resim kaynağı
Geçenlerde düzenlediğimiz Ticaret Liseliler Gecesinde Mustafa AÇIKSES zaten Başkanımıza göndermeyi yapmıştı:) ''Başkanım bize sahip çıkın artık'' diye!..
Nizipli türkücü Mustafa Açıkses'in 29.05.07 tarihinde Şebnem Kısaparmak'ın programındaki performansı. TV kartımdan yakalamıştım. Paylaşmak bugüne imiş. Buyrun...Eski medya için oynatıcı bulunamadı. Özgün kaynağı aç
GEÇEN AKŞAM İZZET YILDIZHANA KONUK OLAN İLÇEMİZİN TEK SANATÇISI MUSTAFA AÇIKSES İZZET YILDIZHANIN SANKİ YENİ ÇIKMIŞ AMATÖR Bİ MÜZİSYEN GİBİ DAVRANMASI AÇIKSESİN PROGRAMI TERK ETMESİNE SEBEP OLDU.
PROGRAMA KATILAN AZER BÜLBÜLE SÜREKLİ GENİŞ YER VEREN İZZET, MUSTAFAYA 3 SAAT SÜREN PROGRAMDA SADECE 2 TÜRKÜYLE YER VERMESİ DAHA SONRA KONUK ETTİĞİ MUSTAFANIN YÜZÜNE BİLE BAKMAYAN İZZETİ PROTESTO EDEN MUSTAFA REKLAM ARASINDA PROGRAMI TERK ETTİ.
BEN BU OLAYI MUSTAFA YA VE NEZDİNDEKİ BİZ NİZİPLİLERE SAYGISIZLIK SAYIYORUM. VE BUNDAN DOLAYI İZZET YILDIZHANI KINIYORUM. VE HEMŞEHRİLERİMİNDE BUNU PROTESTO ETMESİNİ İSTİYORUM. HAKİKATEN SEYREDEN OLDUYSA GÖZDEN KAÇMASI MÜMKÜN DEĞİL. İNSAN MİSAFİRİNE BÖYLE DAVRANMAZ. ÖNCE KONUK ET SONRADA HAKARET EDER GİBİ Bİ TEK LAF BİLE ETTİRMEDİ...
SAYIN ADMİN BU KONUDA EN BÜYÜK GÖREV SİZE DÜŞÜYOR. SİZİNDE SAHİPLENMENİZ LAZIM.
www.izzetyildizhan.com.tr adresinden protesto yapabilirsiniz..
Mustafayı birkaç hafta önce İkbal hanımın Samanyolu Tvdeki proğramında izledim. Sesi yorumu çok olgunlaşmıştı.
Bahsettiğiniz proğramı ise izleyemedim, siz söylediğinize göre doğruluk payı vardır ve bir hemşerimin rencide edilmesini bende kınıyorum.
gerçekten çok büyük saygısızlık yapılmış ben izlemedim ama, mustafa açıkses sesinden öte çok saygılı bir kişi mustafa bey tanışma fırsatımda oldu kendisiyle çok alçak gönüllü bir yapıya sahip, ona yapılan saygısızlıgı kınıyorum bir nizipli olarak, ha şunu söylemek gerekirse bence o çirkinsesiyle azer bülbülü susturması lazımdı izzet yıldızhanın............
bence nizipte bir sanatçı çağırılacaksa bu öncelikle memleketimin insanı olması gerek. biz memleketlimize sahip çıkmazsak kimse çıkmaz arkadaşlar.elele verip birbirimizi kalkındıracağız.ayrıca ankarada istanbulda ve başka şehirlerde de nizipliler günü olmaktadır.buralarada mustafa açıkses gibi kendi memleketlilerimizin çağrılmasını isteriz.
BİR OLALIM, İRİ OLALIM,DİRİ OLALIM.... saygılarımla
Mustafa İstanbul da değil mi?Güngören Nizipliler derneği Gaziantep kasımpaşa maçına otobüs kaldırıp maç bileti veriyor da neden mustafa ya destek vermiyor?
Ilginize Tşk.
Ama Sadece Burda Değil Vermiş Olduğum Site Adresindede Yildizhanida Protesto Etseniz Daha Iyi Olur. çünkü Hadddini Bilme Meselesi Var..
Mustafa 20 Yillik Sanatçi. Kendisinin çikali Sayili Günlerken Bu Küstahliği Hiçte Hoş Değildi.
Proğramı sunan zat,kendini çok ünlü mü sanıyor,öyle karşınızdaki insanı küçümseyerek büyüyemezsiniz,unutulmamalıdır ki,kişiyi yükselten ahlakı ve alçak gönüllüğüdür.kişi hangi konumda olursa olsun,hadini de bilmelidir diye düşünüyorum.